Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Aniu, Maluszek na czajniku jest ABSOLUTNIE odjazdowy :loveu:
CAła jestem nadal w podziwie na okoliczność komitywy obydwu chłopaków... :p
Powiem Ci, że ja z podziwem patrzę na Basco, że tak ładnie się zachowuje:loveu:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jo-jo']I co Basculec już przestawił się że to jego miseczk i koniec? :evil_lol:

Ta miseczka jest juz schowana i chłopaki piją z jednej:lol:

Normalnie Gremlin :evil_lol: Świetne zdjęcie

Dzięki:lol:

No zamienili się miseczkami, najwyraźniej młodemu nie odpowiadąła tamta malutka:evil_lol:

Od początku wolał pić z tej dużej

Czy te cozy mogą kłamać? :evil_lol: :evil_lol:

NIE!!!!

Witajcie, Basculce:multi:
Gratuluje nowego domownika, ja nadal pozostane przy uwielbianu czyjchś kotów, niekoniecznie własnych :evil_lol:

Witajcie, witajcie!!!:multi:

Posted

Nooo nieeee dlaczego dopiero teraz tu trafiłam! :placz:

Jaki cudny Rexik :loveu: moja koleżanka ze studiów ma białego Devon Rexa i on wygląda identycznie jak Tekila :lol: i ponoć nawet charakter ma do niej podobny :loveu:

Cudeńko, ja również jak jojkowa ograniczam się do podziwiania cudzych kotów ;)

Aniu, a czemu w końcu nie ten kotek brytyjski (czy kartuski? nie pamiętam rasy)?

Posted

[quote name='olcha']Nooo nieeee dlaczego dopiero teraz tu trafiłam! :placz:

Jaki cudny Rexik :loveu: moja koleżanka ze studiów ma białego Devon Rexa i on wygląda identycznie jak Tekila :lol: i ponoć nawet charakter ma do niej podobny :loveu:

Cudeńko, ja również jak jojkowa ograniczam się do podziwiania cudzych kotów ;)

Aniu, a czemu w końcu nie ten kotek brytyjski (czy kartuski? nie pamiętam rasy)?
Słyszałam opinie, że Rexy mają psie charaktery, ale jak dla mnie, to nic w nich psiego nie ma (przynajmniej porównując do Basco:lol:)

Kotek kartuski miał być, ale urodził sie tylko jeden, w dodatku martwy kotek. Potem zobaczyłam Rexa...:lol:

Hmmm a może jednak mają w sobie cos psiego. Podobno koty nie jadają śmierdziuszków (penisy, uszy wędzone, itp.), a jednak mój wariat wcinał namiętnie okruchy po wieprzowym uchu, które chwilę wcześnie pochłonął Basco:evil_lol:

Jak widać poniżej Basco jest bardzo zdziwiony zaistniałą sytuacją:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Słyszałam opinie, że Rexy mają psie charaktery, ale jak dla mnie, to nic w nich psiego nie ma (przynajmniej porównując do Basco:lol:)

Kotek kartuski miał być, ale urodził sie tylko jeden, w dodatku martwy kotek. Potem zobaczyłam Rexa...:lol:

Hmmm a może jednak mają w sobie cos psiego. Podobno koty nie jadają śmierdziuszków (penisy, uszy wędzone, itp.), a jednak mój wariat wcinał namiętnie okruchy po wieprzowym uchu, które chwilę wcześnie pochłonął Basco:evil_lol:

Tzn, że mają cziłałowe charaktery :evil_lol: współczuję ;) .

Tekila zachowuje się dokładnie tak jak one :lol: O i nawet się w takiego odkurzacza w kółko bawi :eviltong: Czasem się zastanawiam czy ona przypadkiem się roztoczami nie dożywia ;)

Zdziwiony Basculec ślicznie zwisający :loveu: Już widzę oczyma wyobraźni tą zmarszkę na czole :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Słyszałam opinie, że Rexy mają psie charaktery, ale jak dla mnie, to nic w nich psiego nie ma (przynajmniej porównując do Basco:lol:)

Ale Basco ma zasłonki :cool3: :loveu: Kurcze a Irek jest rewelacyjny :loveu: Ciekawa jestem czy by polował na karpie plywające w wannie :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Dobcia']Heheheheheheh:evil_lol:
Wcale mu się nie dziwie, do tej pory nikt z nim okruszków nie jadał:p

Cudowna scenka:loveu:
A wcześniej do papki barfowej sie dorwał. Basco zbaraniał. Nawet nie warczał, tylko wcinał szybciej:evil_lol:

Posted

[quote name='olcha']Tzn, że mają cziłałowe charaktery :evil_lol: współczuję ;) .

Tekila zachowuje się dokładnie tak jak one :lol: O i nawet się w takiego odkurzacza w kółko bawi :eviltong: Czasem się zastanawiam czy ona przypadkiem się roztoczami nie dożywia ;)

Zdziwiony Basculec ślicznie zwisający :loveu: Już widzę oczyma wyobraźni tą zmarszkę na czole :loveu:
Była zmarszczka, była i to nie jedna:loveu:

Posted

[quote name='Nugatowa']Ale Basco ma zasłonki :cool3: :loveu: Kurcze a Irek jest rewelacyjny :loveu: Ciekawa jestem czy by polował na karpie plywające w wannie :evil_lol: :evil_lol:
Na pewno by polował. On na wszystko poluje: na myszkę ruszającą się na monitorze, na kawałek taśmy klejącej, na okruszek kości. Przed chwilą zapolował na mój duży palec u nogi - dobrze, że nie gdyzie mocno:cool1:

Posted

Aniu!! Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia.
Beczkę piwa, wiadra wódki by odgonić wszystkie smutki.
100 całusów na dodatek by smaczniejszy był opłatek!

Posted

Aniaaaaaaaaaaaaa :mdleje: bosze jaki on boski!!!!! strasznie mi się korniszonki podobają!!!! chyba najbardziej ze wszystkich kocich ras :loveu: :loveu: :loveu: no i jestem pełna podziwu dla Basca!!! REWELACJA!!!! Przyjął kociego Przyjaciela cudownie!!!!

Świąteczne pozdrowionka przesyłamy dla całej Waszej Rodzinki :loveu:

Posted

właśnie tu dotarłam po długiej tutaj nieobecnosci i jestem zafascynowana :loveu:
Temat mi bliskie, bo ja 2 dni temu przywiozłam do domu dwa półtoramiesięczne kociaki i miałam wiele obaw, jak Leon się... Kotów nie znał do tej pory, ale psów - samców nie znosi, więc nie wiedziałam.
Napiszę tylko, że też jestem dumna z mojego psa :p