mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Ja wstałam punkt 6. Jestem lepsza hihi:bigcool: :shock: :shock: A ja wstałam przed 10 :bigcool: Ja dziś nie pstrykam...:shake: nawet nie strasz nas!! Czyzby za dluugo i za duzo balowania wczoraj na pewnej galerii ( :mad: )? :evil_lol: :evil_lol: :loveu: My kcemy foteczki!! My kcemy foteczki!! BUNT!!:diabloti: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='mrowka'] nawet nie strasz nas!! Czyzby za dluugo i za duzo balowania wczoraj na pewnej galerii ( :mad: )? :evil_lol: :evil_lol: :loveu: My kcemy foteczki!! My kcemy foteczki!! BUNT!!:diabloti: Jakie balowanie? Że co? Hę? Nie wiem o co chodzi...;) :oops: :oops: :oops: :lol: Czekam na TZ, ma ze sobą aparat. Może coś fajnego "urodził"...:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Ja dziś nie pstrykam...:shake: Może TZ coś "urodzi"... Się zobaczy!:razz: qrde niech rodzi niech rodzi ;) Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Jakie balowanie? Że co? Hę? Nie wiem o co chodzi...;-) :oops: :oops: :oops: :lol: No pięknie! Już nawet nie pamięta... :shake: :evil_lol: :evil_lol: Czekam na TZ, ma ze sobą aparat. Może coś fajnego "urodził"...:evil_lol: No to czekamy na Bruce'a, mam nadzieje ze urodzi i to duzo! :razz: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 hmm...:hmmmm: wstalas z samego rana, wiec juz wiele godzin temu, a fotek ani widu ani slychu...:niedowia: co Ty robisz, w takim razie? ;) Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka'] :crazyeye: tam jest dokladnie tak, jak na naszych fortach (tam gdzie sie odbywaja sobotnie grupowe spacerki)... Aniu, a moze Ty wyszlas dzis z Basiutkiem na spacerek do Warszawy? ;) Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='Teklunia']:crazyeye: tam jest dokladnie tak, jak na naszych fortach (tam gdzie sie odbywaja sobotnie grupowe spacerki)... Aniu, a moze Ty wyszlas dzis z Basiutkiem na spacerek do Warszawy? ;) Nie, nie:lol: Basco był dzis na polowaniu. Chodzili po takim właśnie terenie, gdzie są forty. A gdzie są te Wasze forty? Jak wpadniemy do Warszawy, to się może wybierzemy:cool1: Quote
Teklunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Nie, nie:lol: Basco był dzis na polowaniu. Chodzili po takim właśnie terenie, gdzie są forty. A gdzie są te Wasze forty? Jak wpadniemy do Warszawy, to się może wybierzemy:cool1: one sa przy ulicy Powązkowskiej (a przynajmniej od Powazkowskiej sie tam wjezdza ;)) tu jest o nich caly temat (nie wiem czy go znasz, dlatego wklejam...): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18415&highlight=forty Quote
dbsst Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Jest tylko kilka... juupi sa EXTRA :multi: :multi: :multi: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Dzięki!!:multi: Jutro postaram się napstrykać nowe:p Co do lokalizacj fortów, to hmmm średnio znam Warszawę:oops: . Muszę sobie na mapie poszukać czy coś:eviltong: Dzięki za link. Prześledzę temat, ale już nie teraz, bo mnie TZ ochrzani (rozgrywa bardzo ważny mecz, a ja Mu się władowałam hihihi). Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Stójka w biegu:lol: :lol: :lol: Haha! Dzięki, nie wiedziałam jak to nazwać:lol: Quote
KaRa_ Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Haha! Dzięki, nie wiedziałam jak to nazwać:lol: Teraz juz wiesz:lol: :lol: :lol: Quote
agbar Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 ajajaj cały dzien mnie nie było a tu prosze polowanie stójki i sliczny jak zawsze Bascolot:) Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 [quote name='dealer']ajajaj cały dzien mnie nie było a tu prosze polowanie stójki i sliczny jak zawsze Bascolot:) Bascolot? Trafne określenie. :lol: Dzięki za miłe słowa! Papa dobranoc!:sleep2: Quote
Hanna R. Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Hihihi ! Jaki CUDNY ! Weimary WCALE NIE SĄ DO SIEBIE PODOBNE ! Dobranoc ! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 [quote name='an3czka']Ukochaną pasztetową smarujemy kaganiec... (od wewnątrz oczywiście...) O! U lala! Może sama liznę?:lol: :cool3: No Basco jedziemy z koksem! Upsss wszystko zjedzone. Trzeba dać jeszcze! haha nie no prawdziwa telenowela pt. kaganiec i pasztetowa :evil_lol: An3czka ależ Ty sie musisz natrudzić przy Basco z tym kagańcem...:eviltong: Quote
agbar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 dzień dobry:) wstajemy wstajemy:) fotki dajemy:) Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 Witam wszystkich!! Ale zimno brrrrr... Haniu faktycznie nie są podobne. Tzn. niby są, ale jednak nie (ale mądrość rzekłam:evil_lol: ) madzia18sosnowiec ależ ja się wcale nie męczę. Jestem w szoku, że Basco tak chętnie współpracuje. Pasztetowa i boczek, to jego najlepsi kumple... Dziś przesuwałam kaganiec i w pewnej chwili zabrzęczała sprzączka. Basco się zerwał na równe nogi. Już sobie wyrobił skojarzenie KAGANIEC=pasztetowa i boczek:cool3: dealer my już po spacerze!:multi: Dzisiejsza tematyka to: Basco kłapciaty skacząco - biegający Jedno zdjęcie nie będzie związane tematycznie... Quote
Behemot Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 [quote name='an3czka'] Mówią o mnie... Miś Uszatek! Bo klapnięte uszko mam... :loveu: Quote
an3czka Posted February 6, 2006 Author Posted February 6, 2006 I ostatnie niezwiązane temtycznie: Basco jedząco - zezujący:loveu: (kocham go normalnie:loveu: ) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 6, 2006 Posted February 6, 2006 Witamy po długiej przerwie:p ile zdjęć basco miałam do obejrzenia, od razu miło dzień można było zacząć :loveu: a ta poranna latająco-biegająco-skaczaca wercja rewelacyjne, a te uszy :lol: :lol: ale się usmiałam Quote
Recommended Posts