an3czka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Nugatowa napisał(a):Aneczka !!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super ze wróciłaś na progi Dogo Masz pozdrowienia od Braci z Rabsztyńskiego wzgórza :loveu: ;) Oooo! A gdzie się spotkaliście? Na jakiejś wystawie? Quote
Nugatowa Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 an3czka napisał(a):Oooo! A gdzie się spotkaliście? Na jakiejś wystawie? Tak. w Zabrzu :lol: Oni teraz bardzo podróżują i odnaszą ogromne sukcesy :multi: Amberek dostał nominacje na Crufts :-o :cool3: Aniu powiedz jak Basco, zauważacie zmiany? Quote
bigos Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witaj Aniu:loveu::loveu::loveu: Miło Cię widzieć na dogo:kiss_2::kiss_2::kiss_2: Quote
an3czka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Nugatowa napisał(a):Tak. w Zabrzu :lol: Oni teraz bardzo podróżują i odnaszą ogromne sukcesy :multi: Amberek dostał nominacje na Crufts :-o :cool3: Aniu powiedz jak Basco, zauważacie zmiany? No to świetnie!:multi: Muszę złożyć gratulacje Grażynie i Andrzejowi. Po Basco na razie nic specjalnego nie widać:cool1: Quote
an3czka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 bigos napisał(a):Witaj Aniu:loveu::loveu::loveu: Miło Cię widzieć na dogo:kiss_2::kiss_2::kiss_2: A mi miło to słyszeć:loveu: Quote
gochgoch Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 wy tu imprezujecie i się pozdrawiacie.... aja się pytam GDZIE FOTKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: Quote
malawaszka Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Aneczko no wszystko pięknie i wogóle fajnie że jesteś, ale chyba nie myślisz, że TY sama wystarczysz :evil_lol: Basculca coś dawno nie było :eviltong: Quote
an3czka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Gochu, Wasiu fotek nie ma. Muszę TZa pomęczyć, żeby na polowaniu coś popstrykał:cool1: Quote
Dobcia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 olcha napisał(a):Co to Crufts? :oops: Najbardziej prestiżowa wystawa psów rasowych odbywająca się w Wielkiej Brytanii w Narodowym Centrum Wystawienniczym w Birmingham.;) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Witaj An3czko :multi: przyszlismy sie przywitac i zyczyc udanej nocki oraz prosic o glaski, mizianka i buziaczki dla Basculka :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 an3czka napisał(a): fotek nie ma. Muszę TZa pomęczyć, żeby na polowaniu coś popstrykał:cool1: To ty już nie jeździsz na spacerki z Basco? :roll: Dlaczego nie ma zdjęć? :cool1: A wogóle to pojawiasz się na chwilę i znikasz :mad: Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Dobcia napisał(a):Najbardziej prestiżowa wystawa psów rasowych odbywająca się w Wielkiej Brytanii w Narodowym Centrum Wystawienniczym w Birmingham.;) No właśnie:p Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Daga, Madziu dziekuję i witam! Daga - przekazane! Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 mmbbaj napisał(a):To ty już nie jeździsz na spacerki z Basco? :roll: Dlaczego nie ma zdjęć? :cool1: A wogóle to pojawiasz się na chwilę i znikasz :mad: A chodzę, tylko sceneria jakas taka kiepska mi się wydaje:razz: Już nie znikam tak szybko:lol: Quote
Honey Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 an3czka napisał(a):Już nie znikam tak szybko:lol: Hurra ! :multi: Juz nie bedziesz znikac ! :lol: :lol: :lol: Quote
Gosiek Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Cześć Aniu :multi::multi::multi: bardzo się cieszę ze wreszcie jesteś... brakuje nam Ciebie bardzo - mam nadzieję ze bedziesz choć troszke częściej na DG, co? zdjecie zmęczonego Basculca jest przewspaniałe :loveu: strasznie mi sie podoba.... może masz jakieś jesienne fotaski? Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Honey napisał(a):Hurra ! :multi: Juz nie bedziesz znikac ! :lol: :lol: :lol: Przynajmniej taką mam nadzieję:eviltong: Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Gosiek napisał(a):Cześć Aniu :multi::multi::multi: bardzo się cieszę ze wreszcie jesteś... brakuje nam Ciebie bardzo - mam nadzieję ze bedziesz choć troszke częściej na DG, co? zdjecie zmęczonego Basculca jest przewspaniałe :loveu: strasznie mi sie podoba.... może masz jakieś jesienne fotaski? Gosiaczku witaj!! Planuję dłuższy pobyt na Dogo. Plany planami, w praktyce różnie to jest, ale... na razie jestem i nie mam zamiaru znikać:lol: Chodzi Ci o to "zaparowane" zdjęcie?:evil_lol: Niestety nowych fotek nie mam. Może dzisiaj jakieś będą... Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 an3czka napisał(a):A chodzę, tylko sceneria jakas taka kiepska mi się wydaje:razz: Już nie znikam tak szybko:lol::cool1: no jak to ....sceneria przecież rewelacja;) Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1: no jak to ....sceneria przecież rewelacja;) Eeeee, wolę tę letnią:loveu: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 an3czka napisał(a):Eeeee, wolę tę letnią:loveu: :razz: ale teraz piękny pies w jesiennej scenerii by się przydał ;) Quote
an3czka Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz: ale teraz piękny pies w jesiennej scenerii by się przydał ;) Hmmmm...:cool3: Quote
Alicja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 an3czka napisał(a):Hmmmm...:cool3: :razz: nie hmmmmmm tylko w plener:p Quote
Recommended Posts