Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']

Witam cieplutko w deszczowy dzień!:lol:

Aniu, myślę, że jak Bascowi będzie się nadal tak zmieniać charrrakterek na lepsze, to już niedługo będzie tu mnóstwo takich zdjęć, jak to:cool3: A zamiast sznaucerka, pojawią się inni psi panowie :p;)

Posted

[quote name='Teklunia']Aniu, zmuszasz mnie do bycia monotematyczną ;) Gdzie zdjęcia mieszkania? :mad:
Kasiu.
Zdjęcia będą wtedy, gdy umebluję mieszkanie:lol:

Posted

[quote name='AlKil']Hej Aniu!!!
Jak fajnie, że widać lekką zmianę w zachowaniach Basculka!:lol: A na zdjęciach jest jak zwykle uroczy....:cool3:
Ja też się cieszę, choć niestety w przypadku duzych psów nie ma tak różowo. Nawet do nowofunlanda fiknie:cool1:
Ma też skłonność do rozdzielania szarpiących się psów (suk też). Ostatnio odganiał dobka, który zaatakował malamuta. Taki "szef" z niego...

Posted

[quote name='Dobcia']Witam cieplutko w deszczowy dzień!:lol:

Aniu, myślę, że jak Bascowi będzie się nadal tak zmieniać charrrakterek na lepsze, to już niedługo będzie tu mnóstwo takich zdjęć, jak to:cool3: A zamiast sznaucerka, pojawią się inni psi panowie :p;)
Witaj Dobciu, witaj!:multi:
Pożyjemy - zobaczymy:p

Posted

witam :smilecol:
dosc bycia cichym ogladaczem tej slicznej galeri :razz:, ogladam od kiedy zobaczylam fotecki w konkursie ( gollum i jamochlon :p ).
piekne zdjecia robisz :cool3:, tak wiec z niecierpliwoscia czekam na wiecej
pozdrawiam

Posted

[quote name='shangri_la']witam :smilecol:
dosc bycia cichym ogladaczem tej slicznej galeri :razz:, ogladam od kiedy zobaczylam fotecki w konkursie ( gollum i jamochlon :p ).
piekne zdjecia robisz :cool3:, tak wiec z niecierpliwoscia czekam na wiecej
pozdrawiam
Witam, witam, bardzo mi miło:p. Zapraszam częściej. Zdjęcia, mam nadzieję, pojawią się niebawem.

Posted

Teklunia napisał(a):
ten teges... już jest jutro, Aniu :evil_lol:

ten teges bo mnie sie teraz pomylnelo....jak dzis jest jutro to co bedzie jutro, i co bylo wczoraj...wiem wiem jutro to takie dzis tylko ze jutro ulalalala....:evil_lol:

Posted

Dziewczynki zdjęć nie ma, bo troszkę czasu nie miałam, troszkę pogoda i światło nie takie:eviltong:

Debe pogoda jest do d...
Ja tylko się cosik poprawi, to napstrykam całą masę:lol:

Posted

galicjaaaaanko przyznaj sie gdzie chodzisz ze swoim psiakiem?masz obczajone jakies fajne duze tereny w krakowie gdzie mozna bezpiecznie psa wybiegac?ja mam z moja sunia narazie 2 takie miejsca w miaree...ale przydaloby sie cos lepszego.a psiak przepiekny!!! zakochane jestesmy w tej rasie z sasiadka:)

Posted

[quote name='fochistka']galicjaaaaanko przyznaj sie gdzie chodzisz ze swoim psiakiem?masz obczajone jakies fajne duze tereny w krakowie gdzie mozna bezpiecznie psa wybiegac?ja mam z moja sunia narazie 2 takie miejsca w miaree...ale przydaloby sie cos lepszego.a psiak przepiekny!!! zakochane jestesmy w tej rasie z sasiadka:)
Witam, witam!:p

Spacerujemy głównie przy obwodnicy, albo w Kryspinowie.
Cieszę sie, że Basco sie podoba. Zapraszam częściej:multi:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć Aneczko:p :p
Dawno nas nie było, ale komputerek odmówił nam posłuszeństwa:mad:

:loveu:

Witam, witam i o zdrowie pytam:multi:

Posted

[quote name='Martek88']Piekny:loveu: :loveu: wpisuje sie na liste fanów Basco:p no i wiecej zdjec prosze:)
Bardzo nam miło. Zapraszamy częściej:p

Pogoda u nas wybitnie nie do robienia zdjęć:cool1: