Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i jest ta piękna Kicia już u Was ??????????????????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Hahahaha ! skąd to znam Nugat też pije wodę z wanny kiedy biorę kąpiel a piana wcale mu nie przeszkadza :p

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O rany , Ania ! Kotek ??? :loveu:
Gezesław chyba by go zjadł ... Chyba ...
Kąpiółkowe zdjęcia śliczne. Gezek omijał łazienkę szerokim łukiem. Dopóki nie wstawiliśmy tam miski z jedzeniem.

Aniu napisz mi na PW - jesli możesz - przepis na jazde do tego miejsca spacerowego waszego. Punkt wyjściowy - Góra Borkowska.

Posted

[quote name='Nugatowa']

Ania czy Ty na tym zdjęciu nurkowałaś ?? :-o :razz:
Wyjątkowo nie:lol:
To moje kolano:evil_lol:
Kicia będzie koło północy, bo hodowcy z wystawy wracają. Nienormalna chyba jestem, bo jutro przed 6 do pracy wstaję:stupid:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:yuuuu ale kicinka sliczna ....miodzio

hi hi Basculec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma michę

On fioła dostaje na punkcie wody z kąpieli:roll: :lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']O rany , Ania ! Kotek ??? :loveu:
Gezesław chyba by go zjadł ... Chyba ...
Kąpiółkowe zdjęcia śliczne. Gezek omijał łazienkę szerokim łukiem. Dopóki nie wstawiliśmy tam miski z jedzeniem.

Aniu napisz mi na PW - jesli możesz - przepis na jazde do tego miejsca spacerowego waszego. Punkt wyjściowy - Góra Borkowska.
Basco się łazienki nie boi chyba, że ma zostać wykąpany:razz:

Już Ci Haneczko napisałam w Twojej galerii:p

Posted

[quote name='Dobcia']Ja nie moge!:evil_lol:Jaka mina!!!:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Słodziutki jest:loveu:

I taka z płynem mu smakuje?:cool3:
No nie?:loveu: :loveu: :loveu:
Takie oczka ma śliczniutkie:loveu:

Z płynem najlepsza!

Posted

[quote name='Dobcia']Niewiedziałam... nigdy nie próbowałam:evil_lol: Eh... ale o gustach się niedyskutuje:cool3:
Ja też właściwie nie próbowałam (i chyba sie nie skuszę, choć Basco twierdzi, że to pycha:evil_lol:)

Posted

[quote name='Honey']

Heh, skad ja to znam... :evil_lol:

A skąd ja to znam...? :PROXY5::evil_lol: U nas działoby się dokłądnie to samo, gdyby Sonia byłą taka duża jak Bajan. A tak to tylko poluje na pianę, którą zdmu****ę z rąk :evil_lol:

P.S. A co tam pływa w tej wodzie? Karp wigilijny? :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']A skąd ja to znam...? :PROXY5::evil_lol: U nas działoby się dokłądnie to samo, gdyby Sonia byłą taka duża jak Bajan. A tak to tylko poluje na pianę, którą zdmu****ę z rąk :evil_lol:

P.S. A co tam pływa w tej wodzie? Karp wigilijny? :evil_lol:
Nie, gnat wieprzowy:diabloti: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']Za Chiny nie wiem, co Ci na to odpisać:lol:

może np. :eviltong:
albo :mad:
no sama juz nie wiem.....
:lol:
a taka staranna w odpisywani jesteś???:p

a w ogóle to sama jestem dumna z Wenusco..

Posted

gochgoch napisał(a):
na Wigilę????
w sumie to podobno dozwolone...

A czy ja napisałam, że na Wigilię? :confused: Na pierwszy i drugi dzień świąt byłaby jak znalazł, ale ponieważ An3czka jest wegetarianką, chętnie wspomogę ją w spożywaniu :cool3: