an3czka Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 [quote name='Dobcia']Witaj Aniu!:multi: A będą zdjęcia z różową piłeczką?:cool3: Dobciu heloł!!!! Będą pewnie, ale nie wiem kiedy. Mnie dziś z chłopakami na spacerze nie było:shake: Quote
Medorowa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='an3czka']Fajniutki co?:cool3: Jeszcze pytasz:mad: :cool3: :cool3: Cześć Aniu:lol: Quote
Teklunia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 czesc Aniu :) przypominam o fotkach mieszkanka! ;) Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Witajcie, witajcie!:multi: Kasieńko ja doskonale pamiętam:eviltong: Gochu dokładnie to samo sobie pomyślałam, gdy pierwszy raz zobaczyłam tę fotę:loveu: Alu na motyla to troszkę zbyt ciężki, ale fruwać umie:eviltong: Quote
Teklunia Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka']Witajcie, witajcie!:multi: Kasieńko ja doskonale pamiętam:eviltong: a nie zachowujesz sie jakbyś pamiętała :eviltong: Quote
jo-jo Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka'] Króliczek :loveu: Cześć Aniu:multi: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='jo-jo']Króliczek :loveu: Cześć Aniu:multi: Może być i króliczek! Heloł Jojku:multi: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='Teklunia']a nie zachowujesz sie jakbyś pamiętała :eviltong: Ja gram na zwłokę:eviltong: Quote
mmbbaj Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka']Ja gram na zwłokę:eviltong: Bo chcesz nas olśnić? :lol: Cześć Aniu :multi: Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 [quote name='mmbbaj']Bo chcesz nas olśnić? :lol: Cześć Aniu :multi: Hahahaha, powiedzmy....:lol: :lol: :lol: Cześć! Quote
gochgoch Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka'] Gochu dokładnie to samo sobie pomyślałam, gdy pierwszy raz zobaczyłam tę fotę:loveu: A widzisz....:razz: Quote
agbar Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='an3czka']Ja gram na zwłokę:eviltong: dobrze ze nie na zwloki....:diabloti: witam cieplutko:) Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='gochgoch']A widzisz....:razz: Yhy:cool3: Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='dealer']dobrze ze nie na zwloki....:diabloti: witam cieplutko:) Witaj Dealerku:multi: Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 Dzisiejszy Basco Spotkaliśmy dziś Brutusa. Basco początkowo był bojowo nastawiony (jak zwykle). Brutus jednak zmiękczył Basco serce i zaczął się zalecać. Basco o dziwo zrelaksował się i był gotów do gonitw. Jednak nie zaryzykowaliśmy spuszczenia go ze smyczy, bo od zabawy w ganianego do polowania niewiele:evil_lol: Oby więcej takich sytuacji! Taki normalny pies z niego dziś był:loveu: Quote
mmbbaj Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='an3czka'] Ale ogon jednak wymowny! :evil_lol: To on takiemu małemu szkrabowi mógłby zrobić krzywdę?;) Ale fajnie, że zauważyliście zmianę na lepsze, bardzo się ciszę! :lol: Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale ogon jednak wymowny! :evil_lol: To on takiemu małemu szkrabowi mógłby zrobić krzywdę?;) Ale fajnie, że zauważyliście zmianę na lepsze, bardzo się ciszę! :lol: Bo to zdjęcie było robione chwilę po tym jak mały sie pojawił. Basco wtedy jeszcze był niepewny:lol: Takiemu małemu najłatwiej zrobić krzywdę. Kiedyś postawił się mu westie, Basco wziął go w pysk i zaczął potrząsać... Innym razem warknął na niego york i Basco go dziabnął. Maleńka ranka była. On nie ma jakby wyczucia (albo nie chce go mieć) i o ile w przepychankach z dużymi psami przeważnie kończyło sie na splutej sierści, to w przypadku maluchów (kłapiąc paszczą jak przy dużym) może być gorzej. Do tego psy myśliwskie traktują czasami małego, biegnącego - uciekającego psa, jako zwierzę łowne:cool1: Quote
an3czka Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:i nie popikał się Eeeee. On wprawiony jest:cool3: Quote
kathie Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 przecież widać jak delikatniusio se zrywa ;) p.s. zdjęcia jak zwykle :loveu: Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 no co za kupa wdzięku!!! przeuroczy!!! :loveu::loveu::loveu: i niepopikany :loveu::loveu::loveu: Quote
Gosiek Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 cześć Aniu piękne fotki :loveu: a Basco jest przeuroczy cóż za delikatność :cool3: Quote
agbar Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Aniu ja odnosnie zachowania Basculca:) ciesze sie ze widac poprawe i wierze w to ze tak jak w przypadku mojego stwora bedzie jeszcze lepiej...jescsze przeciez nie uplynelo tak duzo czasu od kastracji i Basco na pewno z uplywem czasu bedzie coraz lepiej:) trzymam kciuki a odnosnie zdjec...to ty wiesz co;) :loveu: Quote
Recommended Posts