an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Patka napisał(a):ale kolorki jesienne piękne Pati to stare zdjęcie z lata:evil_lol: Quote
bigos Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 an3czka napisał(a):Oj tam. Od razu wyśmiewają!:evil_lol: Nie wiem jak to inaczej, delikatniej nazwać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 bigos napisał(a):Nie wiem jak to inaczej, delikatniej nazwać?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żartują?:lol: Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 alive napisał(a):hihi no Nugatka jakby walec troszku przejechał :evil_lol: bigos napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nugatowa szybko zmieniaj ten bannerek bo wszyscy się wyśmiewają (bez serca);):evil_lol::evil_lol::evil_lol: an3czka napisał(a):Alive... nie opowiadaj. Rozjechany Nugacik też ma swój urok:evil_lol: an3czka napisał(a):Oj tam. Od razu wyśmiewają!:evil_lol: Z wrodzonej łagodności powiem tylko :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Ja wam dam walca :mad: :mad: :mad: WLEDOTY !!! :lol: Quote
Alicja Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 ................:p...................dzień dobry ...............czekam na jesienne fotki...;) Quote
alive Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 an3czka napisał(a):Alive... nie opowiadaj. Rozjechany Nugacik też ma swój urok:evil_lol: ależ czy ktoś powiedział, żę nie ma??? :cool3: Quote
gochgoch Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Nugatowa napisał(a):Z wrodzonej łagodności powiem tylko :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Ja wam dam walca :mad: :mad: :mad: WLEDOTY !!! :lol: kurde!!! ja nic nie zdążyłam zobaczyć.......:shake:..i teraz nie wiem o co chodzi.......:obrazic: a mi na przykład z banerkiem pomogła Ewelina - moderator...zrobiłam sama a ona wstawiła....w zrobieniu to ja też mogę pomóc...:p Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Nugatowa napisał(a):Z wrodzonej łagodności powiem tylko :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Ja wam dam walca :mad: :mad: :mad: WLEDOTY !!! :lol: Oj tam! Dawaj nowy banerek:multi: Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):................:p...................dzień dobry ...............czekam na jesienne fotki...;) Hmmmmmmm... Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 alive napisał(a):ależ czy ktoś powiedział, żę nie ma??? :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 gochgoch napisał(a):kurde!!! ja nic nie zdążyłam zobaczyć.......:shake:..i teraz nie wiem o co chodzi.......:obrazic: a mi na przykład z banerkiem pomogła Ewelina - moderator...zrobiłam sama a ona wstawiła....w zrobieniu to ja też mogę pomóc...:p No bo Nugatowej Nugat rozjechał sie w banerze i był taki szeeeeerooooooooki:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 [CENTER]O ! Cześć Hanuś :loveu: Dobrze, że jesteś ! Mam sprawę ... Jaki masz obiektyw ?[/CENTER] Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O ! Cześć Hanuś :loveu: Dobrze, że jesteś ! Mam sprawę ... Jaki masz obiektyw ? Cześć!:calus: 55-200 mm Quote
Hanna R. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Dzięki ! Nie będę oryginalna : ładne zdjęcia. :p Quote
Hanna R. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Ania - przepraszam - zgapiłam się :oops: Kupujesz puszkę mleka skondensowanego słodzonego. Zamkniętą wstawiasz do garnka z wodą. Gotujesz trzy - cztery godziny na wolnym ogniu, uzupełniajac ubytki wody. Powinnaś uważać, aby puszka cały czas pokryta była wodą. Po tym czasie wyjmujesz puszkę i zostawiasz do wystygnięcia. Otwierasz, kiedy jest chłodna. Karmel z puszki miksujesz z 0,5 l wódeczki białej. Można dodać oczywiście mniej wódki. Zostawiasz do " przegryzienia " . Na drugi dzień smakuje dużo lepiej . I to wszystko - o ile pamietasz, że alkohol jest szkodliwy dla zdrowia. :p Quote
Nugatowa Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Uporałam się i ........................ osiwiałam :angryy: te bannerki z odsyłaczem ! :mad: Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ania - przepraszam - zgapiłam się :oops: Kupujesz puszkę mleka skondensowanego słodzonego. Zamkniętą wstawiasz do garnka z wodą. Gotujesz trzy - cztery godziny na wolnym ogniu, uzupełniajac ubytki wody. Powinnaś uważać, aby puszka cały czas pokryta była wodą. Po tym czasie wyjmujesz puszkę i zostawiasz do wystygnięcia. Otwierasz, kiedy jest chłodna. Karmel z puszki miksujesz z 0,5 l wódeczki białej. Można dodać oczywiście mniej wódki. Zostawiasz do " przegryzienia " . Na drugi dzień smakuje dużo lepiej . I to wszystko - o ile pamietasz, że alkohol jest szkodliwy dla zdrowia. :p Dzięki Haniu, dzięki i za "ładne zdjęcia" też:p Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Nugatowa napisał(a):Uporałam się i ........................ osiwiałam :angryy: te bannerki z odsyłaczem ! :mad: No i udało się!:p Nugat już w normalnych rozmiarach:evil_lol: Quote
bigos Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aniu jesienny Basco po prostu przepiękny:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Ania - przepraszam - zgapiłam się :oops: Kupujesz puszkę mleka skondensowanego słodzonego. Zamkniętą wstawiasz do garnka z wodą. Gotujesz trzy - cztery godziny na wolnym ogniu, uzupełniajac ubytki wody. Powinnaś uważać, aby puszka cały czas pokryta była wodą. Po tym czasie wyjmujesz puszkę i zostawiasz do wystygnięcia. Otwierasz, kiedy jest chłodna. Karmel z puszki miksujesz z 0,5 l wódeczki białej. Można dodać oczywiście mniej wódki. Zostawiasz do " przegryzienia " . Na drugi dzień smakuje dużo lepiej . I to wszystko - o ile pamietasz, że alkohol jest szkodliwy dla zdrowia. :p łaaaaaał!!!! znałam te cuda , ale bez wódeczki..............kurcze..musze spróbować, aw tedy wypiję twoje zdrówko Haniu!!!! An3czki i Basculca też!!! Quote
Nugatowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 an3czka napisał(a):No i udało się!:p Nugat już w normalnych rozmiarach:evil_lol: :obrazic:Yyy cio? Trochu się przed tem rozcignął.......:evil_lol: :evil_lol: Quote
Tośka_m Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Ale Basco ma sześciopak na klacie! Normalnie pakernia :evil_lol: Quote
Recommended Posts