Hanna R. Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='an3czka'] Tak się niestety składa, że ani Gezio, ani Basco nie przepadają za innymi samcami, więc wspólna sesja nie wchodzi w grę:cool1: Niestety, to prawda . I bardzo żałuję ... Cześć Aniu, zdjęcia Basculca z Kryspinowa ? Nie byliśmy tam nigdy z Gezesławem, bo zawsze wydawało mi się, że to miejsce jest nie bardzo przyjazne dla psów . Z powodu ludzi, oczywiście ... Quote
Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Fantastyczne foty , szczególnie polowanie na ............piłeczkę ;) ale ta jest zajedwabista:evil_lol: Quote
Rul Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 świetne ujęcia :) ! Basco ma powalające oczyyy :loveu: . Quote
Pysia Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ja obiecałam tu sobie nie wchodzic :placz: I co? :placz: Wlazłam a teraz znowu patrze jak na hydre na ten moj potrzaskany aparat :placz: Nie dośc że kiedyś upadł ( sam - przysiegam) to jeszcze dziad jest i stary :placz: A TZ nie chce mi kupic nowego :placz: Ide bo sie kompleksow nabawiłam.... PS Foty BOMBOWE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pies....normalnie model pierwsza klasa :multi::loveu: Quote
Tośka_m Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Aniu, kochanie, Ty nie wstawiaj takich fot bardzo Cię proszę, bo mnie już wszystko boli od spadania z krzesła ze śmiechu... :roll: :cool3: Quote
AgaiPhara Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Przekrój piłeczek macie boski!! A nt zdjęć pozostaje tylko milczenie, bo wszystko zostało już powiedziane :thumbs: Quote
olcha Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Łaaaaaał on jest tak elegancko piękny :loveu: A o zdjęciach już nic nie będę pisać :obrazic: Quote
an3czka Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 Witajcie wszystkie!!!:multi: Aga dziękuję:p Wasiu podobieństwo niesamowite:lol: Dobciu żebyś Ty wiedziała jak to "molo" się chwiało:razz: - ja na nie nie weszłam! Kasiu dziękuję. Za wybaczenie też:lol: Madziu dzięki. Basco goniąc za piłką zawsze jest skupiony:cool3: Haniu my byliśmy w Kryspinowie bardzo wcześnie, więc spokojnie spacerowaliśmy. Natomiast jeździmy tam dość często wykąpać Basco i pospacerować po okolicznych polach. Nad wodą psów (szczególnie przy korzystnej pogodzie) jest sporo, ale nikt się nie czepia. W tym mniejszym stawie (właśnie tam, gdzie przeważnie jeździmy) jest zakaz kapieli, więc właściwie wszyscy kapiący się prawo łamią:lol: Alu "zajedwabista" hahahahaha:roflt: :roflt: :roflt: Rul dzięki:p Pysiu męcz TZ aż do skutku. Na pewno jakoś na niego wplyniesz:cool3: Tosiu jest metoda na spadanie z krzesła... Ja z racji braku mebli siedzę na kocyku, na podlodze:lol: AgaiPhara, Olcha dzieki wielkie!:p Quote
Teklunia Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Aniu, czesc :multi: Jak mija remoncik? :cool3: Quote
agbar Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 witam cieplutko:) alez mnie dawno nie bylo....Aniu fotki powalajace ale chyba nie napisalam nic nowego:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cześć Aniu, u ciebie to się już naprawdę gigantycznych kompleksów nabawiłam :placz: po prostu GENIALNE!!! MISTRZU :modla: Quote
bigos Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Aniu-gdzie ty się kobito znowu podziewasz???????????????/ Do roboty ją zapędzili, czy co:confused::confused::confused::niewiem::niewiem::niewiem: Quote
Tośka_m Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Halo... Aniu... jest tu kto? :candle: :helo: Quote
PIKA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Aniu wpadlam zobaczyc nowe zdjęcia Basca a tu kicha :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Aniu wybacz, ze tak rzadko zaglądamy, ale ostatnio coś czasu nie mamy :shake: zdjęcia cudowne, ale już wsyztsko na ich temat zostało powiedziane :loveu: Basulek jak zawsz boski i elegancki :loveu: zwłaszcza tu :evil_lol: :lol: Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Anka, łobuzie, gdzie Ty się podziwasz? :mad: Quote
Medorowa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Hallo hallo :candle: :candle: :candle: :candle: Quote
agbar Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 chcialam sie przywitac....ale nikogo ni ma..... Quote
Mi. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 a tu kiedyś było tak dużo Ani:loveu:. Gdzie Cię wcieło Aniu?:candle: Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='*luthien*']a tu kiedyś było tak dużo Ani:loveu:. Gdzie Cię wcieło Aniu?:candle:już zapomniałam, takie to dawne czasy były... Ania, Ania :hmmmm: co to za Ania? ;) Quote
Mi. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Teklunia']już zapomniałam, takie to dawne czasy były... Ania, Ania :hmmmm: co to za Ania? ;) ja pamiętam, że to ta od pięknych zdjęć:loveu: :loveu: :loveu: :cool3: Quote
Nugatowa Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Aniuuuuuuuuuuuu:candle: :candle: :candle: :candle: My tu o Tobie pamiętamy :multi: :loveu: Quote
an3czka Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Dziewczyny witajcie! Dzięki, że nie pozwoliłyście umrzeć galerii... W nagrodę garstka zdjęć:p Dziś pies został zwodowany:evil_lol: Quote
jo-jo Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='an3czka'] Ależ trafiłam :loveu: Cześć Aniu :multi: Quote
Hanna R. Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 O matko !!!! Ania ożyła !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
Recommended Posts