Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Behemot']

REWELACJA!!!!!!!
Nominuję to zdjęcie do konkursu! Już wymyśliłam tytuł; "Quasimodo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzięki za nominację:p
Ty to masz z tymi tytułami. Najpierw był jamochłon, teraz to...:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']
Ty to masz z tymi tytułami. Najpierw był jamochłon, teraz to...:evil_lol:

"Jamochłona" chyba ktoś inny wymyślił :hmmmm:
A swoją drogą, to Basco powinien mieć osobną kategorię - za bardzo zawyża poziom :cool3:

Posted

Ło matko :question:

Aniu dopiero teraz zauważyłam, że ta piła ma wszedzie wielkie oczyska :-o :evillaug: ale numer !!!! Jak by mi takie coś wypłyneło z wody chyba bym za zawał padła, nie dość ze straszne to jesczez wszedzie ma oczy ;) :eek: Dobrze ze nudystka nie byłam, nie jeste i nie bede :evil_lol: :megagrin:

Posted

[quote name='Behemot']"Jamochłona" chyba ktoś inny wymyślił :hmmmm:
A swoją drogą, to Basco powinien mieć osobną kategorię - za bardzo zawyża poziom :cool3:
A to pardon za jamochłona.
Nie wiem czy zawyża poziom czy nie, ale miny robić umie:evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']

Tutaj widać kartoflowe szaleństwo:lol:

Tak właśnie psa wykręca smak przenawożonych kartofli. A my to jemy większość obiadów w tygodniu - brrr ;)
an3czka foty jak zwykle boskie!! Jedna z moich ulubionych galerii. Za każdym razem, gdy tu zaglądam, mam wrażenie, że nowej miny JUŻ być nie może. I za każdym razem się mylę :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='an3czka']

Obłocony, brudny... ale chyba smaczny kartofelek:p Takim wzrokiem patrzy na "kogoś" obok, jakby mówił: a spróbuj mi go tylko odebrać:mad::evil_lol:

[quote name='an3czka']

hmmm... zając czy pies faraona:hmmmm:

Nieważne, i tak zdjęcia są super!:loveu:

Posted

[quote name='AgaiPhara']Tak właśnie psa wykręca smak przenawożonych kartofli. A my to jemy większość obiadów w tygodniu - brrr ;)
an3czka foty jak zwykle boskie!! Jedna z moich ulubionych galerii. Za każdym razem, gdy tu zaglądam, mam wrażenie, że nowej miny JUŻ być nie może. I za każdym razem się mylę :loveu: :loveu:
O jak miło mi to czytać! Dzięki wielkie!:multi:

A kartofle hmmm...
Powiem tylko, że ja ich prawie wcale nie jem:lol:

Posted

[quote name='aga1215']miałam problem ze znalezieniem bezminiastego Basculca - ale znalazłam :multi: :multi: :multi:

śliczny :loveu: ... tylko to odbicie:-o
A co jest nie tak z odbiciem?:razz: :lol:

Posted

[quote name='Dobcia']Obłocony, brudny... ale chyba smaczny kartofelek:p Takim wzrokiem patrzy na "kogoś" obok, jakby mówił: a spróbuj mi go tylko odebrać:mad::evil_lol:
Ty też byś nie oddała takiej pychoty:evil_lol:

hmmm... zając czy pies faraona:hmmmm:

Nieważne, i tak zdjęcia są super!:loveu:

Kolor mógłby wskazywać na zająca, a uszyska na psa faraona. Niech będzie, że to mix!:lol:

Posted

cześć Aniu - widzę ze doskonalisz zdjecia :loveu:

musisz kiedyś sie z Hanią spotkać i obfocicie obu chłopaków - ciekawe który zrobi śmieszniejsza minę... obydwaj są pod tym wzgledem niesamowici :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Gosiek']cześć Aniu - widzę ze doskonalisz zdjecia :loveu:

musisz kiedyś sie z Hanią spotkać i obfocicie obu chłopaków - ciekawe który zrobi śmieszniejsza minę... obydwaj są pod tym wzgledem niesamowici :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Gosiu witaj!!!
Tak się niestety składa, że ani Gezio, ani Basco nie przepadają za innymi samcami, więc wspólna sesja nie wchodzi w grę:cool1: