Dobcia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Witaj Aniu! Jejuuuuuuuuu... ale mi brakuje zdjęć:placz: Dobrze, że cierpliwa jestem:p A co do krzaczków, to chyba najgorsza jest miłość do klonów palmowych:loveu: [SIZE="1"]Mam ją od dawna, to się troszkę znam:oops: [SIZE="2"] Są z nich straszne zmarzluchy, i bez porządnej zimowej kołuderki, niewiele z nich do wiosny zostaje;) Quote
Teklunia Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 0, matko, co tu sie dzieje?!?! 500 strona a nikt nie swietuje! A co najgorsze nie ma Ani :shake: Ja tam sie napije ;) Za galeryjke Basculca i Ani Quote
aga1215 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Teklunia napisał(a):0, matko, co tu sie dzieje?!?! 500 strona a nikt nie swietuje! A co najgorsze nie ma Ani :shake: Ja tam sie napije ;) Za galeryjke Basculca i Ani Kasiu - u mnie dopiero jest 250-ta:crazyeye: ale się przyłączam Quote
gochgoch Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 aga1215 napisał(a):Kasiu - u mnie dopiero jest 250-ta:crazyeye: ale się przyłączam mądrale....u mnie to dopiero stuknęła 40....:placz: ale do świętowania to się przyłączam - jasne!!!:drink1::drink1: Quote
bigos Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Aniu:mad::mad::mad:Ty już wiesz co:mad::mad::mad: fotek i obecności Twojej brak:placz::placz::placz: Quote
agbar Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 oj smutno jakos bez Ciebie i Basculcowych fotow.... Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Aniu kiedy będziesz miała internet ??? Smutno bez miniastego Basculca ... :-( Quote
Alicja Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 ;)ja myślę ,ze Ania połaczy podłączenie do netu z przeprowadzką :razz: Quote
Maga100 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 nadrabiam wciąż urlopowe zaległości - piękne zdjecia, szczególnie te wodne :loveu: i jak internet? zakłada się? :cool3: Quote
Hanna R. Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 No to załapuję się za posta nr 5000 ! Ale mi sie udało :evil_lol: Quote
dbsst Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 :crazyeye: ale kozaki foty suuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :multi: :multi: :multi: za 500 :drinking: Quote
Medorowa Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Oo widzę, że 500 stronke opijaliscie:cool3: To ja się dołączam, troszkę spóźniona:multi: :multi: Cześć Aneczko:p Quote
an3czka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Witajcie dziewczynki, witajcie!!!! Dziś znowu z TZem przyszłam do pracy, a raczej do komputerka z internetem:evil_lol: Aga dzięki wielkie za wszystkie porady. Jak już kupię rośłinki, to natychmiast zrobię zdjęcia i wstawię:loveu: PIKA, Dealeru malarz opieprzony i nie popieprzony, bo w sumie stara się chłopak. Wszystkie ściany równiotkie, idealnie wymalowane, a on u nas siedzi tylko 3 godziny dziennie, bo normalnie pracuje. Dziś skończy wszystko!! (tzn. pomaluje drugi raz łazienkę). Poza tym wszystko już działa:multi: Woda się leje z moich fikuśnych bateryjek, Geberitek działa:loveu: Dealerku Nika jest troszkę strasza od Basculca i jej miot cały był kopiowany. Kasieńko czasami sobie oboje wagary robimy (tzn. TZ robi, bo ja go wyciągam:evil_lol:) Przyłączam sie do świętowania!!! Kochane jesteście normalnie:buzi: Zdjęcia są, tylko... na moim kompie, w domu:oops: Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Witaj Aniu.:multi::multi::multi: Proszę ucałowac ode mnie i od Bigoska Basculka:loveu::loveu: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 witaj Aneczko:multi: dziekuje za wyjasnienie sprawy:oops: Quote
aga1215 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 oooooooooo - Ania :multi: Przypomniałam sobie, że gdybyście robili skrzynki albo jakies podeściki na kwiatki to warto zamontować im kółeczka od spodu - można będzie łatwiej robic przemeblowania na tarasie :lol: czekam na foty ukwieconego tarasu :multi: a na Basculca najbardziej:loveu: Quote
an3czka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Bigosku Basculec ucałowany!:lol: Dealerku proszę bardzo:p Aga nie wiem, chyba będziemy kupować gotowe skrzynki czy donice, bo mój TZ jakoś nie pali się do majsterkowania:-? Zapomniałam Wam napisać, że Basco ma chore uszka. Nic poważnego - takie typowe dla kłapouchów historie. Wet mu dzisiaj obwąchał uszyska i niestety przyplątało się kilka świństw na raz - bakcyle, grzyby, itp. Prawe uszko pobolewało przy czyszczniu i Basco troszkę płakał, ale generalnie był grzeczny. W nagrodę za te cierpienia chciał sobie zrobić śniadanie z labradora, ale na szczęście mu się nie udało:eggface: Dostaliśmy preparat do czyszczenia i jeszcze jakieś lekarstwo. Kuracja jest tylko tygodniowa, potem raz na tydzień mam mu przemywać te uszyska. Quote
jo-jo Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Witaj Aniu :multi: Czekam na foteczki Basculca, ale widze że troche sobie poczekam :lol: Quote
bigos Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 an3czka napisał(a):B Dostaliśmy preparat do czyszczenia i jeszcze jakieś lekarstwo. Kuracja jest tylko tygodniowa, potem raz na tydzień mam mu przemywać te uszyska. Ja juz to przerabiałam:shake: Quote
agbar Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 ja tez juz mam to za soba :shake: na szczescie masc i plyn do uszek pomogly Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 :pwitajcie :multi::multi::multi: Wycałuj Basco .....uszyska :razz:skąd my to znamy ...ale to chyba teraz częsta przypadłośc po tych upałach / u nas narazie spokój/. Quote
an3czka Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Dziewczyny wydaje mi się, że uszyskom najgorzej zrobiło noszenie kołnierza po kastracji. Basco w nim strasznie grzała sie główka. Do tego doszło Chappi jako "rozluźniacz" w stresowych sytuacjach. Dziś u weta Basco go dostał po raz osotani, niestety, bo to bardzo skuteczny "rozluźniacz":lol: Quote
Nugatowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Ania wróciła :buzi: !!!!!!!!! My mieliśmy takie problemy :-( ale to ma do siebie ze leczy sie długo ale raz i porządnie ! Bardzo się ciesze ze juz uporaliście sie z przeprowadzką powoli! Quote
Medorowa Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Cześć Aneczko:multi: :multi: Zdecydowałam sie na zabieg, ale my będziemy usuwać tylko jedno jajeczko, to które "nie wyszło":p A przy okazji jeszcze kamień nazębny ,,zrobimy":eviltong: Wczoraj byłam juz się dowiadywać, najpierw będą badania serduszka, wątroby i takie tam , i zabieg planujemy jesienią :p . Quote
Recommended Posts