an3czka Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Kochane moje ja Was bardzo przepraszam, że mnie nie ma, ale cóż zrobić...:shake: Bigoniu ja na polowania nie chodzę. Nie chcę sie ładować w męskie towarzystwo. Oni się lepiej czują we własnym gronie. Poza tym nie chciałoby mi się chyba łazić cały dzień:evil_lol: Kasiu jeszcze przez jakiś czas będę znikająca, ale mam nadzieję, że to się skończy za jakiś czas. Nugatowa bywamy na Błoniach i na spacerach, i na tresurze:p Anetta Błonia to bardzo fajne miejsce. Niestety ludzie zaczynają się czepiać, że psy tam przebywają:cool1: Gochu meldunek przyjęty!:lol: Haniu niestety tak... Swan witam gorąco i dziekuję za "kwiatkowe" porady. Storczyki mnie na serio wciągnęły. Nawet zapisałam się do klubu miłosników storczyków:cool3: Aguś storczyki żyją:multi:. Jeden nawet wypuścił nowy pęd kwiatowy i już niedługo zakwitnie:eviltong: Alkilku pędzi czas niestety... U nas dzisiaj rano był przymrozek:-( PIKA on jara jak szalony:lol: Olcha plany kocurkowe na razie zawieszone:roll: A teraz podziękuję Wam zbiorowo za pochwały i odwiedziny. Jesteście boskie!!! Widzę, że najbardziej podobało się zdjęcie z "chmurką":lol:. Wyjasnie, że Basco ani nie pali, ani nie jest to powłoka dymna. Nugatowa oddech górnika to również nie jest. Zmachało sie psiątko i tyle:lol: Wstyd mi, że mam takie zaległości u Was. Obiecuję, że nadrobię wszystko!:buzi: Quote
Dobcia Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Witam Aniu!:lol: Czas jak zając, ciągle ucieka:p Czekamy mniej lub bardziej cierpliwie, aż znów zachwycą nas fotki cudnego Basca:loveu: Quote
Teklunia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 an3czka napisał(a)::lol: Wstyd mi, że mam takie zaległości u Was. Obiecuję, że nadrobię wszystko!:buzi: hah, trzymam Cie za slowo :evil_lol: zarezerwuj sobie na to jakiś tydzien :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dobcia napisał(a):Witam Aniu!:lol: Czas jak zając, ciągle ucieka:p Czekamy mniej lub bardziej cierpliwie, aż znów zachwycą nas fotki cudnego Basca:loveu: Helooooooooooł! Muszę się zmobilizować i popstrykac cosik, bo zaległości mam straszne:oops: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 malawaszka napisał(a):świetna ta fota z parą :klacz: Dzięki!!!!:p Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Teklunia napisał(a):hah, trzymam Cie za slowo :evil_lol: zarezerwuj sobie na to jakiś tydzien :evil_lol: Ha! Właśnie od kilkunastu minut nadrabiam!:cool3: Quote
PIKA Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Teklunia napisał(a):hah, trzymam Cie za slowo :evil_lol: zarezerwuj sobie na to jakiś tydzien :evil_lol: Obawiam się, ze u niektórych to za malo :evil_lol: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 PIKA napisał(a):Obawiam się, ze u niektórych to za malo :evil_lol: Masz kogoś konkretnego na myśli? :razz: :lol: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Oooooo, Ania !!! :multi: No w końcu mi się udało:multi: Quote
Mi. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ANnnniiiIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Hip hip HURAA :multi: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 *luthien* napisał(a):ANnnniiiIAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Hip hip HURAA :multi: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Dobcia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :cunao:Nareszcie wróciłaś!!!:cunao: Miłego siedzenia... do rana:cool3: Tyle zaległości...fiu, fiu..;) Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dobcia napisał(a)::cunao:Nareszcie wróciłaś!!!:cunao: Miłego siedzenia... do rana:cool3: Tyle zaległości...fiu, fiu..;) Ha! Do rana?! Właśnie miałam się wylogować:lol: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Dziewczyny postanowiłam napisać mój 7000 post tutaj:multi: No to zdrówko!:drink1: :laola: Quote
an3czka Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Agabass, Pati :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Nugatowa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Aneczka !!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super ze wróciłaś na progi Dogo Masz pozdrowienia od Braci z Rabsztyńskiego wzgórza :loveu: ;) Quote
an3czka Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Patka napisał(a):tak ob razu a gdzie zagrycha ;) A po co zagrycha!:evil_lol: Quote
Recommended Posts