an3czka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='karolayna']musze przyznac ze to chyba najbardziej fotogeniczny pies jakiego widzialam :evil_lol: Bardzo mi miło to słyszeć:p Quote
an3czka Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='Dobcia']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Aniu!!! Piękne foteczki, no po prostu ech...:loveu: A ja tam jem wszystko, i to w takich ilościach, że porządny facet by się niepowstydził:evil_lol: Niegrzeczny Basco, no no...:roll: Najgorsze jest to, że po takim wypadku człowiek ma zawsze pewne obawy, że to się może powtórzyć...:roll: Trzymam kciuki by było ok;) Cześć! Za "piękne foteczki" dziekuję:p Mówisz, że lubisz sobie dogadzać? Ja też!:lol: Teraz wyprowadzając go nie stresuję się specjalnie. Kiedyś było gorzej i wcale z nim nie chodziłam. Po prostu trzeba tłumić pewne zachowania w zarodku. Nie czekam, aż zacznie prezentować cały repertuar - bo wtedy jest za późno, tylko opieprzam go wcześniej:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 czesc Aniu potajemnie oglądam Twoją galerie i wiesz co.................mistrzostwo :) Quote
Behemot Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Cześć, Aniu :lol: Wpadłam tylko na chwilę, żeby Ci powiedzieć, że Sonia zakochała się w pewnym Weimarze z mojego osiedla :cool3: (ze wzajemnością) Zdradziła Basculca! :cool3: "Ten drugi" ma 5 lat i na imię Szant (bo podobno uwielbia żeglować :lol:). Quote
an3czka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='dbsst']czesc Aniu potajemnie oglądam Twoją galerie i wiesz co.................mistrzostwo :) Cześć Debe Przesadzasz jak zwykle:lol: Quote
an3czka Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Behemot']Cześć, Aniu :lol: Wpadłam tylko na chwilę, żeby Ci powiedzieć, że Sonia zakochała się w pewnym Weimarze z mojego osiedla :cool3: (ze wzajemnością) Zdradziła Basculca! :cool3: "Ten drugi" ma 5 lat i na imię Szant (bo podobno uwielbia żeglować :lol:). Co za "suka"!:evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Aniu!!! Niedziela już była! GDZIE FOTKI Z POLOWANIA!!!!!!????????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ile mamy czekać............. Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='gochgoch']Aniu!!! Niedziela już była! GDZIE FOTKI Z POLOWANIA!!!!!!????????:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ile mamy czekać............. Niedziela była, chłopcy nawet na polowanie pojechali, ale pogoda przepaskudna popsuła plany:mad:. Lało jak diabli i polowanie odwołano... Quote
Gosiek Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 cześć Aniu :multi: Jak tam pogoda dzisiaj u Ciebie? Zima idzie? coś ostatnio maleńko zdjeć wstawiasz :( Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu :multi: Jak tam pogoda dzisiaj u Ciebie? Zima idzie? coś ostatnio maleńko zdjeć wstawiasz :( Gosiaczku witaj! Idzie zima, idzie... niestety:-( Nie mam ostatnio czasu na zdjęcia:cool1: Quote
agabass Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 zdjęcia jak zawsze piękne a ten pan to chyba w jakimś patrolu pracuje wypasiona fota i ten radar antenowaty rewelka :cool3: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='agabass']zdjęcia jak zawsze piękne a ten pan to chyba w jakimś patrolu pracuje wypasiona fota i ten radar antenowaty rewelka :cool3: Tak w Słonecznym:evil_lol: Dziękuję bardzo! Quote
mmbbaj Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka'] Nie mam ostatnio czasu na zdjęcia:cool1: :hmmmm: gdzieś ostatnio przeczytałam, że do szkółki chodzisz, to dlatego? :cool3: Czego się uczysz? I jak ci się mieszka? :razz: No i przede wszystkim dzień dobry Aniu :multi: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='mmbbaj']:hmmmm: gdzieś ostatnio przeczytałam, że do szkółki chodzisz, to dlatego? :cool3: Czego się uczysz? I jak ci się mieszka? :razz: No i przede wszystkim dzień dobry Aniu :multi: Mieszka mi sie dobrze, choć ciągle na pudłach:cool1: A uczę się makijażu profesjonalnego i stylizacji:p Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka']Niedziela była, chłopcy nawet na polowanie pojechali, ale pogoda przepaskudna popsuła plany:mad:. Lało jak diabli i polowanie odwołano... nieeeeeeeee.... znowu tydzień czekania...:placz: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka'] A uczę się makijażu profesjonalnego i stylizacji:p o fajnie...też miałam na to ochotę... zdażyło mi sie wiele razy malować dziewczyny ( i nie tylko..) do foto i miałam ochotę się podszkolić w jakiejś szkole.. a to w Krakowie ta szkółka? fajna? Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='gochgoch']o fajnie...też miałam na to ochotę... zdażyło mi sie wiele razy malować dziewczyny ( i nie tylko..) do foto i miałam ochotę się podszkolić w jakiejś szkole.. a to w Krakowie ta szkółka? fajna? W Krakowie. Czy fajna? Hmmmm... może być:lol: Najlepsze są w Warszawie, np. Marii Dziewulskiej. Mam zamiar wybrać się tam w przyszłości na jakiś kurs:p Quote
bigos Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka']Mieszka mi sie dobrze, choć ciągle na pudłach:cool1: A uczę się makijażu profesjonalnego i stylizacji:p Ja też za chwilę na pudłach, bo w planach zmiana mieszkania:roll: A to Cię kręci czy z czystej ciekawości i chęci robienia czegoś zapisalaś się na ten kurs? A może myślisz o swojej własnej dzialalnosci:razz: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='bigos']Ja też za chwilę na pudłach, bo w planach zmiana mieszkania:roll: A to Cię kręci czy z czystej ciekawości i chęci robienia czegoś zapisalaś się na ten kurs? A może myślisz o swojej własnej dzialalnosci:razz: Kręci mnie to zdecydowanie i robię to amatorsko od dawna. Jestem również stylistką paznokci. To nie jest kurs, lecz roczna szkoła i zapisałam się tam żeby dowiedzieć się więcej, uporządkować to, co już umiem:p A plany zawodowe hmmm... własna działalnośc raczej nie. Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 [quote name='an3czka']Jestem również stylistką paznokci. czy to znaczy An3czko, że robisz takie cuda: :megagrin::megagrin::megagrin: :laugh2_2::turn-l: :ylsuper: Quote
Alicja Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :razz:o rany ...Aniu to ty kobieta rozwijająca się jesteś;) witam:multi: Quote
an3czka Posted October 31, 2006 Author Posted October 31, 2006 [quote name='gochgoch']czy to znaczy An3czko, że robisz takie cuda: :megagrin::megagrin::megagrin: :laugh2_2::turn-l: :ylsuper: Boże nieeeeeeeeeeeeeeeeee!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts