Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']o moge :evil_lol:

mistrzostwo i jeszcze to ze wszystkimi lapami w goorze :D :multi: :multi: :multi: :multi:
Fajnie, że Ci się podabają, bo już nie wiem co mam wymyślać. Chyba wszystkie możliwe pozy są już sfotografowane...:roll:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']
Ha! no to super. W takim razie zapraszam!:cool3: ;-)
[quote name='KaRa_TC']Do Krakowa mi jakos nie podrodze:lol: :evil_lol:

No to rozłożymy siły na dwie ja też mogę dożywotnio rzucać :cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Fajnie, że Ci się podabają, bo już nie wiem co mam wymyślać. Chyba wszystkie możliwe pozy są już sfotografowane...:roll:

hahaha spoko my tu jestesmy normalni inaczej i bedziemy sie cieszyc jak nam bedziesz pokazywac ciagle to samo w innej kolejnosci hahahahhaaha

ps
to samo przezywam bo zdjecia sa coraz nudniejsze wg mnie moje

Posted

[quote name='Teklunia']PADLAM :shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny:

Wiesz Kasiu ja na widok Twojego psa też kilka razy padłam. Miłe takie padanie jest prawda?:evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']

A mnie to się podoba! Uwielbiam takie powiewające uszy! :loveu:
Ja też. Niestety (lub stety:p ) są dość ciężkie i samoistnie nie unoszą się. Trzeba psa w ruch wprawić:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Wiesz Kasiu ja na widok Twojego psa też kilka razy padłam. Miłe takie padanie jest prawda?:evil_lol:
mile, mile :)
i wcale nie boli ;)

a gdzie nowe fotki?

Posted

[quote name='Teklunia']mile, mile :)
i wcale nie boli ;)

a gdzie nowe fotki?
A nie ma:shake:
Dziś dużo jeździliśmy po Bascowe zakupy i nie miałam czasu napstrykać. Poza tym pogoda podła. Niby dodatnia temperatura, ale wiatr cholerny i zacina śniegiem...
Idę do Waszej galerii...:p :scared:

Posted

hahaha no niee.. hahaha znowu mam caly ekran zapluty!! Bascoo jak tk dalej pojdzie to ja nie nadaze za wycieraniem :evil_lol: :evil_lol: Ty i te Twoje minki sa boskie !! hahaha

Sliiczny jestem brdzo!!:iloveyou: :loveu: :iloveyou:

Aneczka :hmmmm: czy dzisiaj czasem nie fo fryzjera? Chyba ze mi sie cos pomyrdalo :roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='mrowka']hahaha no niee.. hahaha znowu mam caly ekran zapluty!! Bascoo jak tk dalej pojdzie to ja nie nadaze za wycieraniem :evil_lol: :evil_lol: Ty i te Twoje minki sa boskie !! hahaha

Sliiczny jestem brdzo!!:iloveyou: :loveu: :iloveyou:

Aneczka :hmmmm: czy dzisiaj czasem nie fo fryzjera? Chyba ze mi sie cos pomyrdalo :roll: :evil_lol:
No nie! Czy informacja o mojej wizycie u fryzjera obiegła już całą Dogo?? Hahahaha. Nie mogę:grin: :grin: :grin:

Tak, tak. Na 16...:razz:

Posted

[quote name='an3czka']No nie! Czy informacja o mojej wizycie u fryzjera obiegła już całą Dogo?? Hahahaha. Nie mogę:grin: :grin: :grin:

Tak, tak. Na 16...:razz:
hahaha :lol: Juz wszyscy wiedza.. :evil_lol:
Teraz nie masz wyjscia, wieczorkiem ogladamy foteczki :cool3: :cool3: :cool3:

Jee dobrze pamietalam :multi: czyli z moja pamiecia nie jest az tak zle :multi: :lol:

Posted

[quote name='mrowka']hahaha :lol: Juz wszyscy wiedza.. :evil_lol:
Teraz nie masz wyjscia, wieczorkiem ogladamy foteczki :cool3: :cool3: :cool3:

Jee dobrze pamietalam :multi: czyli z moja pamiecia nie jest az tak zle :multi: :lol:

Cholera:roll:
Się wkopałam...
No dobra:eviltong: