Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Heloł dziewczynki. Udało mi się pstryknąć kilka zdjęć na dzisiejszym spacerze.

:mdleje: :mdleje:
Bosz Ania będziesz mieć mnie na sumieniu :mdleje: Co za ujęcia :razz: :crazyeye:

Posted

Dziewczyneczki dzięki wielkie za pochwały:p
Czasu mi ostatnio brakuje i dlatego tak mnie tutaj mało, ale nie mogę sobie odpuścić jednej galerii - tej z małymi łaciatymi ślicznościami, od Kasi - Honey:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Dziewczyneczki dzięki wielkie za pochwały:p
Czasu mi ostatnio brakuje i dlatego tak mnie tutaj mało, ale nie mogę sobie odpuścić jednej galerii - tej z małymi łaciatymi ślicznościami, od Kasi - Honey:loveu: :loveu: :loveu:

No jasne, jasne, a do soni to nie zajrzy! :obrazic: ;)

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Miałam iść spać - ale jeszcze tu zaglądnęłam .
I się nie zawiodłam :loveu: :loveu: :loveu:

Haniu to zrozumiałe, że gustujesz w weimarskich dupeczkach - jest w czym!:evil_lol:

Posted

Świecące uszy są bardzo przydatne na spacerach po zmroku, a teraz jak robi się wcześnie ciemno uważam je ze świetny gadżet. Muszę takie sprawić swoim dziewczynkom :lol:

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Aniu! Co zrobiłaś Basculcowi, że mu świecą uszy??????
BTW - jak storczyki?
Wysmarowałam odblaskowym preparatem:lol:

Storczyk jest tylko jeden (drugi umarł) i kwitnie głupek właśnie - jakiś miesiąc temu wypuścił nowy pęd:p. Na wiosnę planuję większe, storczykowe zakupy:cool3:

Posted

:lol: Hoj Ania

Jak tam u Basculca, i spytam bo myśle ze należy nam sie Dogomaniakom wiedzieć czy zaszły już jakieś zmiany w zachowaniu Basco? :lol:

Pozdrawiamy z z imnej cześci Krakowa