an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matusiu ale mina :p :p :p :p :p Quote
bigos Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Aniu-HAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOO, FOTKI chcemy!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Aniu gdzie Nam znowu zwiałas z tymi zdjeciami co :lol: My chcemy Basculka :loveu: Quote
Toller Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Miny NIESAMOWITE!!! Kucze, ale my Wam zazdrościmy życia nawet na pudełkach:razz: - marzy nam się więksiejsze mieszkanie i to bardzo. Jak tak dalej pójdzie, zaczniemy się rozglądać za nowym lokum- tym razem poszukamy chyba jakiegoś małego domku i sprzedamy nasze paskudne mieszkanie :cool3: . Co U was na torze słychać? Tęsknimy strasznie za treningami :-(, tym bardziej że jest świetna pogoda.. My byliśy na Tollerowej wycieczce, pogadaliśmy z hodowcami, i dalej czekamy. Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Aniu, czy wiesz, że znowu Cię nie ma :shake: Quote
bigos Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Aniu- zaczynamy się o Ciebie martwić:shake: Quote
klepcia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [LEFT]Jaki śliczny:) Weimary to piekne i bardzo dostojne psy. A i charakter napewno maja cudowny. Prosze o wiecej zdjęć:) [/LEFT] Quote
an3czka Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 Dziewczyny jestem, żyję! Zdjęć nowych niestety nie mam, ale może niedługo cosik się pojawi... Basco stracił w sobotę ząb na kolczatce jakiegoś psa. Na szczęście w dziąśle nic nie zostało, więc skończyło się tylko na kontrolnym RTG. Bycie szczerbatym wcale mu nie przeszkadza :-) Gosia już Wam zazdroszczę przyszłego domku. A na torze, jak to na torze. Korzystamy z pogody i ćwiczyczy. Miejcie już tego malucha i przybywajcie do nas!!! Quote
aga1215 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='an3czka'] jejku - ale tu to widać ogrom uczucia psa do Pańci Quote
Maga100 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 obejrzałam zafascynowana. Kolorami. I wszystkim innym :p Quote
Medorowa Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Cześć Aneczko:p :p :p Biedny Basco, ale pociesz go, że mój senior Dinosław nie ma aż dwóch zębów i daje radę ;PP:p Quote
Gosiek Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Cześć Aniu ostatnio bardzo rzadko bywasz na DG..... zdjecia cudowne - kolorki fantastyczne... o jakosci nic nie powiem :eviltong: buziakuję i czekam na kolejne zdjecia :p Quote
agbar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 czesć Aniu...a ja ni z gruchy ni pietruchy chcialam spytac jak Basculec i jego zachowanie??jakies zmiany zauwazalne?? Quote
an3czka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 Aga to akurat ziewanie ze zniecierpliwienia:lol: Mega bardzi mi miło:p Gosiu bardzo Ci dziękuję. Na Dogo faktycznie ostatnio tylko "wpadam", ale obiecuję poprawę:eviltong: Dealerku hmmm. Nic się właściwie nie zmieniło, ale na tresurę chodzimy i w związku z tym jest grzeczniejszy. Quote
Medorowa Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Witaj Aneczko:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='madzia i medor']Witaj Aneczko:multi: :multi: :multi: :multi: Witaj!!!!!:multi: Quote
Dobcia Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='an3czka']Nic się właściwie nie zmieniło, ale na tresurę chodzimy i w związku z tym jest grzeczniejszy. Witaj Aniu!!!:lol: Dobre i to, skoro jest grzeczniejszy, to zawsze lepiej;) A tej twojej poprawy to nie możemy się doczekać:cool3: Quote
an3czka Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 [quote name='Dobcia']Witaj Aniu!!!:lol: Dobre i to, skoro jest grzeczniejszy, to zawsze lepiej;) A tej twojej poprawy to nie możemy się doczekać:cool3: Dobciu cześć! Staram się poprawić, staram. Tylko Dogo chodzi mi jak krew z nosa:cool1: Quote
Patka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Gosiu bardzo Ci dziękuję. Na Dogo faktycznie ostatnio tylko "wpadam", ale obiecuję poprawę:eviltong: to ja mam tosamo w planach :lol: o Aniu w pełni Cie rozumiem :) Quote
agbar Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 hej aniu to sie cieszę ze cos sie pomału zmienia.. ja ostatnio zauwazyłam ze pomimo kastracji dili znielubiał samców a szczególnie wiekszych od siebie...ale i tak jest nieco lepiej niz było kiedys..trzymam kciuki za dalsza poprawe:lol: Quote
olcha Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Cześć Aniu skoro Cię wszyscy zamęczają to ja też :evil_lol: GDZIE OBIECANY FILMIK??? :mad: Quote
Recommended Posts