Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Wy jesteście!:lol:
Jak pójdę na spacer i będzie słonko świeciło, to i zdjęcia będą. Teraz siedzę w domu, Basco chrapie, a ja za chwilę dołączę do niego:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']Ale Wy jesteście!:lol:
Jak pójdę na spacer i będzie słonko świeciło, to i zdjęcia będą. Teraz siedzę w domu, Basco chrapie, a ja za chwilę dołączę do niego:loveu:
Taka to pożyje:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3:
Idź, idź bo zaraz będziesz wyglądać tak::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bigos']Taka to pożyje:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3:
Idź, idź bo zaraz będziesz wyglądać tak::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Swietne!!!
Takie coś mi nie grozi:eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Czemu mnie budzicie???!

Najmocniej przepraszamy, jaśnie panie! :modla:
Do nóżek padamy i łąpki całujemy.
Upraszamy się o łaski jaśnie pana. My, proste chłopy pańszczyźniane, chcieliśmy jeno ujrzeć oblicze naszego dziedzica.

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Najmocniej przepraszamy, jaśnie panie! :modla:
Upraszamy się o łaski jaśnie pana. My, proste chłopy pańszczyźniane, chcieliśmy jeno ujrzeć oblicze naszego dziedzica.

Tak, tak - My to taki zwykly plebs:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Najmocniej przepraszamy, jaśnie panie! :modla:

I żeby mi to było ostatni raz!:lol:

Posted

[quote name='Behemot']Pani hrabina Słonina właśnie poszła w ślady jaśnie pana Basculca :evil_lol:

No nie wiem co napisać, żeby nie urazić hrabiny. Tak tu hmmm... mało poważnie wygląda:lol:

Posted

[quote name='an3czka']I żeby mi to było ostatni raz!:lol:

No.... przedostatni...

An3czko, wyobraź sobie teraz, że na paluszkach podchodzę do posłania Basco, pochylam się i robię: BU! A Basco robi :eek2:

:evil_lol:
Sorry, włączył mi się tryb głupawki, już się zamykam :cool3:

Posted

[quote name='Behemot']No.... przedostatni...

An3czko, wyobraź sobie teraz, że na paluszkach podchodzę do posłania Basco, pochylam się i robię: BU! A Basco robi :eek2:

:evil_lol:
Sorry, włączył mi się tryb głupawki, już się zamykam :cool3:
Moja kochana! Nie jest możliwe, aby Twoja obecnośc umknęła uwadze Basco. A przez takie BU! mogłabyś kawałek noska stracić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='an3czka']Moja kochana! Nie jest możliwe, aby Twoja obecnośc umknęła uwadze Basco. A przez takie BU! mogłabyś kawałek noska stracić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Z rozkoszą poświęciłabym kawałek noska, jeśli mogłoby to choć trochę zabawić pana hrabiego :evil_lol:

Niech mi ktoś zwiąże ręce albo zabierze komputer, moja głupawka zaczyna mnie przerażać :cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciężkie przebudzenie:razz:
No wiesz. Wlazłam mu nagle do sypialni, odsłoniłam okna i zaczęłam skakać wokół niego z aparatem.
I jak te psy mają mieć szacunek do ludzi?:evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']Z rozkoszą poświęciłabym kawałek noska, jeśli mogłoby to choć trochę zabawić pana hrabiego :evil_lol:

Niech mi ktoś zwiąże ręce albo zabierze komputer, moja głupawka zaczyna mnie przerażać :cool3:
Hahahaha Basco mówi, że zaprasza do sypialni w takim razie:lol: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']No wiesz. Wlazłam mu nagle do sypialni, odsłoniłam okna i zaczęłam skakać wokół niego z aparatem.
I jak te psy mają mieć szacunek do ludzi?:evil_lol: :mad:no ja nie wiem ...jak mogłaś :shake:;)

Posted

[quote name='an3czka']No wiesz. Wlazłam mu nagle do sypialni, odsłoniłam okna i zaczęłam skakać wokół niego z aparatem.
I jak te psy mają mieć szacunek do ludzi?:evil_lol:

to Basco ma wlasna sypialnie:crazyeye: ....nio nio ....