Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Az dech zapiera w piersii jak ogladam Twoje foteczki Aniaa :iloveyou:
Basco jest piekny jak zwykle, miny strzela fenomenalne :D

(nie moge sie powstrzymac) ohh jaka sliczna zgrabna dupolinka :iloveyou: :oops:

Posted

[quote name='an3czka']No właśnie. Takie emocje wzbudza?:cool3:

We mnie nie wzbudza żadnych. :p
Mój pierwszy post był wyłacznie spostrzeżeniem, że Koleżanki u Gezesława wcale nie widziały klatki z piersiami . Wyśmiały mi psa . :diabloti: Zrobiły z niego dziwadło. :diabloti: Biedny Gezesławek ... :evil_lol:
A to tylko klatka z piersziami jest :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='mrowka']Az dech zapiera w piersii jak ogladam Twoje foteczki Aniaa :iloveyou:
Basco jest piekny jak zwykle, miny strzela fenomenalne :D

(nie moge sie powstrzymac) ohh jaka sliczna zgrabna dupolinka :iloveyou: :oops:
Dziekuję, dziękuję.
Dupolinka śliczna szczególnie, że bez dyndajacych, błyszczacych jajców:evil_lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']We mnie nie wzbudza żadnych. :p
Mój pierwszy post był wyłacznie spostrzeżeniem, że Koleżanki u Gezesława wcale nie widziały klatki z piersiami . Wyśmiały mi psa . :diabloti: Zrobiły z niego dziwadło. :diabloti: Biedny Gezesławek ... :evil_lol:
A to tylko klatka z piersziami jest :cool3: :cool3: :cool3:
Jak to nie widziały?:crazyeye:
Przeca weimary mają wybitnie bujne klaty.

A może to tak z zazdrości:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:tyle fot a te sie na 1 uwzięły nie wiedzieć czemu;)
Witajcie Aniu i Basculku:loveu:

Nikt się na nic nie uwziął:evil_lol:
Witaj!!!

Posted

:loveu: śliczne fotki :klacz: moje burasy też dziś próbowały jeżynek - Luna poobserwowała jak zrywam i sama chciała spróbować, ale broda jej się zaczepiała więc poprzestała na sępieniu :lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu: śliczne fotki :klacz: moje burasy też dziś próbowały jeżynek - Luna poobserwowała jak zrywam i sama chciała spróbować, ale broda jej się zaczepiała więc poprzestała na sępieniu :lol:
Hehe. Mądra dziewczynka. Z Pańci rączki smakuje lepiej:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']:loveu: śliczne fotki :klacz: moje burasy też dziś próbowały jeżynek - Luna poobserwowała jak zrywam i sama chciała spróbować, ale broda jej się zaczepiała więc poprzestała na sępieniu :lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy zawiesił się uchem na krzaku jezyn , potem trzeba był go obierać z kolców:cool3:

Posted

[quote name='aga1215']śliczne:loveu: :loveu: :loveu: ile maja kwiatków :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu:

dzięki
Aguś ten biały ma 5 oraz 4 pączki, ale jeszcze takie maciupkie.
Ten różowy ma 7 na dwóch łodygach i też się malutkie pączuszki pojawiły:loveu:, choć jest on w gorszej kondycji. To chyba z nim przyniosłam to świństwo:cool1:
Wczoraj kupiłam jeszcze spray na robale, też Bayerowski. Spryskam dziś nim wszystkie kwiatki:multi:

Tak sobie myślę, że dobrze, że ciągle sie na nie gapię, bo najwyraźnie w porę zauważyłam, że coś z nich żyje. Nie jest najgorzej skoro wypuszczają pączki.
Aga co sądzisz o tym sklepie? http://www.orchidarium.pl/

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ozzy zawiesił się uchem na krzaku jezyn , potem trzeba był go obierać z kolców:cool3:
Bidulek:p

Basco absolutnie nie zwraca uwagi na kolce, no prawie...
Bardzo często wśród takich siedzą bażanty, więc musi w nie włazić.
Potem go iskamy z kolców:evil_lol:

Posted

czesć Aniu

[quote name='*luthien*']Te zdjęcia są boskie:loveu: :loveu: :loveu:oj są, są... wszystkie zdjecia Ani są wspaniałe ..... Aniu zaprzyjaźniłaś sie już z Nikusiem chyba na dobre?

Posted

[quote name='an3czka']Aguś ten biały ma 5 oraz 4 pączki, ale jeszcze takie maciupkie.
Ten różowy ma 7 na dwóch łodygach i też się malutkie pączuszki pojawiły:loveu:, choć jest on w gorszej kondycji. To chyba z nim przyniosłam to świństwo:cool1:
Wczoraj kupiłam jeszcze spray na robale, też Bayerowski. Spryskam dziś nim wszystkie kwiatki:multi:

Tak sobie myślę, że dobrze, że ciągle sie na nie gapię, bo najwyraźnie w porę zauważyłam, że coś z nich żyje. Nie jest najgorzej skoro wypuszczają pączki.
Aga co sądzisz o tym sklepie? http://www.orchidarium.pl/

Kiedyś już tu byłam, tylko potem adres gdzieś posiałam....
Właściciel wyglada na pasjonata - podaje dokładne namiary, chyba "w porzo" :lol:

Posted

[quote name='Gosiek']czesć Aniu

oj są, są... wszystkie zdjecia Ani są wspaniałe ..... Aniu zaprzyjaźniłaś sie już z Nikusiem chyba na dobre?
Gosiu dziekuję:p
Nad pogłębianiem przyjaźni cały czas pracuję;)