an3czka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='aga1215'] btw - Gezesław waży 44 kg :p O kurde!:lol: Quote
aga1215 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='an3czka']O kurde!:lol: Aniu - pewnie wszystkie krakuski tak mają;) :evil_lol: :p jak nasze kwiatki???? Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='aga1215']Aniu - pewnie wszystkie krakuski tak mają;) :evil_lol: :p jak nasze kwiatki???? Storczyki? Został jeden i kwitnie:multi: Quote
malawaszka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ANIA!!!! wstydź się!!!! ugryzłaś psa w doope!!! :crazyeye: :evil_lol: haloo a ja widziałam w zakoconych coś :loveu: :loveu: :loveu: i się rozpłynęłam :mdleje: boszzzz :loveu: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='malawaszka'] ANIA!!!! wstydź się!!!! ugryzłaś psa w doope!!! :crazyeye: :evil_lol: Buzi w pupkę dałam!:evil_lol: haloo a ja widziałam w zakoconych coś :loveu: :loveu: :loveu: i się rozpłynęłam :mdleje: boszzzz :loveu: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :jumpie: Quote
malawaszka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Buzi w pupkę dałam!:evil_lol: ładne i buzi, że aż ze zdjęcia słychać jak zawył :evil_lol: ajjjjj nie mogę się doczekać fotek u Was po weekendzie :loveu: Quote
bigos Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Witaj Aniu:loveu::loveu::loveu: Bardzo miło Was widzieć wśród żywych na dogo:p A Basculek jak zwykle piekny:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='malawaszka']ładne i buzi, że aż ze zdjęcia słychać jak zawył :evil_lol: Wasia źle interpretujesz zdjęcie. On tam sie śmieje szeroko ze szczęścia!:evil_lol: ajjjjj nie mogę się doczekać fotek u Was po weekendzie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='bigos']Witaj Aniu:loveu::loveu::loveu: Bardzo miło Was widzieć wśród żywych na dogo:p A Basculek jak zwykle piekny:loveu::loveu::loveu: Witam, witam i bardzo dziękuję:p Quote
Hanna R. Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka'] 42 kg żywej wagi! Nie słyszałam, żeby jakiś inny weimar tyle ważył:cool3: (żeberka naturalnie wyczuwalne) A tam ! Gezesławek - starszy panek - waży 44 kg. Aniu - witaj . Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='HankaRupczewska']A tam ! Gezesławek - starszy panek - waży 44 kg. Aniu - witaj . Haniu wiem. Już zostałam poinformowana, że jest cięższy egzemplarz:eviltong: Witaj!!!!:multi: Quote
Alicja Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 :crazyeye:o ranyśku to wasze chłopaki jeszcze cięższe od mojego osiłka .....Ozzy waży 36, 48 kg czy siakoś tak:oops: i też nie mamy już tłuszczyku:p Co do interpretacji fotu ....... to jest ewidentne ukąsanie Basko w doopalona ...aż noge uniósł w górę , pewno skurcz go złapał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Co do interpretacji fotu ....... to jest ewidentne ukąsanie Basko w doopalona ...aż noge uniósł w górę , pewno skurcz go złapał:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hmmm.... ja tu wyraźnie widzę, że Ania robi Bascowi malinkę :evil_lol: Quote
Czoko Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Spotykam Was oddawna w różnych Galeriach i właśnie postanowiłam złożyć pierwszą wizytę! Pozdrawiam Ewa Quote
aga1215 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Storczyki? Został jeden i kwitnie:multi: Witaj Co znaczy "został jeden"? Wyrzuciłaś drugiego???????? Mój ten co stał na oknie ma duże pączki, ten ze stołu nie :shake: mimo, że go doświetlałam - dzisiaj przestawiłam na okno - może pomoże :niewiem: Quote
Dobcia Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka'] Witaj Aniu!!!:multi::multi::multi: Ktoś tu się nie zna... dooopka to bardzo dobre miejsce na zostawianie buziaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żadnego mokrego jęzorka, nieświeżego oddechu, ślinki...:cool3: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Ala, Behemot to był czuły pocałunek. Ile razy mam powtarzać?:lol: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Czoko']Spotykam Was oddawna w różnych Galeriach i właśnie postanowiłam złożyć pierwszą wizytę! Pozdrawiam Ewa Witamy i zapraszamy częściej:multi: Quote
Patka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 no wiesz jak byłas głodna trzeba było mówić pierniczki by6m podesłała ... Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='aga1215']Witaj Co znaczy "został jeden"? Wyrzuciłaś drugiego???????? Mój ten co stał na oknie ma duże pączki, ten ze stołu nie :shake: mimo, że go doświetlałam - dzisiaj przestawiłam na okno - może pomoże :niewiem: Wyrzuciłam, bo zdechł:cool1: Mój stoi na parapecie, jest słabiutko doświetlony, ma pewnie za zimno, ale jakoś się trzyma:p Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Dobcia']Witaj Aniu!!!:multi::multi::multi: Ktoś tu się nie zna... dooopka to bardzo dobre miejsce na zostawianie buziaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żadnego mokrego jęzorka, nieświeżego oddechu, ślinki...:cool3: Dobciu witaj! Dzięki Ci, że nie podejrzewasz mnie o sadyzm:multi: :lol: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Patka']no wiesz jak byłas głodna trzeba było mówić pierniczki by6m podesłała ... Od pierniczków lepszy zadek weimarski, ale dzięki za propozycję:evil_lol: Quote
Patka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 a sieśc w zeby nie wchodzi .. choc kolorem lukrowane serduszka przypomina ... Quote
Nugatowa Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Ania poprostu patrzyła czy Basco ma dobrze zamocowany ogonek :evil_lol: :evil_lol: Tak jak osiołek z Kubusia Puchatka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: ps: Czy to piękna kocimiętka zniewalajacymi oczami to Wasza nowa "pociecha":loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='Patka']a sieśc w zeby nie wchodzi .. choc kolorem lukrowane serduszka przypomina ... Gdybym się wgryzła, to i sierść by w zęby weszła:lol: Quote
Recommended Posts