jo-jo Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='An3czka'] Cześć Aniu :multi: :multi: Ty mi lepiej powiedz co Ty mu dałaś :crazyeye: Wygląda jak zdeformowany...Kaczor :p Quote
mmbbaj Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ania, padłam ze śmiechu przy tym zdjęciu :lol: :turn-l: a ogonek robi za antenkę od berecika, którego nie ma :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kurcze jakie boskie fotki :loveu: Nie wklejam tu tych które mi się podobaja bo musiałabym wszystkie zacytować :evil_lol: Quote
gochgoch Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='an3czka']Jeszcze takie mam... heeeeee!!! ale mu sie fifolek zawinąl!!!:turn-l: Aniu!ja Was tu odwiedzam...ale nie mam czasu pisać.... i tak Ci się poszczęsciło, bo jesteś na liście tych niewielu galerii na które znajduję czas....:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 miałam zacytowac którąś fote ale nie mogę się zdecydowac bo WSZYSTKIE sa na kozaku :loveu: :loveu: :multi: Quote
BBeta Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='an3czka'] Basco ma trzy nogi, czy za długo siedze przed kompem ?? ;] :eviltong: Quote
Behemot Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 BBeta napisał(a):Basco ma trzy nogi, czy za długo siedze przed kompem ?? ;] :eviltong: Za długo siedzisz przed kompem :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
BBeta Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Behemot napisał(a):Za długo siedzisz przed kompem :eviltong::eviltong::eviltong: Tak właśnie myślałam ;] Quote
bigos Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Aniu, gdzie Ty się zniowu podziewasz?????????:mad::mad::mad: Ja chcę plotki:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Witajcie!!!! Dobciu czasami w trakcie galopu znikają pewne części ciała:evil_lol: Kasiu yyyyy... aaaaaa... :roll: :roll: :roll: Madziu kurde leje u nas dzisiaj. Wczoraj było pięknie, ale jakoś tak czasu brakło na fotki:oops: Jojku nic mu nie dałam. Może to od przedawkowania kartofli?:hmmmm: Gosiu Basco absolutnie berecików nie nosi:mad: :lol: Figa dzieki:p Gochu... Do tej pory nie zwróciłam na fujareczkę uwagi. Hahaha:lol: Ja tez przeważnie odwiedzam galerie, nie zostawiając po sobie śladu, bo i mnie jakoś tak nie zawsze czasu starcza...:roll: Debe:buzi: BBeta cieszę się, że już wszystko jasne:evil_lol: Bigosiu jestem, jestem:multi: Czy tylko ja nie dostaję informacji na maila o odpowiedziach na moje posty???:razz: Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='an3czka']Jojku nic mu nie dałam. Może to od przedawkowania kartofli?:hmmmm: Jakich kartofli :crazyeye: Dzień Doberek Kochani :multi: Powiedzcie że dzisiaj nowe foteczki będą :loveu: Quote
Dobcia Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='an3czka'] Czy tylko ja nie dostaję informacji na maila o odpowiedziach na moje posty???:razz: Nie tylko... :cool1: Do tego jeszcze kilka innych opcji nie działało do dziś:diabloti: Ale już jest ok:multi::p Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='bigos']Ja też nie dostaję-na szczęście:p:p:p Eeee a ja tam wolę dostawać:razz: Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='jo-jo']Jakich kartofli :crazyeye: Dzień Doberek Kochani :multi: Powiedzcie że dzisiaj nowe foteczki będą :loveu: No kartofle masowo wcina - wykrada je z pól:evil_lol: Dzisiaj nowych fotek nie będzie niestety:roll: Quote
AlKil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Witaj Aniu! Basco zawsze mnie potrafi zaskoczyć... powinnaś wydać jakiś album z jego minami i pozami. Z tytułm "na chandrę.." Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='Dobcia']Nie tylko... :cool1: Do tego jeszcze kilka innych opcji nie działało do dziś:diabloti: Ale już jest ok:multi::p A mi powiadomienia nadal nie przychodzą:cool1: Quote
an3czka Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 [quote name='AlKil'] Witaj Aniu! Basco zawsze mnie potrafi zaskoczyć... powinnaś wydać jakiś album z jego minami i pozami. Z tytułm "na chandrę.." Hahaha. Pomyslę o tym;) Quote
AlKil Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Pomyśl... ja już stoję w kolejce...:razz: Quote
aga1215 Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='an3czka'] Polowanie na... ...piłeczkę Usiłowałam wybrać z tych zdjęć jedno, które najbardziej mi sie podoba, ale sie nie dało WSZYSTKIE są SUPER :klacz: :klacz: :klacz: Quote
malawaszka Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Basco pilnie trenuje :evil_lol: świetne fotki :klacz: Quote
Dobcia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='an3czka'] Wszystkie są super!!!WSZYSTKIE!!!:loveu::loveu::loveu:Ale to ukazuje psią odwage i determinacje: "wszędzie dopadne piłkę, wszędzie!":evil_lol: Quote
Teklunia Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='an3czka'] Matko Aniu, te zdjecia sa genialne!!! wszystkie co do jednego! a cytuje to, bo jakos tam mnie romantycznie nastroilo... :oops: chyba nawet Ci chwilowo wybacze brak fotek mieszkania, tak mnie te zachwycily ;) Quote
Medorowa Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Cóż za skupienie:cool3: :cool3: :cool3: A ja się znowu powtórzę - REWELACJA:p Quote
Recommended Posts