an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] O rany , Wańka Wstańka Niskopienny !!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Behemot Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 REWELACJA!!!!!!! Nominuję to zdjęcie do konkursu! Już wymyśliłam tytuł; "Quasimodo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nugatowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Czy to pirania ?????? :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: Super ta piła :lol: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Behemot'] REWELACJA!!!!!!! Nominuję to zdjęcie do konkursu! Już wymyśliłam tytuł; "Quasimodo" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzięki za nominację:p Ty to masz z tymi tytułami. Najpierw był jamochłon, teraz to...:evil_lol: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Nugatowa'] Czy to pirania ?????? :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: Super ta piła :lol: Nie, to piłeczka Basco:mad: :lol: Quote
Behemot Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='an3czka'] Ty to masz z tymi tytułami. Najpierw był jamochłon, teraz to...:evil_lol: "Jamochłona" chyba ktoś inny wymyślił :hmmmm: A swoją drogą, to Basco powinien mieć osobną kategorię - za bardzo zawyża poziom :cool3: Quote
Nugatowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Ło matko :question: Aniu dopiero teraz zauważyłam, że ta piła ma wszedzie wielkie oczyska :-o :evillaug: ale numer !!!! Jak by mi takie coś wypłyneło z wody chyba bym za zawał padła, nie dość ze straszne to jesczez wszedzie ma oczy ;) :eek: Dobrze ze nudystka nie byłam, nie jeste i nie bede :evil_lol: :megagrin: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Behemot']"Jamochłona" chyba ktoś inny wymyślił :hmmmm: A swoją drogą, to Basco powinien mieć osobną kategorię - za bardzo zawyża poziom :cool3: A to pardon za jamochłona. Nie wiem czy zawyża poziom czy nie, ale miny robić umie:evil_lol: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Nugatowa']Dobrze ze nudystka nie byłam, nie jeste i nie bede :evil_lol: :megagrin: Nigdy nie mów "nigdy":evil_lol: Quote
AgaiPhara Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='an3czka'] Tutaj widać kartoflowe szaleństwo:lol: Tak właśnie psa wykręca smak przenawożonych kartofli. A my to jemy większość obiadów w tygodniu - brrr ;) an3czka foty jak zwykle boskie!! Jedna z moich ulubionych galerii. Za każdym razem, gdy tu zaglądam, mam wrażenie, że nowej miny JUŻ być nie może. I za każdym razem się mylę :loveu: :loveu: Quote
aga1215 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 miałam problem ze znalezieniem bezminiastego Basculca - ale znalazłam :multi: :multi: :multi: [quote name='An3czka'] śliczny :loveu: ... tylko to odbicie:-o Quote
Medorowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Cześć Aniu:p Fotki są rewelacyjne:crazyeye: :multi: Niesamowite:crazyeye: Quote
Dobcia Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 [quote name='an3czka'] Obłocony, brudny... ale chyba smaczny kartofelek:p Takim wzrokiem patrzy na "kogoś" obok, jakby mówił: a spróbuj mi go tylko odebrać:mad::evil_lol: [quote name='an3czka'] hmmm... zając czy pies faraona:hmmmm: Nieważne, i tak zdjęcia są super!:loveu: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='AgaiPhara']Tak właśnie psa wykręca smak przenawożonych kartofli. A my to jemy większość obiadów w tygodniu - brrr ;) an3czka foty jak zwykle boskie!! Jedna z moich ulubionych galerii. Za każdym razem, gdy tu zaglądam, mam wrażenie, że nowej miny JUŻ być nie może. I za każdym razem się mylę :loveu: :loveu: O jak miło mi to czytać! Dzięki wielkie!:multi: A kartofle hmmm... Powiem tylko, że ja ich prawie wcale nie jem:lol: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='aga1215']miałam problem ze znalezieniem bezminiastego Basculca - ale znalazłam :multi: :multi: :multi: śliczny :loveu: ... tylko to odbicie:-o A co jest nie tak z odbiciem?:razz: :lol: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='madzia i medor']Cześć Aniu:p Fotki są rewelacyjne:crazyeye: :multi: Niesamowite:crazyeye: Haha. Powykrzywiało go trochę, nie?:evil_lol: Quote
an3czka Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Dobcia']Obłocony, brudny... ale chyba smaczny kartofelek:p Takim wzrokiem patrzy na "kogoś" obok, jakby mówił: a spróbuj mi go tylko odebrać:mad::evil_lol: Ty też byś nie oddała takiej pychoty:evil_lol: hmmm... zając czy pies faraona:hmmmm: Nieważne, i tak zdjęcia są super!:loveu: Kolor mógłby wskazywać na zająca, a uszyska na psa faraona. Niech będzie, że to mix!:lol: Quote
Gosiek Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 cześć Aniu - widzę ze doskonalisz zdjecia :loveu: musisz kiedyś sie z Hanią spotkać i obfocicie obu chłopaków - ciekawe który zrobi śmieszniejsza minę... obydwaj są pod tym wzgledem niesamowici :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jupi Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 o matko:crazyeye: Basco wygra każdy pojedynek na miny:lol: , poprostu mistrzostwo świata:evil_lol: rewelacja:klacz: Quote
an3czka Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Gosiek']cześć Aniu - widzę ze doskonalisz zdjecia :loveu: musisz kiedyś sie z Hanią spotkać i obfocicie obu chłopaków - ciekawe który zrobi śmieszniejsza minę... obydwaj są pod tym wzgledem niesamowici :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gosiu witaj!!! Tak się niestety składa, że ani Gezio, ani Basco nie przepadają za innymi samcami, więc wspólna sesja nie wchodzi w grę:cool1: Quote
an3czka Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 [quote name='Jupi'] o matko:crazyeye: Basco wygra każdy pojedynek na miny:lol: , poprostu mistrzostwo świata:evil_lol: rewelacja:klacz: Haha dzięki wielkie!:p Quote
Dobcia Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='an3czka'] Witaj Aniu!:lol: :loveu:Basco w całej okazałości:loveu:Fajnie mu się uszko podwinęło:evil_lol: Tylko gdzie jest tylna łapka?:p Quote
Teklunia Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 [quote name='an3czka'] jaka słodycz :loveu::loveu::loveu::loveu: Ale gdzie mieszkanko?!?! :mad: Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Witaj Aneczko:multi: :multi: :p Czekamy na nowe foteczki:p Quote
Recommended Posts