Honey Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='an3czka']Witam gorąco w ten paskudny dzień. Mam nadzieję, że jutro, gdy się obudzę bedzie świeciło piękne słońce:cool1: ... i wkleisz kilka pieknych fotek.... :evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Po takiej prezentacji to ja się chyba zdecyduję . Zabiłaś mi ćwieka, Aniu. Całą noc zastanawiałam się, które wybrać ... :roll: Haneczko zwracam się do Ciebie , bo po prostu aż mi przykro! Wkleiłam tu te 'przepiękne' propozycje tipsowe bo poprawić wszystkim nastrój... Nie chciałam, by nasza Anulka musiała się za mnie tłumaczyć... ani tym bardziej wykonywać tak hmmm.... sraczkowate desenie... oto propozycja alternatywna (biorę to na swoje barki) :diabloti::diabloti::diabloti:: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :ekmm: Quote
an3czka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Honey']... i wkleisz kilka pieknych fotek.... :evil_lol: Niestety mamy powtórkę z wczoraj:cool1: Quote
an3czka Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='gochgoch'] Haneczko zwracam się do Ciebie , bo po prostu aż mi przykro! Wkleiłam tu te 'przepiękne' propozycje tipsowe bo poprawić wszystkim nastrój... Nie chciałam, by nasza Anulka musiała się za mnie tłumaczyć... ani tym bardziej wykonywać tak hmmm.... sraczkowate desenie... oto propozycja alternatywna (biorę to na swoje barki) :diabloti::diabloti::diabloti:: :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: :ekmm: Jezusie, Maryjo!!!!:smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :smhair2: :tard: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Gochgoch, ja Cie prosze... przestan... W przeciwnym wypadku zaczne omijac galerie Aneczki szerokim lukiem :evil_lol: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='an3czka']Niestety mamy powtórkę z wczoraj:cool1: My niestety tez... Fatalnie to wplywa na moje samopoczucie. :shake: Quote
Patka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 no przecież śliczne ... mam wrażenie ze Toruń to jednyne miasto w Polsce gdzie jeszcze jest jesień bez śniegu .... Quote
gochgoch Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Honey napisał(a):Gochgoch, ja Cie prosze... przestan... W przeciwnym wypadku zaczne omijac galerie Aneczki szerokim lukiem :evil_lol: OŁ NOŁ!!!!!!!! PLIS NOŁ!!!!!!:evil_lol: Quote
wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 a ja lubie taka pogode:eviltong: szaro, pusto, mokro...:eviltong: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wiq napisał(a):a ja lubie taka pogode:eviltong: szaro, pusto, mokro...:eviltong: Ratunku, dewiantka ! :evil_lol: Quote
wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 no nie, i Wy przeciwko mnie...?:evil_lol: a ja to naprawde lubie.. i psy moga szalec do upadlego, zadna mamuska mnie nie napada, ze pies nie moze zjezdzac ze zjezdzalni.. kiedy one to uwielbiaja:evil_lol: Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wiq napisał(a):no nie, i Wy przeciwko mnie...?:evil_lol: a ja to naprawde lubie.. i psy moga szalec do upadlego, zadna mamuska mnie nie napada, ze pies nie moze zjezdzac ze zjezdzalni.. kiedy one to uwielbiaja:evil_lol: Blagam, zrob fotke, ja to chce zobaczyc !!! :lol: Quote
wiq Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 zrobie specjalnie dla Ciebie:eviltong::lol: Quote
Rul Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 myślałam że jak dawno mnie tu nie było to będzie tu mnóstwo nowych fotek. I co :> ? Wrzucaj coś szybciutko! Quote
gochgoch Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 mam obawy, że opuściłaś swoją galerię An3czko przez te 'moje' pazury........ ale mam też inne podejrzenie....TZ nie zrobił zdjęć na polowaniu i boisz się bez nich pokazać.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
olcha Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Liczyłam na zaległości, a tu nic...:niewiem: Quote
Behemot Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Ania, napisz coś, bo ja się zaczynam denerwować :sadCyber: Quote
an3czka Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 Jestem, jestem! Żyję i mam sie całkiem dobrze, tylko czasu brakuje. Zdjęć nowych nie ma:cool1: Obiecuję, że jak tylko będę miała wolną chwilkę, ponadrabiam zaległości w swojej galerii i w Waszych:p Quote
Behemot Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='an3czka']Jestem, jestem! Żyję i mam sie całkiem dobrze, tylko czasu brakuje. Zdjęć nowych nie ma:cool1: Obiecuję, że jak tylko będę miała wolną chwilkę, ponadrabiam zaległości w swojej galerii i w Waszych:p Całe szczęście, ja się ostatnio jakaś nerwowa zrobiłam... :cool1: Po tragedii mmbaj boję się, że coś mogłoby się stać ktoremuś z naszych Dogomaniackich psiaków... (Aniu, czy Ty wiesz, co się stało? :-(). Quote
Mi. Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 czesc Aniu:):)Dobrze, ze jesteś:loveu: Tylko szkoda, że zdjęc nie ma ehhh Behemotku.... :-( Quote
wiq Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 no to niecierpliwie czekam na fotki:cool3: a o bajanie czytalam:-( Quote
Recommended Posts