:: FiGa :: Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Oj gaduły gaduły... :shake: Tu sie trzeba porządnie nagrzebac żeby piekne zdjęcia Bascula pooglądać... Plotkary wstrętne :diabloti: Kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='an3czka']Może zbyt nerwowy tryb życia prowadzisz?:evil_lol: faktycznie, ten rok jest gorszy od poprzednich:lol: jakis czas temu udalo mi sie nawet zrobic na nich nawet francuski manicure (cz jak to sie tam pisze;) ), ale za 2 dni obgryzlam razem z lakierem:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 dbsst napisał(a):aha to już nie marze o tipsach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name=':: FiGa ::']Oj gaduły gaduły... :shake: Tu sie trzeba porządnie nagrzebac żeby piekne zdjęcia Bascula pooglądać... Plotkary wstrętne :diabloti: Kocham :loveu::loveu::loveu::loveu: My? Plotkary? Nieeeee:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='wiq']ale za 2 dni obgryzlam razem z lakierem:evil_lol: Matko!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='madzia i medor']Dziebrryyyy Aniu:lol: :lol: Cześć, cześć!:p Quote
Honey Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='an3czka']My? Plotkary? Nieeeee:evil_lol: Plotakry - nie ! Ale gaduly - tak ! :evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Honey']Plotakry - nie ! Ale gaduly - tak ! :evil_lol: Oj tam. Nawet sobie pogadać nie można!:obrazic: :lol: :lol: :lol: Quote
Honey Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='an3czka']Oj tam. Nawet sobie pogadać nie można!:obrazic: :lol: :lol: :lol: Owszem, mozna :) Ale co kawalek prosze fotki wklejac ! :evil_lol: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 o tak, fotki, fotki! bo znowu zaczne paznokcie obgryzac:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Honey']Owszem, mozna :) Ale co kawalek prosze fotki wklejac ! :evil_lol: Miałam zamiar dzisiaj popstrykać, ale pogoda u nas tragiczna. Do tego chora jestem. Łeeeee:-( Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ufffff ale miałam nadabiania :mdleje: fiu fiu Aneczko to kiedy się umawiamy na odpicowanie mojej maski? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ehhh a temat pazurzasty to moja wieczna bolączka - tez mam takie słabizny :shake: ale może Ty mi Aneczko powiesz czego brakuje w organizmie jak są białe plamki na paznokciach??? :placz: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='wiq']o tak, fotki, fotki! bo znowu zaczne paznokcie obgryzac:evil_lol: Wstrzymaj się, proszę. Postaram się niedługo coś wstawić:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']ufffff ale miałam nadabiania :mdleje: fiu fiu Aneczko to kiedy się umawiamy na odpicowanie mojej maski? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ehhh a temat pazurzasty to moja wieczna bolączka - tez mam takie słabizny :shake: ale może Ty mi Aneczko powiesz czego brakuje w organizmie jak są białe plamki na paznokciach??? :placz: Wasiu a nie wycinasz sobie sama czasem skórek? Bo takie białe plamki to powietrze, które dostało się w wyniku uszkodzenia paznokcia Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ja tez mam biale plamki:shake: u nas swiecilo slonko:) jednak nie pstrykalam dzis duzo - cala 3ka w parku, a nie w odludnym lesie jak zwykle to wyzwanie - bylam bardzo zajeta utrzymaniem ich w ryzach:evil_lol::evil_lol: p.s. o.k., jeszcze sie pohamuje;) a Ty zdrowiej szybko:) Quote
Honey Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='an3czka']Miałam zamiar dzisiaj popstrykać, ale pogoda u nas tragiczna. Do tego chora jestem. Łeeeee:-( I jedno i drugie takie samo u mnie :shake: wiec wybaczam :razz: Quote
malawaszka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='an3czka']Wasiu a nie wycinasz sobie sama czasem skórek? Bo takie białe plamki to powietrze, które dostało się w wyniku uszkodzenia paznokcia o masz! takiej opcji nie słyszałam jeszcze! nie wycinam skórek - mam malutkie i nie widać ich, chociaż pewnie osobom znającym się to by przeszkadzało :oops: :lol: zawsze myślałam, że to od braku jakiegoś pierwiastka/witaminy Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='wiq']ja tez mam biale plamki:shake: u nas swiecilo slonko:) jednak nie pstrykalam dzis duzo - cala 3ka w parku, a nie w odludnym lesie jak zwykle to wyzwanie - bylam bardzo zajeta utrzymaniem ich w ryzach:evil_lol::evil_lol: p.s. o.k., jeszcze sie pohamuje;) a Ty zdrowiej szybko:) Nafaszerowana jestem prochami i nic, a jutro do pracy. Żebym tylko gorączki nie dostała. W akcie desperacji zażyłam Tabcin, choć źle toleruję pseudoefedrynę, ale nie mogłam wytrzymać z tym katarem:shake: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='Honey']I jedno i drugie takie samo u mnie :shake: wiec wybaczam :razz: Może jutro będzie lepiej:roll: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='malawaszka']o masz! takiej opcji nie słyszałam jeszcze! nie wycinam skórek - mam malutkie i nie widać ich, chociaż pewnie osobom znającym się to by przeszkadzało :oops: :lol: zawsze myślałam, że to od braku jakiegoś pierwiastka/witaminy Z tego co pamietam jest kilka przyczyn białych plamek (zależy ile ich jest, jakiej wielkości), choć najczęściej wystepują z powodu uszkodzenia paznokcia. Quote
Daga_i_Oskar Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 cześć An3czko :multi: czyżbyś chora byłą? w takim razie życze szybciutkiego powrotu do zdroweczka i głaski dla Basculka :loveu: Quote
Nugatowa Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Aniu jeżelisś chora to skórka z weimara najlepsza :cool3: i sok z aroni :lol: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 an3czko, nie ma to jak katar:evil_lol: nic nie czujesz, nic nie widzisz, nic nie slyszysz:evil_lol: ja sie zawsze czuje jak w helmie:evil_lol: Quote
wiq Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 nugatowa, skorka z weimara:crazyeye: moze jeszcze smalec z niego..?:evil_lol: Quote
Recommended Posts