Nugatowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 No i jest ta piękna Kicia już u Was ??????????????????? :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Hahahaha ! skąd to znam Nugat też pije wodę z wanny kiedy biorę kąpiel a piana wcale mu nie przeszkadza :p Quote
Alicja Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 :loveu::loveu::loveu:yuuuu ale kicinka sliczna ....miodzio hi hi Basculec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma michę Quote
Nugatowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ania czy Ty na tym zdjęciu nurkowałaś ?? :-o :razz: Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 O rany , Ania ! Kotek ??? :loveu: Gezesław chyba by go zjadł ... Chyba ... Kąpiółkowe zdjęcia śliczne. Gezek omijał łazienkę szerokim łukiem. Dopóki nie wstawiliśmy tam miski z jedzeniem. Aniu napisz mi na PW - jesli możesz - przepis na jazde do tego miejsca spacerowego waszego. Punkt wyjściowy - Góra Borkowska. Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='an3czka'] Ja nie moge!:evil_lol:Jaka mina!!!:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Słodziutki jest:loveu: I taka z płynem mu smakuje?:cool3: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Nugatowa'] Ania czy Ty na tym zdjęciu nurkowałaś ?? :-o :razz: Wyjątkowo nie:lol: To moje kolano:evil_lol: Kicia będzie koło północy, bo hodowcy z wystawy wracają. Nienormalna chyba jestem, bo jutro przed 6 do pracy wstaję:stupid: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu::loveu::loveu:yuuuu ale kicinka sliczna ....miodzio hi hi Basculec :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ma michę On fioła dostaje na punkcie wody z kąpieli:roll: :lol: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']O rany , Ania ! Kotek ??? :loveu: Gezesław chyba by go zjadł ... Chyba ... Kąpiółkowe zdjęcia śliczne. Gezek omijał łazienkę szerokim łukiem. Dopóki nie wstawiliśmy tam miski z jedzeniem. Aniu napisz mi na PW - jesli możesz - przepis na jazde do tego miejsca spacerowego waszego. Punkt wyjściowy - Góra Borkowska. Basco się łazienki nie boi chyba, że ma zostać wykąpany:razz: Już Ci Haneczko napisałam w Twojej galerii:p Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Dobcia']Ja nie moge!:evil_lol:Jaka mina!!!:loveu::evil_lol::loveu::evil_lol: Słodziutki jest:loveu: I taka z płynem mu smakuje?:cool3: No nie?:loveu: :loveu: :loveu: Takie oczka ma śliczniutkie:loveu: Z płynem najlepsza! Quote
Dobcia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='an3czka'] Z płynem najlepsza! Niewiedziałam... nigdy nie próbowałam:evil_lol: Eh... ale o gustach się niedyskutuje:cool3: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Dobcia']Niewiedziałam... nigdy nie próbowałam:evil_lol: Eh... ale o gustach się niedyskutuje:cool3: Ja też właściwie nie próbowałam (i chyba sie nie skuszę, choć Basco twierdzi, że to pycha:evil_lol:) Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 kurcze, już zaczęłam sobie wyobrażać, że ta kąpiel z pianą to dla Basculca...ale by wyglądał...niczym Wenus! Wenusco! Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 gochgoch napisał(a): Wenusco! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 an3czka napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: :B-fly::B-fly::B-fly: :grins: Quote
Patka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 boska ta fota ale kościste to Twoje kolano :evil_lol: Quote
Behemot Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='Honey'] Heh, skad ja to znam... :evil_lol: A skąd ja to znam...? :PROXY5::evil_lol: U nas działoby się dokłądnie to samo, gdyby Sonia byłą taka duża jak Bajan. A tak to tylko poluje na pianę, którą zdmu****ę z rąk :evil_lol: P.S. A co tam pływa w tej wodzie? Karp wigilijny? :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Patka']boska ta fota ale kościste to Twoje kolano :evil_lol: Cień na nie dziwnie pada i tylko wydaje się kościste:obrazic: :lol: Quote
an3czka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='Behemot']A skąd ja to znam...? :PROXY5::evil_lol: U nas działoby się dokłądnie to samo, gdyby Sonia byłą taka duża jak Bajan. A tak to tylko poluje na pianę, którą zdmu****ę z rąk :evil_lol: P.S. A co tam pływa w tej wodzie? Karp wigilijny? :evil_lol: Nie, gnat wieprzowy:diabloti: :lol: Quote
an3czka Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='gochgoch']:B-fly::B-fly::B-fly: :grins: Za Chiny nie wiem, co Ci na to odpisać:lol: Quote
Behemot Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='an3czka']Nie, gnat wieprzowy:diabloti: :lol: Będzie galeretka z wieprzowych nóżek? :evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='an3czka']Za Chiny nie wiem, co Ci na to odpisać:lol: może np. :eviltong: albo :mad: no sama juz nie wiem..... :lol: a taka staranna w odpisywani jesteś???:p a w ogóle to sama jestem dumna z Wenusco.. Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Behemot napisał(a):Będzie galeretka z wieprzowych nóżek? :evil_lol: na Wigilę???? w sumie to podobno dozwolone... smacznego!!!!:evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 gochgoch napisał(a):na Wigilę???? w sumie to podobno dozwolone... A czy ja napisałam, że na Wigilię? :confused: Na pierwszy i drugi dzień świąt byłaby jak znalazł, ale ponieważ An3czka jest wegetarianką, chętnie wspomogę ją w spożywaniu :cool3: Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Behemot napisał(a):A czy ja napisałam, że na Wigilię? :confused: łe no tak sobie skojarzyłam....z karpiem..wigilijnie... Quote
Recommended Posts