Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Ja też się cieszę, choć niestety w przypadku duzych psów nie ma tak różowo. Nawet do nowofunlanda fiknie:cool1:
Ma też skłonność do rozdzielania szarpiących się psów (suk też). Ostatnio odganiał dobka, który zaatakował malamuta. Taki "szef" z niego...

Fika do nowofunlanda, rozdziela pieski, odgania dobka...to puszczacie go już luzem?:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Ale taras zalany, bo pada ciągle:eviltong:

...

no jak pada to aparaciku nie można na deszcz wystawiać... ja to rozumiem. ech to już wam wybaczę...ale i tak czekam na nowe fotki!

Posted

[quote name='mmbbaj']Fika do nowofunlanda, rozdziela pieski, odgania dobka...to puszczacie go już luzem?:cool3:
Na Błoniach biega luzem. Tam się grzecznie zachowuje, skupiony jest cały czas na piłeczce. Nie rzuca się na psy, ale gdy jakiś go zaczepia, to daje znać, że nie ma ochoty na blizsze kontakty, albo żeby po prostu do niego nie fikać:lol:
Z niufkiem było tak, że Przemek z kimś gadał i była przerwa w "piłeczkowaniu". Niufek podszedł zbyt blisko i Basco go o tym poinformował.

Posted

[quote name='kathie']no jak pada to aparaciku nie można na deszcz wystawiać... ja to rozumiem. ech to już wam wybaczę...ale i tak czekam na nowe fotki!
Fotki będą na 100%, tylko nie wiem kiedy. Wszystko od pogody zależy:p

Posted

oohohooo co ja widzę - spotkanie ze sztucerkiem byłio :loveu: i sztucerek nie nakrzyczał na Basco :crazyeye: siakiś dziwny :evil_lol:

a z tymi zmianami charakteru - to :hmmmm: nie wiem czy nie liczycie na zbyt wiele - u mnie się ani Luna ani Boluś nie zmieniły - dalej są takie SSmany jak były :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']oohohooo co ja widzę - spotkanie ze sztucerkiem byłio :loveu: i sztucerek nie nakrzyczał na Basco :crazyeye: siakiś dziwny :evil_lol:

a z tymi zmianami charakteru - to :hmmmm: nie wiem czy nie liczycie na zbyt wiele - u mnie się ani Luna ani Boluś nie zmieniły - dalej są takie SSmany jak były :evil_lol:
Sztucerek poczuł miętę, więc nie wrzeszczał.
Wiem, że to krzykadła. Tam, gdzie mieszkaliśmy wcześniej, mieliśmy taką suke. Mieszkała nad nami. Jak widziała Basco, to szczekając podbiegała do niego i uciekała, i tak w kółko. Kiedyś za wolna była i ja chyba dziabnął w tyłek, bo ze skowytem uciekła. Myślisz, że się nauczyła? Nie!!!
Mimo próśb właściciele nie zapinali jej na smycz. Kiedyś nam prawie do auta wskoczyła. Dobrze, że Przemek zdążył zamknąć drzwi, bo wątpie,żeby wyszła stamtąd żywa...

Wasiu na wielkie zmiany charakteru nie liczę, ale po tym spotkaniu ze sznaucerem widac było poprawę. Basco był na napiętej smyczy, a nie rzucił się, dał się obwąchać, potem nawet chciał się bawić:multi:

Posted

[quote name='Dominika1987']Basco jest piękny:loveu: Ma niesamowite oczka. Również z niecierpliwością czekam na kolejne zdjecia. Buziaki w pysio :*Dziękuję bardzo:p
Jeśli pogoda dopisze, jutro porobię zdjęcia

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Aniu u nas chwilowo nie pada :pmoże u ciebie też się uspokoiło;)
Haha u nas słoneczko nawet wyszło. Jeśli to się utrzyma do popołudnia, to zdjęcia pewnie będą:cool3:

Posted

Dziewczyny ze zdjęć nici...
Pogoda do dupy, a skoro juz w tych okolicach jestesmy, to powiem Wam, że na spacerze Basco zjadł kupsko, ludzkie...
Bleeeeeeeeeeeeeeee
Dobrze, że robi to bardzo rzadko:cool1:

Posted

[quote name='BBeta']Strasznie przyjemnie ogląda się fotki w Twojej galerii. Ciekawe ujęcia, dobrze wykadrowane i idealnie ostre. No i pięknego masz psa ;)
Dziekuję bardzo i zapraszam częściej:p

Posted

Dołączę się do przedmówczyni.;)
Naprawdę fotografia na poziomie i pies, którego potrafisz ukazać bardzo interesująco, piękny.
Pozdrawiam!

Posted

Aniu podobno na spaczone gusta kulinarne dzialają tabl.Rumen Tabs i żwacze / te takie śmierdziele/.Ja Ozulowi to daję jak zaczyna sie bawić w pustelnika i podjada korzonki i ziemie ;)

Posted

[quote name='an3czka']Myślisz, że się nauczyła? Nie!!!

hyhyh skąd ja to znam - takie wypadki jeszcze bardziej podjudzają te małe bestie do darcia japiszona :angryy: z tym, że ja staram się zawsze zdążyć zapiąć na smycz bo sama nie chciałabym być tak obszczekiwana więc nie pozwalam Lunie na to :mad: