Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Może zbyt nerwowy tryb życia prowadzisz?:evil_lol:

faktycznie, ten rok jest gorszy od poprzednich:lol:
jakis czas temu udalo mi sie nawet zrobic na nich nawet francuski manicure (cz jak to sie tam pisze;) ), ale za 2 dni obgryzlam razem z lakierem:evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Oj gaduły gaduły... :shake: Tu sie trzeba porządnie nagrzebac żeby piekne zdjęcia Bascula pooglądać... Plotkary wstrętne :diabloti:

Kocham :loveu::loveu::loveu::loveu:
My? Plotkary? Nieeeee:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Oj tam. Nawet sobie pogadać nie można!:obrazic: :lol: :lol: :lol:

Owszem, mozna :) Ale co kawalek prosze fotki wklejac ! :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey']Owszem, mozna :) Ale co kawalek prosze fotki wklejac ! :evil_lol:
Miałam zamiar dzisiaj popstrykać, ale pogoda u nas tragiczna. Do tego chora jestem. Łeeeee:-(

Posted

ufffff ale miałam nadabiania :mdleje:

fiu fiu Aneczko to kiedy się umawiamy na odpicowanie mojej maski? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ehhh a temat pazurzasty to moja wieczna bolączka - tez mam takie słabizny :shake: ale może Ty mi Aneczko powiesz czego brakuje w organizmie jak są białe plamki na paznokciach??? :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']ufffff ale miałam nadabiania :mdleje:

fiu fiu Aneczko to kiedy się umawiamy na odpicowanie mojej maski? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ehhh a temat pazurzasty to moja wieczna bolączka - tez mam takie słabizny :shake: ale może Ty mi Aneczko powiesz czego brakuje w organizmie jak są białe plamki na paznokciach??? :placz:
Wasiu a nie wycinasz sobie sama czasem skórek? Bo takie białe plamki to powietrze, które dostało się w wyniku uszkodzenia paznokcia

Posted

ja tez mam biale plamki:shake:
u nas swiecilo slonko:) jednak nie pstrykalam dzis duzo - cala 3ka w parku, a nie w odludnym lesie jak zwykle to wyzwanie - bylam bardzo zajeta utrzymaniem ich w ryzach:evil_lol::evil_lol:
p.s. o.k., jeszcze sie pohamuje;) a Ty zdrowiej szybko:)

Posted

[quote name='an3czka']Miałam zamiar dzisiaj popstrykać, ale pogoda u nas tragiczna. Do tego chora jestem. Łeeeee:-(

I jedno i drugie takie samo u mnie :shake: wiec wybaczam :razz:

Posted

[quote name='an3czka']Wasiu a nie wycinasz sobie sama czasem skórek? Bo takie białe plamki to powietrze, które dostało się w wyniku uszkodzenia paznokcia

o masz! takiej opcji nie słyszałam jeszcze! nie wycinam skórek - mam malutkie i nie widać ich, chociaż pewnie osobom znającym się to by przeszkadzało :oops: :lol: zawsze myślałam, że to od braku jakiegoś pierwiastka/witaminy

Posted

[quote name='wiq']ja tez mam biale plamki:shake:
u nas swiecilo slonko:) jednak nie pstrykalam dzis duzo - cala 3ka w parku, a nie w odludnym lesie jak zwykle to wyzwanie - bylam bardzo zajeta utrzymaniem ich w ryzach:evil_lol::evil_lol:
p.s. o.k., jeszcze sie pohamuje;) a Ty zdrowiej szybko:)
Nafaszerowana jestem prochami i nic, a jutro do pracy. Żebym tylko gorączki nie dostała. W akcie desperacji zażyłam Tabcin, choć źle toleruję pseudoefedrynę, ale nie mogłam wytrzymać z tym katarem:shake:

Posted

[quote name='malawaszka']o masz! takiej opcji nie słyszałam jeszcze! nie wycinam skórek - mam malutkie i nie widać ich, chociaż pewnie osobom znającym się to by przeszkadzało :oops: :lol: zawsze myślałam, że to od braku jakiegoś pierwiastka/witaminy
Z tego co pamietam jest kilka przyczyn białych plamek (zależy ile ich jest, jakiej wielkości), choć najczęściej wystepują z powodu uszkodzenia paznokcia.

Posted

an3czko, nie ma to jak katar:evil_lol: nic nie czujesz, nic nie widzisz, nic nie slyszysz:evil_lol: ja sie zawsze czuje jak w helmie:evil_lol: