an3czka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Po kąpieli trzeba psa wytrzeć... Quote
Hanna R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Jak rany !!!!!! Ale super ! WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU !!! :loveu: Dobrze, że jesteś, Aniu ! Quote
an3czka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Jojku, Haniu helooooooł!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Bry wieczór Aneczko :multi: Dawno mnie u Was nie było, ale juz jestem :lol: i jak zwykle zachwycam sie tymi mistrzowskimi fotami, super Basculek :loveu: :loveu: a jakie on nieziemskie miny strzela :lol: :lol: :lol: :evil_lol: świetnie uchwycone :lol: A tutaj widze, ze macie podobna zabaweczke, my tez mamy takiego jezyka, tyle, ze rozowego :cool3: ale Oskarek za nim za bardzo nie przebada, bo ciutke za duzy zeby do pyszczka wsadzic :eviltong: Widze, ze Wy tez dzisiaj mieliscie kapanka tyle ze troche inaczej wygladalo niz u Nas :evil_lol: Quote
an3czka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Jak rany !!!!!! Ale super ! WSZYSTKIE BEZ WYJĄTKU !!! :loveu: Dobrze, że jesteś, Aniu ! Dzięki, dzięki:cool3: Napstrykaliśmy z TZem specjalnie dla Was:buzi: Quote
an3czka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Bry wieczór Aneczko :multi: Dawno mnie u Was nie było, ale juz jestem :lol: i jak zwykle zachwycam sie tymi mistrzowskimi fotami, super Basculek :loveu: :loveu: a jakie on nieziemskie miny strzela :lol: :lol: :lol: :evil_lol: świetnie uchwycone :lol: A tutaj widze, ze macie podobna zabaweczke, my tez mamy takiego jezyka, tyle, ze rozowego :cool3: ale Oskarek za nim za bardzo nie przebada, bo ciutke za duzy zeby do pyszczka wsadzic :eviltong: Widze, ze Wy tez dzisiaj mieliscie kapanka tyle ze troche inaczej wygladalo niz u Nas :evil_lol: Daguś dzięki! Tego typu piłeczki Basco lubi najbardziej. Muszą posiadać kolce, albo piszczeć - wtedy jest w siódmym niebie:lol: . Jakie mieliście kąpanko? Takie w wannie?:evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='an3czka']Daguś dzięki! Tego typu piłeczki Basco lubi najbardziej. Muszą posiadać kolce, albo piszczeć - wtedy jest w siódmym niebie:lol: . Jakie mieliście kąpanko? Takie w wannie?:evil_lol: Są zdjęcia z kąpanka także zapraszamy :lol: Quote
Tośka_m Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Aniu! Ty żyjesz! :crazyeye: :evil_lol: Wpadła, zdjęcia wkleiła i poleciała :lol: Za to miny Basculca standardowo fenomenalne :loveu: Quote
BBeta Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nareszcie nowe fotki :multi: A myślałam, że się już nie doczekam. Wszystkie jak zwykle świetne :loveu: Quote
Teklunia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='an3czka'] o mamo, genialne! :D :D :D Ania, wreszcie jestes :multi: Ale jesli myslisz, ze pojawisz sie po tak dlugim czasie bez slowa wyjasnienia, to sie grubo mylisz :mad: Wyspowiadaj sie grzecznie, gdzie bylas przez ten czas i jak mieszkanko :lol: Quote
Dobcia Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 [quote name='an3czka'] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:słodziaszek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj Aniu po bardzo długiej nieobecności!!!:multi: Nie było łatwo taki szmat czasu wytrzymać bez zdjęć Bascunia:roll: Zdjęcia super, jak zwykle:lol: Quote
