Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Boże nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

najpiękniejsza jest ta tłusta rączka ze sraczkowatymi pazurami ( maja chyba z 10 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - nie mówiąc o pannie młodej ze szponami!!!!! :diabloti:

Posted

Powiem jedno - te pazury to OCHYDA !!! Bleeee.....
Ale kiedys, sto lat temu, tez mialam tipsy (wtedy byly takie naklejane i skracane do normalnej dlugosci) i pamietam, ze przyszla panienka i zazyczyla sobie - tylko nakleic i koncowki opilowac. Po zakonczeniu wygladalo to jak na tym zdjeciu...
(swoja droga ciekawe jak sobie pozniej nimi stanik czy guzik w spodniach zapiela :evil_lol: )

Posted

Jakie ohydztwo :look3:
Ja nigdy tipsów nie miałam i pewnie nigdy sobie nie przykleję - zresztą już po jednym spacerze z Sonią wszystkie by się połamały :p

Ale krótkie tipsy z francuskim manicure wyglądają ładnie :lol:

Posted

A ja miałam juz 3 razy tipsy (bardzo króciutkie) nawet na mnie pani od paznokci krzyczała, że więcej mi już nie spiłuje bo nie będzie miała za co kasy wziąć :lol: . Zawsze chciałam 2 warstwowe (wydaje mi się, że wyglądają bardziej naturalnie). I żadnych cekinów, aqua elementów i tego typu bajerków. I nareszcie się nie wstydziłam pokazywać dłoni :shake: bo moje paznokcie się strasznie łamią i rozdwajają :shake:

Posted

[quote name='an3czka']Mieszka mi sie dobrze, choć ciągle na pudłach:cool1:
A uczę się makijażu profesjonalnego i stylizacji:p

No to będzie się można porządnie u kogoś w Krakowie odpicować :multi: :multi: :multi: :p

Posted

[quote name='an3czka']Ale sie temat rozkręcił:lol:
Szpony są faktycznie fuuuuuj:evil_lol:

heeeeee...się nie znacie!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin:
takie szponiaste szpony są super....:diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='gochgoch']heeeeee...się nie znacie!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin:
takie szponiaste szpony są super....:diabloti::diabloti:
Do dłubania w nosie:evil_lol:

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć Ania!:lol:
Wcale się nie dziwie, temacik fajny:cool3:
Tylko psy i takie hmmmm... paznokcie.... nie widzę tego jakoś:p
Dobciu witaj!
Dla chcącego nic trudnego:lol:

Posted

[quote name='wiq']ja wpadlam w druga skrajnosc - poobgryzane mam strasznie:roll:
przynajmniej sie nie lamia podczas psiowych wyglupow:evil_lol:
Ja akurat nie obgryzam, ale też noszę krótkie:p

Posted

a mnie się marzą długie piękne kobiece pazury lub tipsy ale niestety nie moge sobie na takie pozwolić :placz: :placz:

i noszę "męskie" paznokcie przez cały czas :( :roll:

Posted

[quote name='dbsst']a mnie się marzą długie piękne kobiece pazury lub tipsy ale niestety nie moge sobie na takie pozwolić :placz: :placz:

i noszę "męskie" paznokcie przez cały czas :( :roll:
Ja też noszę krótkie i bardzo je lubię. Wystarczy wypielęgnować i ładnie pomalować, i już:p

Posted

ale długie tak fajnie drapią
w ogole jak byłam mała to miernikiem kobiecosci były jej długie czerwone paznokcie i zawsze myslalam ze jak bede duza to bede takie miala

no i ciagle chyba jesyem mała bo mam krótkie ;)

ale tak serio to też lubie mieć krótkie

Posted

[quote name='dbsst']ale długie tak fajnie drapią
w ogole jak byłam mała to miernikiem kobiecosci były jej długie czerwone paznokcie i zawsze myslalam ze jak bede duza to bede takie miala

no i ciagle chyba jesyem mała bo mam krótkie ;)

ale tak serio to też lubie mieć krótkie
Mi się bardzo podobają króciutkie wypielęgnowane paznokcie, pomalowane właśnie na krwisto - czerwono lub inny ciemny kolor:loveu:

Posted

Długie grapią, ale tylko naturalne, bo tipsami już się nie da podrapać:lol:

Kiedyś w okolicach Zakopca kupiłam taką drewnianą drapaczkę do pleców. Wygląda to tak, że są 4 pługie, zagięte palce na dłuuuuugiej rączce. Bardzo fajna sprawa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dbsst']hihih taaaak drapaczka jest mi znana ;) ale jednak co paznokiec to paznokiec ;)

a ze tipsami się nie da to nie wiedziałam :shake:
No, bo są stosunkowo grube i gładkie.