Nugatowa Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Aneczko czy to już ??????????????????????????? :multi: :multi: Quote
dbsst Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 czesc kope lat ;) suuper zdjęcia Basco i jego miseczka debest hahhaha a kiciak mniaaaaaaaaami do zacałowania Kociatko ma shrekowe łocy :loveu: :loveu: :loveu: padam z miłosci Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 jesuuuuu Ania!!! przecież Wy juz tam macie kocurka!!!! czemuś go nam nie pokazała jeszcze??????:mad::mad::mad: Quote
Teklunia Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Aniu, co ja czytam? MAsz wreszcie koteczka? :multi: Pokaż ;) [quote name='an3czka']Kilka zdjęć z dzisiejszej kąpieli:evil_lol: jejuniu, cóż to za aniołeczek :loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Anetta zawodów w planach nie mamy:roll: Bu :sadCyber: Tego to jeszcze moje oczeta nie widzialy...http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/W%20domu/grudzien/16%20grudzien/Obraz005.jpg :mdleje: Dooobraaa woooda Basco, dooobra :p Quote
agbar Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 dzien dobry Aneczko:loveu: a moj Dili ma takiego Baskulcowatego kolege:) ma 7 miesiecy i jest przefajny:) ale takich slodkich minek jak Twoj nie robi:) Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Dziewczynki wszystko dobrze:loveu: Panowie sie przełamali (a właściwie Basco, bo to on bał sie kota i od niego się odsuwał) i bawili się przed chwila razem. Basco chwytał małego lekko zębami i iskał, mały działał pazurkami. Bardzo się cieszę z takiego obrotu sytuacji:multi: Basco jedynie czuje się źle, gdy mały się chce do niego przytulic i odsuwa się, ale wszystko z czasem... Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Na początku było tak: ...ciastek poszła prawie cała paczka Basco naturalnie nie mogłby przeżyć, gdyby nie napił się z nowej miski. To nic, że troszkę mała pojemność - wypił 5 takich:evil_lol: A tu Ircio je obiado - kolację:p Chyba ktoś chce się podpiąć Hmmmm...gdzieś już to widziałam:lol: Pańciu podziel się, nie bądź sknera Quote
Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Łojezu, jaki wypłoch :evil_lol: :loveu: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 A tak wyglądały dzisiejsze zabawy:lol: Quote
Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka']A tak wyglądały dzisiejsze zabawy:lol: Aaaaaa, zjedzą mnie na żywca!!!! :smhair2: [quote name='an3czka'] O, cześć, Bruce! :bye: [quote name='an3czka'] Widzę, że WYPŁOCH już całkiem podbił serce Basco Quote
Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :crazyeye: Pazurki jak żyletki :crazyeye: Basco wyszedł z tej zabawy cało? :lol: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Behemot'] :crazyeye: Pazurki jak żyletki :crazyeye: Basco wyszedł z tej zabawy cało? :lol: On go chyba tymi pazurami nie dotyka, a jeśli tak, to bardzo lekko. Basco natomiast bierze go sobie w pysk:evil_lol: Quote
Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka']On go chyba tymi pazurami nie dotyka, a jeśli tak, to bardzo lekko. Basco natomiast bierze go sobie w pysk:evil_lol: Zauważyłam na wcześniejszych zdjęciach :cool3: To się Aniu nawrzucałaś! Ledwo zdążyłam skomentować jedną porcję, już pojawiła się następna :lol: Kociak miodzio :loveu: tylko jakiś taki WYPŁOCH :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Behemot']Zauważyłam na wcześniejszych zdjęciach :cool3: To się Aniu nawrzucałaś! Ledwo zdążyłam skomentować jedną porcję, już pojawiła się następna :lol: Kociak miodzio :loveu: tylko jakiś taki WYPŁOCH :eviltong::eviltong::eviltong: Jaki tam wypłoch. Fakt, przypomina troszkę UFO, ale dla mnie jest piękny:loveu: Quote
Poświata Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka'] Ja generalnie lubię koty ofutrzone, ale korniszony są niesamowite z tymi wielkimi uszami i chudzieńkimi kończynami i ogonkiem. A Ircio jest najpiękniejszym korniszonkiem, takim do zacałowania i schrupania :loveu: . Pogratulować psio-kociej komitywy, aż miło popatrzeć. I życze sobie m n ó s t w a takich fotek :calus: . Quote
Patka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 ja rzeknę no w końcu :cool3: wyjątkowo urodziwe brzydactwo :evil_lol: a tak serio boski jest :loveu: Quote
Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='an3czka']Jaki tam wypłoch. Fakt, przypomina troszkę UFO, ale dla mnie jest piękny:loveu: No pewnie, że piękny :loveu: i pełen wdzięku :loveu: Quote
Hanna R. Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 O rany ! Ania !!! Fantastyczne, poprostu REWELACJA ! :modla: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Poświata']Ja generalnie lubię koty ofutrzone, ale korniszony są niesamowite z tymi wielkimi uszami i chudzieńkimi kończynami i ogonkiem. A Ircio jest najpiękniejszym korniszonkiem, takim do zacałowania i schrupania :loveu: . Pogratulować psio-kociej komitywy, aż miło popatrzeć. I życze sobie m n ó s t w a takich fotek :calus: . Dziękuję, dziękuję. Bardzo mi miło:loveu: Zdjęcia będą. Obiecuję:p Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Patka']ja rzeknę no w końcu :cool3: wyjątkowo urodziwe brzydactwo :evil_lol: a tak serio boski jest :loveu: Dzięki Pati. Przemek mówi na niego Gremlin, albo Marsjanin:lol: Quote
Behemot Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Nie no, Aniu, ale ten nowy tytuł... :shake: Weimar Basco i... kot. Trywialne, trywialne! :cool3: twoje zawierzaki zasługują na więcej inwencji, np.: Wemar basco i... kot upleciony z konwalijek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='Behemot']No pewnie, że piękny :loveu: i pełen wdzięku :loveu: A jaki szybki! Basco to chyba trochę denerwuje, że raz pojawia się z jednej strony, raz z drugiej:evil_lol: Quote
Recommended Posts