an3czka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Nugatowa']:lol: Hoj Ania Jak tam u Basculca, i spytam bo myśle ze należy nam sie Dogomaniakom wiedzieć czy zaszły już jakieś zmiany w zachowaniu Basco? :lol: Pozdrawiamy z z imnej cześci Krakowa Heloł Kinga! Eeee z tymi zmianami, to sama nie wiem:roll: Raz wydaje mi się, że coś się dobrego dzieje, a za chwilę Basco odwala taki numer, że szkoda gadać... Pisałam już, że dziabnął sąsiada (raczej nie lekko, bo facet miał siniaki), poza tym przestał być milusi dla suk... No, może nie zachowuje się w stosunku do nich jak do samców, ale nie jest fajny... Poza tym terytorialny jak cholera:shake: Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Cześć zapracowany człowieku:lol: Yyyyyy... wobec suczek też, to nie fajnie:roll: Straszny z niego zazdrośnik, niezłomny posiada charrrakterek:razz: Quote
Nugatowa Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='an3czka']Heloł Kinga! Eeee z tymi zmianami, to sama nie wiem:roll: Raz wydaje mi się, że coś się dobrego dzieje, a za chwilę Basco odwala taki numer, że szkoda gadać... Pisałam już, że dziabnął sąsiada (raczej nie lekko, bo facet miał siniaki), poza tym przestał być milusi dla suk... No, może nie zachowuje się w stosunku do nich jak do samców, ale nie jest fajny... Poza tym terytorialny jak cholera:shake: Wiesz.... niepokojące to by było jeżeli była byś na to obojętna, martwisz się,analizujesz, chodzicie na tresure, robicie wszystko co w waszej mocy a to gwarantuje sukces choćby miał być zrealizowany małymi kroczkami to i tak dojdziecie do celu :lol: Quote
agabass Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 :evil_lol: niezły radar nadajnik hahaha a tu już po radiorelacji szczęśliwy Quote
madzia20sosnowiec Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='an3czka']Madzia co za avatar!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha tak myślałam ze ci sie spodoba ps. waszke od niego głowa boli, ciekawe czemu :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Dobcia']Cześć zapracowany człowieku:lol: Yyyyyy... wobec suczek też, to nie fajnie:roll: Straszny z niego zazdrośnik, niezłomny posiada charrrakterek:razz: Cześć! Mamy za ścianą sąsiadów z dobermanką i na początku chcieliśmy Basco z nią poznać, ale nic z tego nie wyjdzie. On jak widzi psa na swoim terenie, to taką szopkę odwala, że głowa mała. Dobermanka na jego widok ogona nie podkula, więc pewnie z konfrontacji nic dobrego by nie wyszło. Wolę nie ryzykować... Quote
an3czka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Nugatowa']Wiesz.... niepokojące to by było jeżeli była byś na to obojętna, martwisz się,analizujesz, chodzicie na tresure, robicie wszystko co w waszej mocy a to gwarantuje sukces choćby miał być zrealizowany małymi kroczkami to i tak dojdziecie do celu :lol: Powiem Ci, że g... z tego wychodzi... Chyba Basco już taki zostanie. Przestaliśmy liczyć, że coś się zmieni:cool1: Quote
an3czka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='dbsst']cuuuuuuuuuuuuuudowne hej Dzięki wielkie Debe. Tak się od jakiegoś czasu do Was, do galerii wybieram, ale dotrzeć jakoś tak nie mogę:roll: Quote
an3czka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='agabass']:evil_lol: niezły radar nadajnik hahaha a tu już po radiorelacji szczęśliwy Hahahahaha:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='Patka']Boska dupcia :cool3: Hehe bo bez dyndających jajek :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 21, 2006 Author Posted November 21, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']hahaha tak myślałam ze ci sie spodoba ps. waszke od niego głowa boli, ciekawe czemu :evil_lol: Nie mogę na niego zbyt długo patrzeć - oszaleć można:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='an3czka']Dzięki wielkie Debe. Tak się od jakiegoś czasu do Was, do galerii wybieram, ale dotrzeć jakoś tak nie mogę:roll: spoko u nas się nic nie dzieje ale i ja mam często problemy z regularnym wpadaniem do Was :evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 [quote name='an3czka']Powiem Ci, że g... z tego wychodzi... Chyba Basco już taki zostanie. Przestaliśmy liczyć, że coś się zmieni:cool1: Aniu, myśle ze nie powinniście się poddawać. Nugatowa ma racje, małymi kroczkami też można wiele osiągnąć. ;) Ja dopiero niedawno mogę sobie pozwolić na spuszczanie Negra w polach ze smyczy, bo wcześniej jak go spuściłam, to i nawet 2 godziny na niego czekałam, bo przyjść nie chciał. Pracowałam, pracowałam i teraz jest super!:multi: Choć wciąż nim "zrywa" na widok zwierzyny, to po komendzie nie ruszy w pogoń, nie odchodzi ode mnie, a osiągneliśmy my to w wieku 5 lat!;) Quote
bigos Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='an3czka']Hehe bo bez dyndających jajek :evil_lol: Z dyndającymi jajeczkami dupka także wygląda niczego sobie:razz::razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie mogę na niego zbyt długo patrzeć - oszaleć można:evil_lol: A mi się podoba:p Quote
AlKil Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 Aniu, Albi też się uspokoił i już nie muszę się palować do słupa na widok innego psa... Czekałam na to 4 lata...:cool3: Quote
an3czka Posted November 30, 2006 Author Posted November 30, 2006 Cześć dziewczynki! Czasu wcale nie mam, nawet na Dogo, więc wybaczcie tę moją nieobecność w Waszych galeriach. Gdy tylko będę mogła, nadrobię zaległości:p AlKil 4 lata? :-( Quote
Toller Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Ania, ja tak tu czasami na momencik wpadam- gdzie chodzicie na tresurę? Bo kiedyś jadąc autkiem, wydawało mi się ze Was widzę na Błoniach- ale nie mogliśmy sie zatrzymać wtedy:cool1: Quote
an3czka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Chodzimy na Juvenię, a właściwie chodziliśmy, bo dawno już nas tam nie widzieli. Czasu ciągle brakuje:roll: Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='an3czka']Chodzimy na Juvenię, a właściwie chodziliśmy, bo dawno już nas tam nie widzieli. Czasu ciągle brakuje:roll: A zdradzisz co Cie tak absorbuje ? Praca ?.. Czy cos innego ? Quote
an3czka Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 [quote name='Honey']A zdradzisz co Cie tak absorbuje ? Praca ?.. Czy cos innego ? No, praca. Wcale przez nią czasu nie mam. Do tego szkoła dochodzi... Quote
Honey Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 [quote name='an3czka']No, praca. Wcale przez nią czasu nie mam. Do tego szkoła dochodzi... Jakies studia zaoczne ?.. Tez sie tak kiedys uczylam, nie jest to latwe... Quote
Recommended Posts