olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Wiecie jak to jest na plaży...faceci gapią się na kobiety, a kobiety na..kobiety :evil_lol: :lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']o, co ja slysze :cool3: bedziemy miec pokaz nowej fryzurki wieczorem! nie moge sie doczekac :evil_lol: Ależ to zamieszanie jest całkowicie niepotrzebne....:oops: Kiedyś, gdzieś tam wspomniałam, że dla Basco mogę tylko tlo stanowić, bo nie zrobiona jestem:oops: . Żadnej nowej fryzury nie będzie, tylko dswieżenie obecnej:lol: Już nie eksperymentuję (przynajmniej na razie:cool3: ) Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='olcha']Wiecie jak to jest na plaży...faceci gapią się na kobiety, a kobiety na..kobiety :evil_lol: :lol: A może kobiety gapią się na kobiety, bo nie ma odpowiednich mężczyzn?:cool3: :eviltong: Quote
Nugatowa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Ulalala An3czka Masz ognika :razz: :diabloti: HEHEHE gratuluje !!!!:BIG: :BIG: A co do Vsco to ma genialnego tego zeza nie ma to jak zezuje hehhe:eviltong: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Nugatowa']Ulalala An3czka Masz ognika :razz: :diabloti: HEHEHE gratuluje !!!!:BIG: :BIG: A co do Vsco to ma genialnego tego zeza nie ma to jak zezuje hehhe:eviltong: Dzięki Nugatowa. Byłam ciekawa kto W KOŃCU zwróci uwagę na to , że się palę:lol: Quote
Nugatowa Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 nie ma to jak sokoli wzrok :cool3: :cool3: Palisz Palisz sie... Byle zebyś sie nie spaliła bo nie bedze fotek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [LEFT]no to i ja gratuluje ognika (=gadulstwa) ;) [CENTER]:laola: [/CENTER] [/LEFT] Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Dzięki!!!!:calus: Nugatowa spoko, spoko. Nic się nie martw:razz: Quote
olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']A może kobiety gapią się na kobiety, bo nie ma odpowiednich mężczyzn?:cool3: :eviltong: Oczywiście, że nie ma :eviltong: A może nie widzimy bo się gapimy (tzn ja tu nie mówię o sobie :eviltong: :oops: ) nie tam gdzie trzeba :lol: ? Quote
Behemot Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']Byłam ciekawa kto W KOŃCU zwróci uwagę na to , że się palę:lol: Ja zauważyłam od razu, ale ze zwykłej, ludzkiej zawiści nie pogratulowałam :cool3: Ja chyba będę miała ze 100 lat, kiedy już dorobię się ognika :evil_lol: No dooooobra: GRATULUJĘ :smilecol: Quote
Hanna R. Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Dzień dobry ! Ale jak on może być dobry, skoro jest tak OHYDNIE ! Aaaaaa, zmarzłam !!!! Wy też ? Quote
Behemot Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 P.S. Wróciłaś już od tego fryzjera? Ile ja mam czekać na Twoje zdjęcia w nowej fryzurze??? :mad: Quote
Behemot Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aaaaaa, zmarzłam !!!! Wy też ? Ja nawet nie zauważyłam mrozu, tak mnie moje dziecisko przegoniło po śniegu :lol: Quote
KaRa_ Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Co za spojrzenie:lol: kazde oko inna strone patrzy:lol: Quote
Behemot Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Co za spojrzenie:lol: kazde oko inna strone patrzy:lol: Na tym zdjęciu Basco ma spojrzenie jak John Malkovich - takie zezowate, a jednocześnie zmyslowe :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 Behemot napisał(a):Na tym zdjęciu Basco ma spojrzenie jak John Malkovich - takie zezowate, a jednocześnie zmyslowe :evil_lol: hahahahaha masz dobre oko :) jak sie przyjrzalam, to faktycznie mozna uchwycic podobienstwo ;) Quote
Behemot Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 No to mamy artystyczną rodzinkę: Dorota Masłowska, Bruce Willis i John Malkovich :evil_lol: Quote
olcha Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 no mi tylko pozostaje znów przyznać rację. Rzeczywiście John Malkovich :lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ale mi miło! Fajnie ot tak sobie wejść do galerii i tyle postów zobaczyć. Dzięęęęęki:calus: Olcha ja tam wolę wersję, że nie ma fajnych chlopów Behamot gratulacje przyjęte. Nie bądź zawistna. Kiedyś ognik do Ciebie zawita. Tymczasem załóż uśmiech na twarz, bo złość piękności szkodzi:cool3: :eviltong: Wróciłam od fryzjera, ale nic szczególnego na łbie nie mam. Po co ta afera?:eviltong: Haniu pogoda koszmarna, oby szybko wiosna przyszła. Bardzo bym chciała:-( KaRa_TC mów mu "kameleon" :lol: John Malkovich mi się podoba...:cool3: :loveu: Quote
agbar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 ooo nowe zdjatka:) jak zwykle jak co dzień:) Basco suuuper..:)te zamglone lekko nieobecne spojrzenie...o czym marzysz chłopczyku??:) Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='dealer']o czym marzysz chłopczyku??:) O świętym spokoju. Zabierz ten cholerny aparat!:lol: A teraz... Uwaga, uwaga... Obiecywane i długo wyczekiwane... Moje zdjęcia!! (A tak na serio to właśnie zapadam się pod ziemię...:oops: :oops: :oops: ) Quote
agbar Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 uważam iz nie powodu do zapadania sie raczej do pokazywania:) Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 no i czego sie wstydzisz? :cool3: to bardzo fajna fryzurka! SLOWO!!! Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Wstydzę się łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:oops: :oops: :oops: (dzięki za komplementy) Quote
Recommended Posts