Hanna R. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='an3czka']Haniu co wiszącego masz na myśli?:roll: :oops: TO Aniu. TO... :p Quote
mmbbaj Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']TO Aniu. TO... :p No przeca to klatka z piersiami :grins: Quote
an3czka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='mmbbaj']No przeca to klatka z piersiami :grins: No właśnie. Takie emocje wzbudza?:cool3: Quote
mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Az dech zapiera w piersii jak ogladam Twoje foteczki Aniaa :iloveyou: Basco jest piekny jak zwykle, miny strzela fenomenalne :D (nie moge sie powstrzymac) ohh jaka sliczna zgrabna dupolinka :iloveyou: :oops: Quote
Hanna R. Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='an3czka']No właśnie. Takie emocje wzbudza?:cool3: We mnie nie wzbudza żadnych. :p Mój pierwszy post był wyłacznie spostrzeżeniem, że Koleżanki u Gezesława wcale nie widziały klatki z piersiami . Wyśmiały mi psa . :diabloti: Zrobiły z niego dziwadło. :diabloti: Biedny Gezesławek ... :evil_lol: A to tylko klatka z piersziami jest :cool3: :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='mrowka']Az dech zapiera w piersii jak ogladam Twoje foteczki Aniaa :iloveyou: Basco jest piekny jak zwykle, miny strzela fenomenalne :D (nie moge sie powstrzymac) ohh jaka sliczna zgrabna dupolinka :iloveyou: :oops: Dziekuję, dziękuję. Dupolinka śliczna szczególnie, że bez dyndajacych, błyszczacych jajców:evil_lol: Quote
an3czka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='HankaRupczewska']We mnie nie wzbudza żadnych. :p Mój pierwszy post był wyłacznie spostrzeżeniem, że Koleżanki u Gezesława wcale nie widziały klatki z piersiami . Wyśmiały mi psa . :diabloti: Zrobiły z niego dziwadło. :diabloti: Biedny Gezesławek ... :evil_lol: A to tylko klatka z piersziami jest :cool3: :cool3: :cool3: Jak to nie widziały?:crazyeye: Przeca weimary mają wybitnie bujne klaty. A może to tak z zazdrości:cool3: Quote
Alicja Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :evil_lol:tyle fot a te sie na 1 uwzięły nie wiedzieć czemu;) Witajcie Aniu i Basculku:loveu: Quote
an3czka Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tyle fot a te sie na 1 uwzięły nie wiedzieć czemu;) Witajcie Aniu i Basculku:loveu: Nikt się na nic nie uwziął:evil_lol: Witaj!!! Quote
malawaszka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 :loveu: śliczne fotki :klacz: moje burasy też dziś próbowały jeżynek - Luna poobserwowała jak zrywam i sama chciała spróbować, ale broda jej się zaczepiała więc poprzestała na sępieniu :lol: Quote
aga1215 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='an3czka']Specjalnie dla Agi:p śliczne:loveu: :loveu: :loveu: ile maja kwiatków :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: dzięki Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: śliczne fotki :klacz: moje burasy też dziś próbowały jeżynek - Luna poobserwowała jak zrywam i sama chciała spróbować, ale broda jej się zaczepiała więc poprzestała na sępieniu :lol: Hehe. Mądra dziewczynka. Z Pańci rączki smakuje lepiej:lol: Quote
Alicja Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: śliczne fotki :klacz: moje burasy też dziś próbowały jeżynek - Luna poobserwowała jak zrywam i sama chciała spróbować, ale broda jej się zaczepiała więc poprzestała na sępieniu :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy zawiesił się uchem na krzaku jezyn , potem trzeba był go obierać z kolców:cool3: Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='aga1215']śliczne:loveu: :loveu: :loveu: ile maja kwiatków :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: dzięki Aguś ten biały ma 5 oraz 4 pączki, ale jeszcze takie maciupkie. Ten różowy ma 7 na dwóch łodygach i też się malutkie pączuszki pojawiły:loveu:, choć jest on w gorszej kondycji. To chyba z nim przyniosłam to świństwo:cool1: Wczoraj kupiłam jeszcze spray na robale, też Bayerowski. Spryskam dziś nim wszystkie kwiatki:multi: Tak sobie myślę, że dobrze, że ciągle sie na nie gapię, bo najwyraźnie w porę zauważyłam, że coś z nich żyje. Nie jest najgorzej skoro wypuszczają pączki. Aga co sądzisz o tym sklepie? http://www.orchidarium.pl/ Quote
Nugatowa Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='an3czka'] Mniam Mniam :cool3: Basco można się poczęstować ?:sabber: Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy zawiesił się uchem na krzaku jezyn , potem trzeba był go obierać z kolców:cool3: Bidulek:p Basco absolutnie nie zwraca uwagi na kolce, no prawie... Bardzo często wśród takich siedzą bażanty, więc musi w nie włazić. Potem go iskamy z kolców:evil_lol: Quote
agbar Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 halo , dzien doberek:) alez tu kwieciscie :) Quote
dbsst Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 hehehehhehehehehehehe ale mu poduchy kopcoM :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gosiek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 czesć Aniu [quote name='*luthien*']Te zdjęcia są boskie:loveu: :loveu: :loveu:oj są, są... wszystkie zdjecia Ani są wspaniałe ..... Aniu zaprzyjaźniłaś sie już z Nikusiem chyba na dobre? Quote
aga1215 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 [quote name='an3czka']Aguś ten biały ma 5 oraz 4 pączki, ale jeszcze takie maciupkie. Ten różowy ma 7 na dwóch łodygach i też się malutkie pączuszki pojawiły:loveu:, choć jest on w gorszej kondycji. To chyba z nim przyniosłam to świństwo:cool1: Wczoraj kupiłam jeszcze spray na robale, też Bayerowski. Spryskam dziś nim wszystkie kwiatki:multi: Tak sobie myślę, że dobrze, że ciągle sie na nie gapię, bo najwyraźnie w porę zauważyłam, że coś z nich żyje. Nie jest najgorzej skoro wypuszczają pączki. Aga co sądzisz o tym sklepie? http://www.orchidarium.pl/ Kiedyś już tu byłam, tylko potem adres gdzieś posiałam.... Właściciel wyglada na pasjonata - podaje dokładne namiary, chyba "w porzo" :lol: Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='dealer']halo , dzien doberek:) alez tu kwieciscie :) Witaj!!!!:multi: Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='dbsst'] hehehehhehehehehehehe ale mu poduchy kopcoM :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KopcoM ile wlezie:eviltong: Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='*luthien*']Te zdjęcia są boskie:loveu: :loveu: :loveu: A dziekuję:p Quote
an3czka Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 [quote name='Gosiek']czesć Aniu oj są, są... wszystkie zdjecia Ani są wspaniałe ..... Aniu zaprzyjaźniłaś sie już z Nikusiem chyba na dobre? Gosiu dziekuję:p Nad pogłębianiem przyjaźni cały czas pracuję;) Quote
Recommended Posts