Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gochgoch napisał(a):
łaaaaaał!!!! znałam te cuda , ale bez wódeczki..............kurcze..musze spróbować, aw tedy wypiję twoje zdrówko Haniu!!!!
An3czki i Basculca też!!!

Dzieki Gochu! Ja się na razie delektuję wiśnióweczką domowej roboty. Mmmmm...
Planuje jeszcze nalewkę z owoców dzikiej róży (nawet juz nazbierałam) i tarninówkę:cool3:

Posted

Tośka_m napisał(a):
Ale Basco ma sześciopak na klacie! Normalnie pakernia :evil_lol:

:cool3: :cool3: :cool3:
A powiem Ci, że weimary rozwijają się do 4 roku życia:cool3:

Posted

Honey napisał(a):
Wtedy to bedzie BASCONATOR :evil_lol:

Hehe, oby nie! Juz dziś jest z niego kawał chłopa (choć nie jest raczej z tych masywnych, atletycznych weimarów) i waży, bagatela, 39,5 kg na czczo:eggface:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Śliczne jesienne foteczki :loveu:

Ja też należę do tych "innych" :evil_lol: Znam kilku myśliwych i ich lubię na dodatek :cool1:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Dziękuję Marysiu!:p
Witaj w Klubie Innych:multi:

Posted

an3czka napisał(a):
Hahaha, ale on nie znosi zapachu mocnego alkoholu:eviltong:

Moze pic nie wachajac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Marysiu, witaj w klubie :multi:

Posted

Honey napisał(a):
Moze pic nie wachajac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Marysiu, witaj w klubie :multi:

Ok, to powiem mu, żeby nastepnym razem zatkał sobie nos.
A właśnie...
Pisałam, że się zmienił? No bo właściwie to prawda poza tym, że dziś ugryzł sąsiada. Chwila nieuwagi cholera, TZ był obładowany siatkami, no i taka kicha...:shake:

Posted

an3czka napisał(a):
Ok, to powiem mu, żeby nastepnym razem zatkał sobie nos.
A właśnie...
Pisałam, że się zmienił? No bo właściwie to prawda poza tym, że dziś ugryzł sąsiada. Chwila nieuwagi cholera, TZ był obładowany siatkami, no i taka kicha...:shake:

Cholera, faktycznie ugryzl, czy tylko szczypnal i da sie to jakos zalagodzic?
Moze pomyslicie jednak o namordniku, zeby to sie kiedys grubsza rozruba nie skonczylo....

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Aniu, chciałam Cię pozdrowić - mimo wszystko :evil_lol:

Podpisano - Córka Myśliwego .

Hanka, ale chyba nie masz takiego zdania o tacie jak ci ....hm... "dyskutanci" w zacytowanym przeze mnie topiku ? :evil_lol:

Posted

an3czka napisał(a):
dziś ugryzł sąsiada. Chwila nieuwagi cholera, TZ był obładowany siatkami, no i taka kicha...:shake:

Ojojoj.... Sąsiad dał mu jakiś powód? Mocne było to ugryzienie?

Posted

Honey napisał(a):
Cholera, faktycznie ugryzl, czy tylko szczypnal i da sie to jakos zalagodzic?
Moze pomyslicie jednak o namordniku, zeby to sie kiedys grubsza rozruba nie skonczylo....

Kurcze nie wiem, bo facet szybko odszedł, ale TZ widział jak podnosił rękaw kurtki i oglądał rękę. Dureń z tego Basco no! Nie był prowadzony krótko, z komendą "równaj" i dlatego tak się stało:shake:
(właśnie gdy prowadzony jest na "równaj" wyluzowuje się i nie szuka zadymy). Zaczął obwąchiwać kolesia i poczuł od niego psa - samca i nagle go dziabnął. Jak go spotkam, to spytam co i jak:shake:

Namordnik już kiedyś nosił, ale to był okres, gdy sobie z nim nie radziłam. Od jakiegoś czasu chodzimy na normalną tresurę, a nie jakieś tam kizi - mizi i jest super, tylko trzeba mu komendę wydać...
Boje się, że jak mu założę kaganiec, to bedzie się tym bardzo rozpraszał, bo go szczerze nie znosił i wtedy nici z posłuszeństwa, co spowoduje zainteresowanie otoczeniem:roll:

Posted

Behemot napisał(a):
Ojojoj.... Sąsiad dał mu jakiś powód? Mocne było to ugryzienie?

Być może zrobił coś denerwującego (poza tym, że pachniał psem), ale to nas nie rozgrzesza:shake:. Cholera, że też tego "równaj" nie było, no:-(

Posted

an3czka napisał(a):
Hehe, oby nie! Juz dziś jest z niego kawał chłopa (choć nie jest raczej z tych masywnych, atletycznych weimarów) i waży, bagatela, 39,5 kg na czczo:eggface:

Moje weimarzysko ma 3,5 roku i od dłuższego czasu 35 kg ;-( Je za 2 a wiecznie chudzielec, chyba taki jego urok (też bym chciała mieć taki urok ;-))

Posted

gonek napisał(a):
Moje weimarzysko ma 3,5 roku i od dłuższego czasu 35 kg ;-( Je za 2 a wiecznie chudzielec, chyba taki jego urok (też bym chciała mieć taki urok ;-))

Basco też jest szczuplutki.
I ja chciałabym mieć ten "urok":lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Ania głowa do góry :D :calus: :calus: :calus:
Chwała Bogu, że facet się nie darł :-( i odbyło sie bez wiekszego konflitku:eggface:

Stało się - trudno. Ubolewam tylko, że namordnik bedzie musiał wrócić.