Nugatowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='wiq']nugatowa, skorka z weimara:crazyeye: moze jeszcze smalec z niego..?:evil_lol: E no bez przesady Basculca na smalec :placz: :placz: :placz: :placz: przeciez to nawet ml tłuszczyku nie ma Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 kto szuka ten znajdzie:evil_lol: nie no, zostawmy pieski tluszczyk pod psia skora:eviltong: sok z aronii wstarczy;) Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='an3czka']Z tego co pamietam jest kilka przyczyn białych plamek (zależy ile ich jest, jakiej wielkości), choć najczęściej wystepują z powodu uszkodzenia paznokcia. 5 sztuk :p 2 na prawej i 3 na lewej :p malutkie wielkości główki od szpilki (nie mylić ze Szpilką) :p no i są na różnych wysokościach wzrostu paznokcia :hmmmm: o ile wiesz o co mi chodzi :evil_lol: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wpadłam na poranna kawkę:kaffee_2: a tutaj taka ochyda:ekmm::ekmm::ekmm: Gosia jak mogłaś:mad::mad::mad: Po tobie to bym się tego nie spodziewała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dajcie cosik ładniejszego:roll: [quote name='gochgoch']czy to znaczy An3czko, że robisz takie cuda: :megagrin::megagrin::megagrin: :laugh2_2::turn-l: :ylsuper: Quote
Tośka_m Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Dosyć gadania, zdjęcia proszę. Ładnie proszę :mad: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='an3czka']Do dłubania w nosie:evil_lol: i w uchu......:evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Wpadłam na poranna kawkę:kaffee_2: a tutaj taka ochyda:ekmm::ekmm::ekmm: Gosia jak mogłaś:mad::mad::mad: Po tobie to bym się tego nie spodziewała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dajcie cosik ładniejszego:roll: :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gochgoch napisał(a)::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: No tak:mad:, twarz aniołka a w duszy:diabloti::cooldevi: Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']cześć An3czko :multi: czyżbyś chora byłą? w takim razie życze szybciutkiego powrotu do zdroweczka i głaski dla Basculka :loveu: Dziękujemy! Niestety jeszcze jestem bardziej chora niż zdrowa, ale tragedii już nie ma:p Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Nugatowa']Aniu jeżelisś chora to skórka z weimara najlepsza :cool3: i sok z aroni :lol: Taaaa. Skórka z weimara to jest to:lol: Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='wiq']an3czko, nie ma to jak katar:evil_lol: nic nie czujesz, nic nie widzisz, nic nie slyszysz:evil_lol: ja sie zawsze czuje jak w helmie:evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Nugatowa']E no bez przesady Basculca na smalec :placz: :placz: :placz: :placz: przeciez to nawet ml tłuszczyku nie ma Z sadełkiem to faktycznie średnio:cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='malawaszka']5 sztuk :p 2 na prawej i 3 na lewej :p malutkie wielkości główki od szpilki (nie mylić ze Szpilką) :p no i są na różnych wysokościach wzrostu paznokcia :hmmmm: o ile wiesz o co mi chodzi :evil_lol: Wiem o co chodzi, ale nie wiem jaka jest przyczyna. U mnie białe plamki pojawiają się ewidentnie po złym manicurze:cool1: Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='bigos']Wpadłam na poranna kawkę:kaffee_2: a tutaj taka ochyda:ekmm::ekmm::ekmm: Gosia jak mogłaś:mad::mad::mad: Po tobie to bym się tego nie spodziewała:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dajcie cosik ładniejszego:roll: Faktycznie wstrętne:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='Tośka_m']Dosyć gadania, zdjęcia proszę. Ładnie proszę :mad: A zdjęciów nima:errrr: Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 [quote name='gochgoch']i w uchu......:evil_lol: I może gdzieś jeszcze...:evil_lol: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 czesć Aniu - zdrowiej szybciutko :buzi: pogoda nas nie rozpieszcza wiec tym bardziej trzeba o zdrówko dbać... ja też sie jeszcze do końca nie wyleczyłam.... juz mnie wkurza to przeziebienie :angryy: to jest po prostu obrzydliwe przyznam ze zawsze zwracam naprawdę dużą uwagę na kobiece paznokcie :oops: nigdy nie miałam tipsów - jestem w tej dobrej sytuacji ze mam mega mocne pazurki więc mogłabym mieć długie ale.... jakos tak wolę mieć dość krótkie ale za to zawsze pomalowane i ładnie opiłowane ;) Mam natomiast koleżankę - piękna dziewczyna (jak modelka), która od lat ma tipsy (długie).... pomijajac fakt ze nie wyobrażam sobie z takimi pazurami zrobić cokolwiek w domu to niestety często ma na nich "resztki" lakieru..... i traci cały swój urok przez te brzydkie pazury :angryy: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nio, paznokcie to bardzo ważna rzecz:gent::gent::gent: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Po takiej prezentacji to ja się chyba zdecyduję . Zabiłaś mi ćwieka, Aniu. Całą noc zastanawiałam się, które wybrać ... :roll: Quote
Honey Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Po takiej prezentacji to ja się chyba zdecyduję . Zabiłaś mi ćwieka, Aniu. Całą noc zastanawiałam się, które wybrać ... :roll: Jak to ktore ?! Te sra... przepraszam - te bezowe oczywiscie ! :evil_lol: Quote
bigos Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Honey napisał(a):Jak to ktore ?! Te sra... przepraszam - te bezowe oczywiscie ! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='an3czka']A zdjęciów nima:errrr: zla odpowiedz. obgryzlam paznokcie:evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Aniu - zdrowiej szybciutko :buzi: pogoda nas nie rozpieszcza wiec tym bardziej trzeba o zdrówko dbać... ja też sie jeszcze do końca nie wyleczyłam.... juz mnie wkurza to przeziebienie :angryy: to jest po prostu obrzydliwe przyznam ze zawsze zwracam naprawdę dużą uwagę na kobiece paznokcie :oops: nigdy nie miałam tipsów - jestem w tej dobrej sytuacji ze mam mega mocne pazurki więc mogłabym mieć długie ale.... jakos tak wolę mieć dość krótkie ale za to zawsze pomalowane i ładnie opiłowane ;) Mam natomiast koleżankę - piękna dziewczyna (jak modelka), która od lat ma tipsy (długie).... pomijajac fakt ze nie wyobrażam sobie z takimi pazurami zrobić cokolwiek w domu to niestety często ma na nich "resztki" lakieru..... i traci cały swój urok przez te brzydkie pazury :angryy: ale za to mogą dłubać sobie w nosie i wszystkim swoim koleżankom i rodzinie i sasiadom nawet :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
Gosiek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='agabass']ale za to mogą dłubać sobie w nosie i wszystkim swoim koleżankom i rodzinie i sasiadom nawet :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:a fuuuuj hahahaha masz pomysły :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts