an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Nugatowa'] Ania poprostu patrzyła czy Basco ma dobrze zamocowany ogonek :evil_lol: :evil_lol: Tak jak osiołek z Kubusia Puchatka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ps: Czy to piękna kocimiętka zniewalajacymi oczami to Wasza nowa "pociecha":loveu: :loveu: Stwierdzam, że Basco ma wszystko odpowiednio zamocowane:obrazic: :lol: Nasza, nasza!!!:multi: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Dobciu witaj! Dzięki Ci, że nie podejrzewasz mnie o sadyzm:multi: :lol: No nigdy w życiu!!!:cool3: Mnie takie brutalne skojarzenia po głowie nie łażą...:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Dobcia']No nigdy w życiu!!!:cool3: Mnie takie brutalne skojarzenia po głowie nie łażą...:evil_lol: I tak trzymać!:lol: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Widziałam kotka!!! Jaki śliczny:loveu: Ciekawa jestem, jak Basco będzie się z nim dogadywał:cool3: Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Dobcia']Widziałam kotka!!! Jaki śliczny:loveu: Ciekawa jestem, jak Basco będzie się z nim dogadywał:cool3: Gdzie ten kotecek? Pokazać mi go zaraz! Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Dobcia']Widziałam kotka!!! Jaki śliczny:loveu: Ciekawa jestem, jak Basco będzie się z nim dogadywał:cool3: Będa się uwielbiać, tylko najpierw muszą się ze sobą oswoić:razz: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Behemot']Gdzie ten kotecek? Pokazać mi go zaraz! A w innym wątku:eviltong: (Mod przyszedł i się rządzi:eviltong:) Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Będa się uwielbiać, tylko najpierw muszą się ze sobą oswoić:razz: Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu:cool3: Nad resztą się popracuje:p Quote
Nugatowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Anula a macie już wypraweczkę dla kici :loveu: :loveu: :loveu: Cudne są teraz te rzeczy dla Miauczaków Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Behemot']Gdzie ten kotecek? Pokazać mi go zaraz! A masz, Ty modzie jeden:calus: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423&page=830 Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Nugatowa']Anula a macie już wypraweczkę dla kici :loveu: :loveu: :loveu: Cudne są teraz te rzeczy dla Miauczaków Nugatowa nawet mi tego nie pokazuj. Jak wybierałam zabawki, to myślałam, że oci...:evil_lol: Poza tym będą awantury o te wszystkie piórka i kuleczki, bo Basco tez lubi. Wczoraj atakował futrzana myszkę na sznurku:evil_lol: Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']A masz, Ty modzie jeden:calus: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=7423&page=830 Jaki ślicny, malusieniecki, slodziusienicki :loveu::loveu::loveu: A kto to drażni kocia piórkami, cio? :mad::mad::mad: P.S. Wybacz mi to gaworzenie, ja tak się zachowuję na widok małych psiaków i kociaków :stupid: :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Behemot'] Jaki ślicny, malusieniecki, slodziusienicki :loveu::loveu::loveu: A kto to drażni kocia piórkami, cio? :mad::mad::mad: P.S. Wybacz mi to gaworzenie, ja tak się zachowuję na widok małych psiaków i kociaków :stupid: :evil_lol: Nie drażni, lecz zabawia:eviltong: Ja też na jego widok gaworzę, nie przejmuj się:lol: Quote
Nugatowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ło jejciu jak sówka wygląda :loveu: :loveu: :loveu: Aniu możesz przypomnieć rase tego pięknisia Quote
gochgoch Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 kurcze a co Basculec na kociaka??!!!! a rasa to pewnie jakiś rex co? Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='gochgoch']kurcze a co Basculec na kociaka??!!!! a rasa to pewnie jakiś rex co? Basculec jeszcze nie wie. Tak, to Rex. Kornwalijski:cool3: Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Basculec jeszcze nie wie. Tak, to Rex. Kornwalijski:cool3: Kotecek konwalijski!!! Z konwalijek uplecion! Ojojojoj.....:loveu: Uprzedzałam, odbija mi na widok slodziusienkich zwiezacków :stupid: :evil_lol: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Behemot']Kotecek konwalijski!!! Z konwalijek uplecion! Ojojojoj.....:loveu: Uprzedzałam, odbija mi na widok slodziusienkich zwiezacków :stupid: :evil_lol: Prawidłowa reakcja:evil_lol: Quote
aga1215 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Wyrzuciłam, bo zdechł:cool1: Mój stoi na parapecie, jest słabiutko doświetlony, ma pewnie za zimno, ale jakoś się trzyma:p Aniu - przesuszyłaś czy zalałaś? Cudny Twój korniszonek jest :multi: :multi: :multi: Quote
bigos Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='an3czka']Basculec jeszcze nie wie. Tak, to Rex. Kornwalijski:cool3: Ale piękny:loveu::loveu::loveu::loveu: Co kierowało Wami przy wyborze tej rasy? Quote
alive Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ojo jaki fajny kotek :loveu: Ja też chciałam kotka jako towarzystwo dla Czuszki ale szanowny małzonek wolał psa no i jest Chili :loveu: . Też chciałam Rexa tyle że Devona :) podobno mają znakomite, wręcz "psie" charaktery. Nawet ogonami merdają jak się cieszą :cool3: Quote
an3czka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='aga1215']Aniu - przesuszyłaś czy zalałaś? Cudny Twój korniszonek jest :multi: :multi: :multi: Nie wiem. Od od dawna chorował i zaczął cały usychać. Nie było to ani przesuszenie, ani zalanie:cool1: . Mi też się strasznie podoba. Najpierw miała być łaciata kotka:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='bigos']Ale piękny:loveu::loveu::loveu::loveu: Co kierowało Wami przy wyborze tej rasy? Dzięki:p Strasznie mi się ich wygląd spodobał. Do tego mają świetne charakterki:multi: Quote
an3czka Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 [quote name='alive']ojo jaki fajny kotek :loveu: Ja też chciałam kotka jako towarzystwo dla Czuszki ale szanowny małzonek wolał psa no i jest Chili :loveu: . Też chciałam Rexa tyle że Devona :) podobno mają znakomite, wręcz "psie" charaktery. Nawet ogonami merdają jak się cieszą :cool3: Ja macałam Devona na wystawie, ale jakoś tak Korniszonki bardziej mi się spodobały:lol: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 Kilka zdjęć z dzisiejszej kąpieli:evil_lol: Quote
Recommended Posts