an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='bigos']A co!, czasami trzeba poplotkować. W końcu my baby jesteśmy:eviltong::eviltong::eviltong: No właśnie:eviltong: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Eeee nie jest obrażalski:lol: :p No to świetnie!!!!!!!Obrazalskim mówimy zdecydowanie NIE!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Fotki będą na 100%:p :hmmmm: :niewiem: chyba muszę iść do okulisty :hmmmm: od kilku stron nie widzę fotek :shake: :niewiem::hmmmm: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ale pogaduchy też są (czasami) przyjemne:p:p:p Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Ale Wy jesteście!:lol: Jak pójdę na spacer i będzie słonko świeciło, to i zdjęcia będą. Teraz siedzę w domu, Basco chrapie, a ja za chwilę dołączę do niego:loveu: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Ale Wy jesteście!:lol: Jak pójdę na spacer i będzie słonko świeciło, to i zdjęcia będą. Teraz siedzę w domu, Basco chrapie, a ja za chwilę dołączę do niego:loveu: Taka to pożyje:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3: Idź, idź bo zaraz będziesz wyglądać tak::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='bigos']Taka to pożyje:lol::lol::lol::cool3::cool3::cool3: Idź, idź bo zaraz będziesz wyglądać tak::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Swietne!!! Takie coś mi nie grozi:eviltong: Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Czemu mnie budzicie???! Najmocniej przepraszamy, jaśnie panie! :modla: Do nóżek padamy i łąpki całujemy. Upraszamy się o łaski jaśnie pana. My, proste chłopy pańszczyźniane, chcieliśmy jeno ujrzeć oblicze naszego dziedzica. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Behemot napisał(a):Najmocniej przepraszamy, jaśnie panie! :modla: Do nóżek padamy i łąpki całujemy. Upraszamy się o łaski jaśnie pana. My, proste chłopy pańszczyźniane, chcieliśmy jeno ujrzeć oblicze naszego dziedzica. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak, tak - My to taki zwykly plebs:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Pani hrabina Słonina właśnie poszła w ślady jaśnie pana Basculca :evil_lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']Najmocniej przepraszamy, jaśnie panie! :modla: Do nóżek padamy i łąpki całujemy. Upraszamy się o łaski jaśnie pana. My, proste chłopy pańszczyźniane, chcieliśmy jeno ujrzeć oblicze naszego dziedzica. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I żeby mi to było ostatni raz!:lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='bigos']Tak, tak - My to taki zwykly plebs:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bigosiu, że aż tak?:evil_lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']Pani hrabina Słonina właśnie poszła w ślady jaśnie pana Basculca :evil_lol: No nie wiem co napisać, żeby nie urazić hrabiny. Tak tu hmmm... mało poważnie wygląda:lol: Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']I żeby mi to było ostatni raz!:lol: No.... przedostatni... An3czko, wyobraź sobie teraz, że na paluszkach podchodzę do posłania Basco, pochylam się i robię: BU! A Basco robi :eek2: :evil_lol: Sorry, włączył mi się tryb głupawki, już się zamykam :cool3: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Jaśnie pan żegna plebs ozięble:evil_lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']No.... przedostatni... An3czko, wyobraź sobie teraz, że na paluszkach podchodzę do posłania Basco, pochylam się i robię: BU! A Basco robi :eek2: :evil_lol: Sorry, włączył mi się tryb głupawki, już się zamykam :cool3: Moja kochana! Nie jest możliwe, aby Twoja obecnośc umknęła uwadze Basco. A przez takie BU! mogłabyś kawałek noska stracić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Czemu mnie budzicie???! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciężkie przebudzenie:razz: Quote
Behemot Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Moja kochana! Nie jest możliwe, aby Twoja obecnośc umknęła uwadze Basco. A przez takie BU! mogłabyś kawałek noska stracić:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Z rozkoszą poświęciłabym kawałek noska, jeśli mogłoby to choć trochę zabawić pana hrabiego :evil_lol: Niech mi ktoś zwiąże ręce albo zabierze komputer, moja głupawka zaczyna mnie przerażać :cool3: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciężkie przebudzenie:razz: No wiesz. Wlazłam mu nagle do sypialni, odsłoniłam okna i zaczęłam skakać wokół niego z aparatem. I jak te psy mają mieć szacunek do ludzi?:evil_lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Behemot']Z rozkoszą poświęciłabym kawałek noska, jeśli mogłoby to choć trochę zabawić pana hrabiego :evil_lol: Niech mi ktoś zwiąże ręce albo zabierze komputer, moja głupawka zaczyna mnie przerażać :cool3: Hahahaha Basco mówi, że zaprasza do sypialni w takim razie:lol: :lol: Quote
Alicja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']No wiesz. Wlazłam mu nagle do sypialni, odsłoniłam okna i zaczęłam skakać wokół niego z aparatem. I jak te psy mają mieć szacunek do ludzi?:evil_lol: :mad:no ja nie wiem ...jak mogłaś :shake:;) Quote
agbar Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']No wiesz. Wlazłam mu nagle do sypialni, odsłoniłam okna i zaczęłam skakać wokół niego z aparatem. I jak te psy mają mieć szacunek do ludzi?:evil_lol: to Basco ma wlasna sypialnie:crazyeye: ....nio nio .... Quote
kathie Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 do twarzy mu w tych zieleniach i niebieskościach :evil_lol: Quote
Recommended Posts