an3czka Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='dbsst']o moge :evil_lol: mistrzostwo i jeszcze to ze wszystkimi lapami w goorze :D :multi: :multi: :multi: :multi: Fajnie, że Ci się podabają, bo już nie wiem co mam wymyślać. Chyba wszystkie możliwe pozy są już sfotografowane...:roll: Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 [quote name='KaRa_TC']Mi by to nie przeszkadalo:lol: :lol: :lol: Ha! no to super. W takim razie zapraszam!:cool3: ;) Quote
Teklunia Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka'] PADLAM :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Quote
agbar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 nam sie nie znudzi mozesz powtarzac pozy:) Quote
Honey Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 A mnie to się podoba! Uwielbiam takie powiewające uszy! :loveu: Quote
KaRa_ Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka']Ha! no to super. W takim razie zapraszam!:cool3: ;) Do Krakowa mi jakos nie podrodze:lol: :evil_lol: Quote
olcha Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka'] Ha! no to super. W takim razie zapraszam!:cool3: ;-) [quote name='KaRa_TC']Do Krakowa mi jakos nie podrodze:lol: :evil_lol: No to rozłożymy siły na dwie ja też mogę dożywotnio rzucać :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka'] to taki nowy model...DUMBOJET :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka']Fajnie, że Ci się podabają, bo już nie wiem co mam wymyślać. Chyba wszystkie możliwe pozy są już sfotografowane...:roll: hahaha spoko my tu jestesmy normalni inaczej i bedziemy sie cieszyc jak nam bedziesz pokazywac ciagle to samo w innej kolejnosci hahahahhaaha ps to samo przezywam bo zdjecia sa coraz nudniejsze wg mnie moje Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']PADLAM :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Wiesz Kasiu ja na widok Twojego psa też kilka razy padłam. Miłe takie padanie jest prawda?:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='dealer']nam sie nie znudzi mozesz powtarzac pozy:) Obawiam się, że nie mam wyjścia:eviltong: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Honey'] A mnie to się podoba! Uwielbiam takie powiewające uszy! :loveu: Ja też. Niestety (lub stety:p ) są dość ciężkie i samoistnie nie unoszą się. Trzeba psa w ruch wprawić:eviltong: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 KaRa_TC i olcha Najważniejsze dore chęci.:lol: Basco to docenia:evil_lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']to taki nowy model...DUMBOJET :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :roflt: Czasami aż się boję, że mi odleci:lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 DeBe sęk w tym, że Twoje zdjęcia wcale nie są nudne. Tylko Ci się tak wydaje:lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']Wiesz Kasiu ja na widok Twojego psa też kilka razy padłam. Miłe takie padanie jest prawda?:evil_lol: mile, mile :) i wcale nie boli ;) a gdzie nowe fotki? Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='Teklunia']mile, mile :) i wcale nie boli ;) a gdzie nowe fotki? A nie ma:shake: Dziś dużo jeździliśmy po Bascowe zakupy i nie miałam czasu napstrykać. Poza tym pogoda podła. Niby dodatnia temperatura, ale wiatr cholerny i zacina śniegiem... Idę do Waszej galerii...:p :scared: Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 hahaha no niee.. hahaha znowu mam caly ekran zapluty!! Bascoo jak tk dalej pojdzie to ja nie nadaze za wycieraniem :evil_lol: :evil_lol: Ty i te Twoje minki sa boskie !! hahaha Sliiczny jestem brdzo!!:iloveyou: :loveu: :iloveyou: Aneczka :hmmmm: czy dzisiaj czasem nie fo fryzjera? Chyba ze mi sie cos pomyrdalo :roll: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mrowka']hahaha no niee.. hahaha znowu mam caly ekran zapluty!! Bascoo jak tk dalej pojdzie to ja nie nadaze za wycieraniem :evil_lol: :evil_lol: Ty i te Twoje minki sa boskie !! hahaha Sliiczny jestem brdzo!!:iloveyou: :loveu: :iloveyou: Aneczka :hmmmm: czy dzisiaj czasem nie fo fryzjera? Chyba ze mi sie cos pomyrdalo :roll: :evil_lol: No nie! Czy informacja o mojej wizycie u fryzjera obiegła już całą Dogo?? Hahahaha. Nie mogę:grin: :grin: :grin: Tak, tak. Na 16...:razz: Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 [quote name='an3czka']No nie! Czy informacja o mojej wizycie u fryzjera obiegła już całą Dogo?? Hahahaha. Nie mogę:grin: :grin: :grin: Tak, tak. Na 16...:razz: hahaha :lol: Juz wszyscy wiedza.. :evil_lol: Teraz nie masz wyjscia, wieczorkiem ogladamy foteczki :cool3: :cool3: :cool3: Jee dobrze pamietalam :multi: czyli z moja pamiecia nie jest az tak zle :multi: :lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mrowka']hahaha :lol: Juz wszyscy wiedza.. :evil_lol: Teraz nie masz wyjscia, wieczorkiem ogladamy foteczki :cool3: :cool3: :cool3: Jee dobrze pamietalam :multi: czyli z moja pamiecia nie jest az tak zle :multi: :lol: Cholera:roll: Się wkopałam... No dobra:eviltong: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 Ide se mejkap strzelić. Jakoś trzeba wyglądać, jak się do ludzi idzie nie?:lol: :cool3: Quote
mrowka Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 mejkap :mad: :mad: :mad: :mad: Ja Ci zaraz strzele mejkap :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 7, 2006 Author Posted February 7, 2006 [quote name='mrowka'] :mad: :mad: :mad: :mad: Ja Ci zaraz strzele mejkap :mad: :mad: :mad: :mad: :evil_lol: Już po:lol: Quote
Teklunia Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 o, co ja slysze :cool3: bedziemy miec pokaz nowej fryzurki wieczorem! nie moge sie doczekac :evil_lol: Quote
Recommended Posts