Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dobcia']Witaj Aniu!:multi:

A będą zdjęcia z różową piłeczką?:cool3:
Dobciu heloł!!!!
Będą pewnie, ale nie wiem kiedy. Mnie dziś z chłopakami na spacerze nie było:shake:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie, witajcie!:multi:

Kasieńko ja doskonale pamiętam:eviltong:

Gochu dokładnie to samo sobie pomyślałam, gdy pierwszy raz zobaczyłam tę fotę:loveu:

Alu na motyla to troszkę zbyt ciężki, ale fruwać umie:eviltong:

Posted

Dzisiejszy Basco

Spotkaliśmy dziś Brutusa. Basco początkowo był bojowo nastawiony (jak zwykle).
Brutus jednak zmiękczył Basco serce i zaczął się zalecać. Basco o dziwo zrelaksował się i był gotów do gonitw. Jednak nie zaryzykowaliśmy spuszczenia go ze smyczy, bo od zabawy w ganianego do polowania niewiele:evil_lol:
Oby więcej takich sytuacji! Taki normalny pies z niego dziś był:loveu:

Posted

[quote name='an3czka']

Ale ogon jednak wymowny! :evil_lol: To on takiemu małemu szkrabowi mógłby zrobić krzywdę?;) Ale fajnie, że zauważyliście zmianę na lepsze, bardzo się ciszę! :lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale ogon jednak wymowny! :evil_lol: To on takiemu małemu szkrabowi mógłby zrobić krzywdę?;) Ale fajnie, że zauważyliście zmianę na lepsze, bardzo się ciszę! :lol:
Bo to zdjęcie było robione chwilę po tym jak mały sie pojawił. Basco wtedy jeszcze był niepewny:lol:
Takiemu małemu najłatwiej zrobić krzywdę. Kiedyś postawił się mu westie, Basco wziął go w pysk i zaczął potrząsać...
Innym razem warknął na niego york i Basco go dziabnął. Maleńka ranka była. On nie ma jakby wyczucia (albo nie chce go mieć) i o ile w przepychankach z dużymi psami przeważnie kończyło sie na splutej sierści, to w przypadku maluchów (kłapiąc paszczą jak przy dużym) może być gorzej.
Do tego psy myśliwskie traktują czasami małego, biegnącego - uciekającego psa, jako zwierzę łowne:cool1:

Posted

Aniu ja odnosnie zachowania Basculca:) ciesze sie ze widac poprawe i wierze w to ze tak jak w przypadku mojego stwora bedzie jeszcze lepiej...jescsze przeciez nie uplynelo tak duzo czasu od kastracji i Basco na pewno z uplywem czasu bedzie coraz lepiej:) trzymam kciuki

a odnosnie zdjec...to ty wiesz co;) :loveu: