an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu, Maluszek na czajniku jest ABSOLUTNIE odjazdowy :loveu: CAła jestem nadal w podziwie na okoliczność komitywy obydwu chłopaków... :p Powiem Ci, że ja z podziwem patrzę na Basco, że tak ładnie się zachowuje:loveu: Quote
an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='jo-jo']I co Basculec już przestawił się że to jego miseczk i koniec? :evil_lol: Ta miseczka jest juz schowana i chłopaki piją z jednej:lol: Normalnie Gremlin :evil_lol: Świetne zdjęcie Dzięki:lol: No zamienili się miseczkami, najwyraźniej młodemu nie odpowiadąła tamta malutka:evil_lol: Od początku wolał pić z tej dużej Czy te cozy mogą kłamać? :evil_lol: :evil_lol: NIE!!!! Witajcie, Basculce:multi: Gratuluje nowego domownika, ja nadal pozostane przy uwielbianu czyjchś kotów, niekoniecznie własnych :evil_lol: Witajcie, witajcie!!!:multi: Quote
an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='gochgoch']Aniu! smacznej rybki!!!! całusy dla wszystkich Twoich facetów!!! Gochu bardzo Ci dziekuję i wzajemnie:p Quote
an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:obłędne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
olcha Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Nooo nieeee dlaczego dopiero teraz tu trafiłam! :placz: Jaki cudny Rexik :loveu: moja koleżanka ze studiów ma białego Devon Rexa i on wygląda identycznie jak Tekila :lol: i ponoć nawet charakter ma do niej podobny :loveu: Cudeńko, ja również jak jojkowa ograniczam się do podziwiania cudzych kotów ;) Aniu, a czemu w końcu nie ten kotek brytyjski (czy kartuski? nie pamiętam rasy)? Quote
an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='olcha']Nooo nieeee dlaczego dopiero teraz tu trafiłam! :placz: Jaki cudny Rexik :loveu: moja koleżanka ze studiów ma białego Devon Rexa i on wygląda identycznie jak Tekila :lol: i ponoć nawet charakter ma do niej podobny :loveu: Cudeńko, ja również jak jojkowa ograniczam się do podziwiania cudzych kotów ;) Aniu, a czemu w końcu nie ten kotek brytyjski (czy kartuski? nie pamiętam rasy)? Słyszałam opinie, że Rexy mają psie charaktery, ale jak dla mnie, to nic w nich psiego nie ma (przynajmniej porównując do Basco:lol:) Kotek kartuski miał być, ale urodził sie tylko jeden, w dodatku martwy kotek. Potem zobaczyłam Rexa...:lol: Hmmm a może jednak mają w sobie cos psiego. Podobno koty nie jadają śmierdziuszków (penisy, uszy wędzone, itp.), a jednak mój wariat wcinał namiętnie okruchy po wieprzowym uchu, które chwilę wcześnie pochłonął Basco:evil_lol: Jak widać poniżej Basco jest bardzo zdziwiony zaistniałą sytuacją:evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='an3czka'] Heheheheheheh:evil_lol: Wcale mu się nie dziwie, do tej pory nikt z nim okruszków nie jadał:p Cudowna scenka:loveu: Quote
olcha Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='an3czka']Słyszałam opinie, że Rexy mają psie charaktery, ale jak dla mnie, to nic w nich psiego nie ma (przynajmniej porównując do Basco:lol:) Kotek kartuski miał być, ale urodził sie tylko jeden, w dodatku martwy kotek. Potem zobaczyłam Rexa...:lol: Hmmm a może jednak mają w sobie cos psiego. Podobno koty nie jadają śmierdziuszków (penisy, uszy wędzone, itp.), a jednak mój wariat wcinał namiętnie okruchy po wieprzowym uchu, które chwilę wcześnie pochłonął Basco:evil_lol: Jak widać poniżej Basco jest bardzo zdziwiony zaistniałą sytuacją:evil_lol: Tzn, że mają cziłałowe charaktery :evil_lol: współczuję ;) . Tekila zachowuje się dokładnie tak jak one :lol: O i nawet się w takiego odkurzacza w kółko bawi :eviltong: Czasem się zastanawiam czy ona przypadkiem się roztoczami nie dożywia ;) Zdziwiony Basculec ślicznie zwisający :loveu: Już widzę oczyma wyobraźni tą zmarszkę na czole :loveu: Quote
Nugatowa Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 [quote name='an3czka']Słyszałam opinie, że Rexy mają psie charaktery, ale jak dla mnie, to nic w nich psiego nie ma (przynajmniej porównując do Basco:lol:) Kotek kartuski miał być, ale urodził sie tylko jeden, w dodatku martwy kotek. Potem zobaczyłam Rexa...:lol: Hmmm a może jednak mają w sobie cos psiego. Podobno koty nie jadają śmierdziuszków (penisy, uszy wędzone, itp.), a jednak mój wariat wcinał namiętnie okruchy po wieprzowym uchu, które chwilę wcześnie pochłonął Basco:evil_lol: Jak widać poniżej Basco jest bardzo zdziwiony zaistniałą sytuacją:evil_lol: Ale Basco ma zasłonki :cool3: :loveu: Kurcze a Irek jest rewelacyjny :loveu: Ciekawa jestem czy by polował na karpie plywające w wannie :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Dobcia']Heheheheheheh:evil_lol: Wcale mu się nie dziwie, do tej pory nikt z nim okruszków nie jadał:p Cudowna scenka:loveu: A wcześniej do papki barfowej sie dorwał. Basco zbaraniał. Nawet nie warczał, tylko wcinał szybciej:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='olcha']Tzn, że mają cziłałowe charaktery :evil_lol: współczuję ;) . Tekila zachowuje się dokładnie tak jak one :lol: O i nawet się w takiego odkurzacza w kółko bawi :eviltong: Czasem się zastanawiam czy ona przypadkiem się roztoczami nie dożywia ;) Zdziwiony Basculec ślicznie zwisający :loveu: Już widzę oczyma wyobraźni tą zmarszkę na czole :loveu: Była zmarszczka, była i to nie jedna:loveu: Quote
an3czka Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 [quote name='Nugatowa']Ale Basco ma zasłonki :cool3: :loveu: Kurcze a Irek jest rewelacyjny :loveu: Ciekawa jestem czy by polował na karpie plywające w wannie :evil_lol: :evil_lol: Na pewno by polował. On na wszystko poluje: na myszkę ruszającą się na monitorze, na kawałek taśmy klejącej, na okruszek kości. Przed chwilą zapolował na mój duży palec u nogi - dobrze, że nie gdyzie mocno:cool1: Quote
Hanna R. Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Aniu, ja teraz będe się zachwycać. Ciągle. I ciągle. I wciąż ! :p Quote
an3czka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu, ja teraz będe się zachwycać. Ciągle. I ciągle. I wciąż ! :p Proszę bardzo!:loveu: Quote
Hanna R. Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 No to wesołych i spokojnych Świąt życzy Hania i psy. Quote
an3czka Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No to wesołych i spokojnych Świąt życzy Hania i psy. A dziękujemy bardzo i wzajemnie:p Quote
Alicja Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 bosz ale cudowny widok:loveu::loveu::loveu: Quote
gonek Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Kupiliście Basculowi odkurzaczyk?:evil_lol: Quote
jo-jo Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Aniu!! Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia. Beczkę piwa, wiadra wódki by odgonić wszystkie smutki. 100 całusów na dodatek by smaczniejszy był opłatek! Quote
malawaszka Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Aniaaaaaaaaaaaaa :mdleje: bosze jaki on boski!!!!! strasznie mi się korniszonki podobają!!!! chyba najbardziej ze wszystkich kocich ras :loveu: :loveu: :loveu: no i jestem pełna podziwu dla Basca!!! REWELACJA!!!! Przyjął kociego Przyjaciela cudownie!!!! Świąteczne pozdrowionka przesyłamy dla całej Waszej Rodzinki :loveu: Quote
agbar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 witajcie kochani:) zyjecie po swiatecznym obżarstwie?:) Quote
Maga100 Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 właśnie tu dotarłam po długiej tutaj nieobecnosci i jestem zafascynowana :loveu: Temat mi bliskie, bo ja 2 dni temu przywiozłam do domu dwa półtoramiesięczne kociaki i miałam wiele obaw, jak Leon się... Kotów nie znał do tej pory, ale psów - samców nie znosi, więc nie wiedziałam. Napiszę tylko, że też jestem dumna z mojego psa :p Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): bosz ale cudowny widok:loveu::loveu::loveu: Nie zaprzeczę:loveu: Quote
an3czka Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 gonek napisał(a):Kupiliście Basculowi odkurzaczyk?:evil_lol: Tak, tylko coś niedokładny jest:lol: Quote
Recommended Posts