an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:o rany ...Aniu to ty kobieta rozwijająca się jesteś;) witam:multi: Staram się Alu. Również witam! Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka']Boże nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: najpiękniejsza jest ta tłusta rączka ze sraczkowatymi pazurami ( maja chyba z 10 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) - nie mówiąc o pannie młodej ze szponami!!!!! :diabloti: Quote
Honey Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Powiem jedno - te pazury to OCHYDA !!! Bleeee..... Ale kiedys, sto lat temu, tez mialam tipsy (wtedy byly takie naklejane i skracane do normalnej dlugosci) i pamietam, ze przyszla panienka i zazyczyla sobie - tylko nakleic i koncowki opilowac. Po zakonczeniu wygladalo to jak na tym zdjeciu... (swoja droga ciekawe jak sobie pozniej nimi stanik czy guzik w spodniach zapiela :evil_lol: ) Quote
Behemot Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Jakie ohydztwo :look3: Ja nigdy tipsów nie miałam i pewnie nigdy sobie nie przykleję - zresztą już po jednym spacerze z Sonią wszystkie by się połamały :p Ale krótkie tipsy z francuskim manicure wyglądają ładnie :lol: Quote
olcha Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 A ja miałam juz 3 razy tipsy (bardzo króciutkie) nawet na mnie pani od paznokci krzyczała, że więcej mi już nie spiłuje bo nie będzie miała za co kasy wziąć :lol: . Zawsze chciałam 2 warstwowe (wydaje mi się, że wyglądają bardziej naturalnie). I żadnych cekinów, aqua elementów i tego typu bajerków. I nareszcie się nie wstydziłam pokazywać dłoni :shake: bo moje paznokcie się strasznie łamią i rozdwajają :shake: Quote
Nugatowa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka']Mieszka mi sie dobrze, choć ciągle na pudłach:cool1: A uczę się makijażu profesjonalnego i stylizacji:p No to będzie się można porządnie u kogoś w Krakowie odpicować :multi: :multi: :multi: :p Quote
Honey Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Taa... w Krakowie... Cholera... ja to mam wszedzie daleko... (tylko prom do Szwecji blisko ;) :evil_lol: ) Quote
Dobermania Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 O, jakie słodkie paznokietki!!!:evil_lol: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 Ale sie temat rozkręcił:lol: Szpony są faktycznie fuuuuuj:evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka']Ale sie temat rozkręcił:lol: Szpony są faktycznie fuuuuuj:evil_lol: heeeeee...się nie znacie!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin: takie szponiaste szpony są super....:diabloti::diabloti: Quote
Dobcia Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Cześć Ania!:lol: Wcale się nie dziwie, temacik fajny:cool3: Tylko psy i takie hmmmm... paznokcie.... nie widzę tego jakoś:p Quote
wiq Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 ja wpadlam w druga skrajnosc - poobgryzane mam strasznie:roll: przynajmniej sie nie lamia podczas psiowych wyglupow:evil_lol: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='gochgoch']heeeeee...się nie znacie!!!!!! :megagrin::megagrin::megagrin: takie szponiaste szpony są super....:diabloti::diabloti: Do dłubania w nosie:evil_lol: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Dobcia']Cześć Ania!:lol: Wcale się nie dziwie, temacik fajny:cool3: Tylko psy i takie hmmmm... paznokcie.... nie widzę tego jakoś:p Dobciu witaj! Dla chcącego nic trudnego:lol: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='wiq']ja wpadlam w druga skrajnosc - poobgryzane mam strasznie:roll: przynajmniej sie nie lamia podczas psiowych wyglupow:evil_lol: Ja akurat nie obgryzam, ale też noszę krótkie:p Quote
wiq Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 nie obgryzalam od przedszkola i znow mnie naszlo:evil_lol: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='wiq']nie obgryzalam od przedszkola i znow mnie naszlo:evil_lol: Może zbyt nerwowy tryb życia prowadzisz?:evil_lol: Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 a mnie się marzą długie piękne kobiece pazury lub tipsy ale niestety nie moge sobie na takie pozwolić :placz: :placz: i noszę "męskie" paznokcie przez cały czas :( :roll: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst']a mnie się marzą długie piękne kobiece pazury lub tipsy ale niestety nie moge sobie na takie pozwolić :placz: :placz: i noszę "męskie" paznokcie przez cały czas :( :roll: Ja też noszę krótkie i bardzo je lubię. Wystarczy wypielęgnować i ładnie pomalować, i już:p Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 ale długie tak fajnie drapią w ogole jak byłam mała to miernikiem kobiecosci były jej długie czerwone paznokcie i zawsze myslalam ze jak bede duza to bede takie miala no i ciagle chyba jesyem mała bo mam krótkie ;) ale tak serio to też lubie mieć krótkie Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst']ale długie tak fajnie drapią w ogole jak byłam mała to miernikiem kobiecosci były jej długie czerwone paznokcie i zawsze myslalam ze jak bede duza to bede takie miala no i ciagle chyba jesyem mała bo mam krótkie ;) ale tak serio to też lubie mieć krótkie Mi się bardzo podobają króciutkie wypielęgnowane paznokcie, pomalowane właśnie na krwisto - czerwono lub inny ciemny kolor:loveu: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 Długie grapią, ale tylko naturalne, bo tipsami już się nie da podrapać:lol: Kiedyś w okolicach Zakopca kupiłam taką drewnianą drapaczkę do pleców. Wygląda to tak, że są 4 pługie, zagięte palce na dłuuuuugiej rączce. Bardzo fajna sprawa:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 hihih taaaak drapaczka jest mi znana ;) ale jednak co paznokiec to paznokiec ;) a ze tipsami się nie da to nie wiedziałam :shake: Quote
an3czka Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 [quote name='dbsst']hihih taaaak drapaczka jest mi znana ;) ale jednak co paznokiec to paznokiec ;) a ze tipsami się nie da to nie wiedziałam :shake: No, bo są stosunkowo grube i gładkie. Quote
dbsst Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='an3czka']No, bo są stosunkowo grube i gładkie. aha to już nie marze o tipsach :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts