Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki Pati. Przemek mówi na niego Gremlin, albo Marsjanin:lol: Jaki Przemek??? :crazyeye: To ty masz dwóch facetów: Przemka i Bruce'a? :-o :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Behemot']Nie no, Aniu, ale ten nowy tytuł... :shake: Weimar Basco i... kot. Trywialne, trywialne! :cool3: twoje zawierzaki zasługują na więcej intencji, np.: Wemar basco i... kot upleciony z konwalijek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co za baba:eviltong: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Behemot']Jaki Przemek??? :crazyeye: To ty masz dwóch facetów: Przemka i Bruce'a? :-o :evil_lol: Od przybytku głowa nie boli Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O rany ! Ania !!! Fantastyczne, poprostu REWELACJA ! :modla: I te spojrzenia co?:cool3: Basco się go trochę obawia. Chyba ciągle nie wie co oznacza mruczenie i inne dziwne dźwięki. A ocieranie się, to już w ogóle coś potwornego i przeba uciekać. Basco zachowuje się super! Jestem z niego bardzo dumna. Jest bardzo cierpliwy, nie reaguje agresywnie. Oboje się uczą ze sobą komunikować. Kot sie dziś dowiedział, że jest coś takiego jak warczenie, bo podchodził za blisko do kości Basco (właściwie wlazł mu prawie na te kości):lol: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Hehe właśnie otrzymał nowe przezwisko - Mistrz Joda:evil_lol: Quote
Poświata Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka']Dziękuję, dziękuję. Bardzo mi miło:loveu: Zdjęcia będą. Obiecuję:p prezencik pod :tree1: . Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Poświata'] prezencik pod :tree1: . O dziękuję bardzo:loveu: Quote
Dobcia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jakie to piękne-Basco i .... Mistrzunio:loveu::evil_lol: Śliczny jest, taki.. inny ale i tak śliczny:loveu: Quote
Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka']Hehe właśnie otrzymał nowe przezwisko - Mistrz Joda:evil_lol: Obi-Wan Kenobi :evil_lol: Quote
Teklunia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka'] :crazyeye: ja bym się go bała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No proszę jaka socjalizacja :loveu: :loveu: :loveu: A co Mruczek dostał do jedzenia jakieś pomidorki bo łokrutnie czerwone ?:lol: Basco naturalnie musiał sprawdzić sprawdzić skład ?:cool3: a przy tym zdjęciu padłam :mdleje: Aniu on na nózkach ma takie siwe futerko czy to jescze nie opierzone ? :razz: No proszę nawet willa z "basenem" mu sie trafiła :lol: Quote
Patka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Dzięki Pati. Przemek mówi na niego Gremlin, albo Marsjanin:lol: citka czarownica mówi że wyrośnie z niego piekny kocur nasz waler był slicznym kociątkiem a teraz paskudniak z niego ... Quote
aga1215 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='An3czka'] :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ach............................ Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='an3czka'] Basco naturalnie nie mogłby przeżyć, gdyby nie napił się z nowej miski. To nic, że troszkę mała pojemność - wypił 5 takich:evil_lol: Hmmmm...gdzieś już to widziałam:lol: :roflt::roflt::roflt:Mała zamiana miejsc:evil_lol: (Bigosek zrobiłby dokładnie tak samo) No to teraz masz w domku dwa sępy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
alive Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='an3czka'] hihihi mniam :eviltong: jakbym widziała swoją Czuszkę :evil_lol: kocurek prześliczny :loveu: Quote
Dobermania Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Gremlin jak się patrzy. A mój Lachs dokładnie tak samo obślinia kota :loveu: Quote
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A czy Basco prędzej na spacerach miał zapędy do gonienia kotów???:roll: Quote
Toller Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Aniu, mamy nowego pieseczka!!! Nie chcę tu zaśmiecać wątku Bascowego, więc zajrzy tu http://www.dancingwithfire.novascotia.pl/index.php?lang=pol&modules=fire&menu=fire Wczoraj przywieźliśmy go sobie ze Szwecji, i jest CUDOWNY :loveu: Quote
Nugatowa Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Toller-Fox']Aniu, mamy nowego pieseczka!!! Nie chcę tu zaśmiecać wątku Bascowego, więc zajrzy tu http://www.dancingwithfire.novascotia.pl/index.php?lang=pol&modules=fire&menu=fire Wczoraj przywieźliśmy go sobie ze Szwecji, i jest CUDOWNY :loveu: Gosia my sie tez strasznie cieszymy :multi: :multi: :multi: Szczenior jest cudowny !!!!!!!!!!!!!! :calus: Quote
Poświata Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='Toller-Fox']Aniu, mamy nowego pieseczka!!!:loveu: Ja też zajrzałam, jest przesłodki :loveu: . Niech się zdrowo chowa !!! Quote
olekg89 Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ale pasudek :D Zajebisty kociak. To jakis Devon rex?? Czarek by kociaka pożarł ,a Kajutka by się bała :D Quote
an3czka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Dobcia']Jakie to piękne-Basco i .... Mistrzunio:loveu::evil_lol: Śliczny jest, taki.. inny ale i tak śliczny:loveu: Dziekuję:loveu: Quote
an3czka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Teklunia']:crazyeye: ja bym się go bała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Takiego słodziaka??? Kasia...:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Nugatowa']No proszę jaka socjalizacja :loveu: :loveu: :loveu: Bez tego by się nie obeszło:p [QUOTE] A co Mruczek dostał do jedzenia jakieś pomidorki bo łokrutnie czerwone ?:lol: Papu z puszki:p Basco naturalnie musiał sprawdzić sprawdzić skład ?:cool3: I smak:evil_lol: a przy tym zdjęciu padłam :mdleje: Aniu on na nózkach ma takie siwe futerko czy to jescze nie opierzone ? :razz: Tam ma akurat jeszcze mało futra. Z kolorem jest śmieszna sprawa, bo początkowo wydawało się, że będzie cały czarny (poza jednym paluszkiem w tylnej łapce, który jest biały), ale teraz rośnie mu srebrne futerko:p No proszę nawet willa z "basenem" mu sie trafiła :lol: Hehehe:lol: Quote
an3czka Posted December 19, 2006 Author Posted December 19, 2006 [quote name='Patka']citka czarownica mówi że wyrośnie z niego piekny kocur nasz waler był slicznym kociątkiem a teraz paskudniak z niego ... :p :p :p Z tym paskudniakiem, to nie żartuj nawet! Quote
Recommended Posts