an3czka Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 [quote name='Honey']Jakies studia zaoczne ?.. Tez sie tak kiedys uczylam, nie jest to latwe... Nie studia. Taka szkoła roczna, ale do tego praca, więc wszystkie weekendy zajęte:cool1: Quote
bigos Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='an3czka']Nie studia. Taka szkoła roczna, ale do tego praca, więc wszystkie weekendy zajęte:cool1: Biedny Basculek:shake:;):diabloti: Quote
Toller Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Hej Aniu!!! Znam to- pracowałam już, a miałam jeszcze podyplomowe, Michał pracował też, a Foxiczek siedział w domku:p . Ale za to wieczorami, albo w weekendy bywało szaleństwo :multi: Quote
aga1215 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 [quote name='an3czka']Nie studia. Taka szkoła roczna, ale do tego praca, więc wszystkie weekendy zajęte:cool1: Aniu - za szkółkę :kciuki: a to [quote name='An3czka'] ach - te uszka, ta łapka :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 czesc czesc aniu :buzi: co to tak krucho ze zdjęciami?:mad: :eviltong: Quote
an3czka Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='bigos']Biedny Basculek:shake:;):diabloti: Jaki tam biedny! Cały dzień śpi smacznie. Teraz na polowania chodzi i w sobotę, i w niedzielę, więc szczęśliwy jest bardzo:p Quote
an3czka Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='Toller-Fox']Hej Aniu!!! Znam to- pracowałam już, a miałam jeszcze podyplomowe, Michał pracował też, a Foxiczek siedział w domku:p . Ale za to wieczorami, albo w weekendy bywało szaleństwo :multi: No właśnie! A kiedy Wy maluszka będziecie mieć? Strasznie długo to już trwa:roll: Quote
an3czka Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='aga1215']Aniu - za szkółkę :kciuki: a to ach - te uszka, ta łapka :loveu: Wygląda jak nie on:lol: Quote
an3czka Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc czesc aniu :buzi: co to tak krucho ze zdjęciami?:mad: :eviltong: Czasu brak. Prawie wcale na spacery nie chodzę z chłopakami:cool1: Quote
aga1215 Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='an3czka']Jaki tam biedny! Cały dzień śpi smacznie. Teraz na polowania chodzi i w sobotę, i w niedzielę, więc szczęśliwy jest bardzo:p Basculec na swoim miejscu:multi: a foty to jakie będą??? z tych polowań??? Quote
anetta Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Hello Ania :) Powiedz Ty mi, kiedy wasz klub zorganizuje jakies zawody...?:cool1::cool3: Dla Basculca :buzi: Quote
Toller Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='an3czka']No właśnie! A kiedy Wy maluszka będziecie mieć? Strasznie długo to już trwa:roll: Dobre pytanie :roll: ... Prawie już rok szukamy, a bez psa jesteśmy 8 miesięcy :shake: ALe jak tylko się uda zaraz się pochwalimy :cool3: Quote
an3czka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Witajcie, witajcie!!! Aga z polowań nie mam. Pogoda nie dopisuje:cool1: Anetta zawodów w planach nie mamy:roll: Gosia powodzenia w szukaniu. A może na inną rasę się przerzucicie?:cool3: :eviltong: Quote
an3czka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 Mam dla Was kochane trochę głupich min Basco, z dzisiaj. Coś poważnego może też się wśród nich znajdzie:p Quote
Behemot Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='an3czka']Witajcie, witajcie!!! Aga z polowań nie mam. Pogoda nie dopisuje:cool1: Anetta zawodów w planach nie mamy:roll: Gosia powodzenia w szukaniu. A może na inną rasę się przerzucicie?:cool3: :eviltong: Wszelki duch... Aniu, to naprawdę Ty???? :crazyeye: :lol: Quote
Alicja Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :multi::multi::multi:Ania się objawiła ....Anuś fotki fotki fotki Quote
an3czka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Behemot']Wszelki duch... Aniu, to naprawdę Ty???? :crazyeye: :lol: O jasny gwint! Tyś awansowała na moda??? Gratulacje. Kurczę, z szychą gadam:cool3: Quote
Behemot Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='an3czka'] Zębatek :loveu: Quote
an3czka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 A właśnie. Basco ma już prawie 2,5 roku. Zmężniało chłopisko i w ogóle. Dziś był ważony przy okazji szczepienia: 42 kg żywej wagi! Nie słyszałam, żeby jakiś inny weimar tyle ważył:cool3: (żeberka naturalnie wyczuwalne) Quote
an3czka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Behemot']Zębatek :loveu: Ząbki jak perełki:evil_lol: Quote
an3czka Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:Ania się objawiła ....Anuś fotki fotki fotki Cześć Alusia:buzi: Quote
aga1215 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='an3czka'] A właśnie. Basco ma już prawie 2,5 roku. Zmężniało chłopisko i w ogóle. Dziś był ważony przy okazji szczepienia: 42 kg żywej wagi! Nie słyszałam, żeby jakiś inny weimar tyle ważył:cool3: (żeberka naturalnie wyczuwalne) Piękny pieseczek Ci wyrósł Aniu :loveu: btw - Gezesław waży 44 kg :p Quote
Recommended Posts