Behemot Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 An3czko, miny Basculca powinny się znaleźć w Księdze Rekordów Guinessa :evil_lol: On jest po prostu nieprawdopodobny! :loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Witaj Aniu i Basco:loveu::loveu::loveu: Foteczki piękne-jak zwykle:multi::multi::multi: :turn-l::turn-l::turn-l: O jachhhhhhhhhhhhhh:-?:-?:-?-niech już mnie pańcia puści P.S. Wycieracie go po kąpanku w jeziorze? Quote
Behemot Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja to już nawet wpadłam na pomysł, żeby Basculcowi założyć osobny konkurs: "Bascowa mina miesiąca" :lol: Quote
Medorowa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Aneczka wróciła:multi: :multi: Witaj:multi: Zdjęcia, jak zawsze rewelacyjne:p Quote
dbsst Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :roll: nie wiem jak to powiedzieć :roll: :roll: więc tylko poczynie :modla: w Waszym kierunku i na paluszkach wyjdę z tej galerii z kompleksem nie wygimnastykowanofaflowopsa :shake: :scared: Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Tośka_m']Aniu! Ty żyjesz! :crazyeye: :evil_lol: Wpadła, zdjęcia wkleiła i poleciała :lol: Za to miny Basculca standardowo fenomenalne :loveu: Żyję, żyje i mam się dobrze:lol: Znowu wpadam tylko na chwilę:razz: Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='BBeta']Nareszcie nowe fotki :multi: A myślałam, że się już nie doczekam. Wszystkie jak zwykle świetne :loveu: Dziękuję:multi: Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Teklunia']o mamo, genialne! :D :D :D Ania, wreszcie jestes :multi: Ale jesli myslisz, ze pojawisz sie po tak dlugim czasie bez slowa wyjasnienia, to sie grubo mylisz :mad: Wyspowiadaj sie grzecznie, gdzie bylas przez ten czas i jak mieszkanko :lol: Kasiuniu dziękuję. Internet mi szwnakuje ciągle:shake:, poza tym Dogo jakoś tak wolno chodzi, albo nie chodzi wcale:roll: Mieszkanko bez zmian. Dalej mieszkamy "na pudełkach":cool1: Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Dobcia']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:słodziaszek:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Witaj Aniu po bardzo długiej nieobecności!!!:multi: Nie było łatwo taki szmat czasu wytrzymać bez zdjęć Bascunia:roll: Zdjęcia super, jak zwykle:lol: Dobciu bardzo miło mi to słyszeć. Dziękuję:p Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='Behemot']An3czko, miny Basculca powinny się znaleźć w Księdze Rekordów Guinessa :evil_lol: On jest po prostu nieprawdopodobny! :loveu::loveu::loveu: I Basco się zaczerwienił...:oops: :oops: :oops: Quote
Alicja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matusiu ale mina Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='bigos']Witaj Aniu i Basco:loveu::loveu::loveu: Foteczki piękne-jak zwykle:multi::multi::multi: :turn-l::turn-l::turn-l: O jachhhhhhhhhhhhhh:-?:-?:-?-niech już mnie pańcia puści P.S. Wycieracie go po kąpanku w jeziorze? Dzięki, dzięki!!! On uwielbia wycieranie w domu, natomiast w plenerze tak średnio... Wycieramy go, ponieważ zaraz po kąpieli jedziemy w pole i z doświadczenia wiemy, że mokry pies+mokre legowisko w aucie daje średnio miły zapaszek na kilka następnych dni:evil_lol:. Wycieramy go tylko tak, żeby nie kapało. Całkowicie wysycha biegając. Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='madzia i medor']Aneczka wróciła:multi: :multi: Witaj:multi: Zdjęcia, jak zawsze rewelacyjne:p Dzięki!!!!:p Quote
an3czka Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 [quote name='dbsst']:roll: nie wiem jak to powiedzieć :roll: :roll: więc tylko poczynie :modla: w Waszym kierunku i na paluszkach wyjdę z tej galerii z kompleksem nie wygimnastykowanofaflowopsa :shake: :scared: Debe...:oops: :oops: :oops: Quote
Recommended Posts