Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Aniu!
Jejuuuuuuuuu... ale mi brakuje zdjęć:placz: Dobrze, że cierpliwa jestem:p

A co do krzaczków, to chyba najgorsza jest miłość do klonów palmowych:loveu: [SIZE="1"]Mam ją od dawna, to się troszkę znam:oops: [SIZE="2"] Są z nich straszne zmarzluchy, i bez porządnej zimowej kołuderki, niewiele z nich do wiosny zostaje;)

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Teklunia napisał(a):
0, matko, co tu sie dzieje?!?!

500 strona a nikt nie swietuje! A co najgorsze nie ma Ani :shake:

Ja tam sie napije ;)
Za galeryjke Basculca i Ani

Kasiu - u mnie dopiero jest 250-ta:crazyeye:
ale się przyłączam

Posted

aga1215 napisał(a):
Kasiu - u mnie dopiero jest 250-ta:crazyeye:
ale się przyłączam

mądrale....u mnie to dopiero stuknęła 40....:placz:
ale do świętowania to się przyłączam - jasne!!!:drink1::drink1:

Posted

Witajcie dziewczynki, witajcie!!!!
Dziś znowu z TZem przyszłam do pracy, a raczej do komputerka z internetem:evil_lol:

Aga dzięki wielkie za wszystkie porady. Jak już kupię rośłinki, to natychmiast zrobię zdjęcia i wstawię:loveu:

PIKA, Dealeru malarz opieprzony i nie popieprzony, bo w sumie stara się chłopak. Wszystkie ściany równiotkie, idealnie wymalowane, a on u nas siedzi tylko 3 godziny dziennie, bo normalnie pracuje. Dziś skończy wszystko!! (tzn. pomaluje drugi raz łazienkę). Poza tym wszystko już działa:multi: Woda się leje z moich fikuśnych bateryjek, Geberitek działa:loveu:

Dealerku Nika jest troszkę strasza od Basculca i jej miot cały był kopiowany.

Kasieńko czasami sobie oboje wagary robimy (tzn. TZ robi, bo ja go wyciągam:evil_lol:)

Przyłączam sie do świętowania!!! Kochane jesteście normalnie:buzi:

Zdjęcia są, tylko... na moim kompie, w domu:oops:

Posted

oooooooooo - Ania :multi:
Przypomniałam sobie, że gdybyście robili skrzynki albo jakies podeściki na kwiatki to warto zamontować im kółeczka od spodu - można będzie łatwiej robic przemeblowania na tarasie :lol: czekam na foty ukwieconego tarasu :multi: a na Basculca najbardziej:loveu:

Posted

Bigosku Basculec ucałowany!:lol:

Dealerku proszę bardzo:p

Aga nie wiem, chyba będziemy kupować gotowe skrzynki czy donice, bo mój TZ jakoś nie pali się do majsterkowania:-?

Zapomniałam Wam napisać, że Basco ma chore uszka. Nic poważnego - takie typowe dla kłapouchów historie. Wet mu dzisiaj obwąchał uszyska i niestety przyplątało się kilka świństw na raz - bakcyle, grzyby, itp. Prawe uszko pobolewało przy czyszczniu i Basco troszkę płakał, ale generalnie był grzeczny. W nagrodę za te cierpienia chciał sobie zrobić śniadanie z labradora, ale na szczęście mu się nie udało:eggface:
Dostaliśmy preparat do czyszczenia i jeszcze jakieś lekarstwo. Kuracja jest tylko tygodniowa, potem raz na tydzień mam mu przemywać te uszyska.

Posted

an3czka napisał(a):
B

Dostaliśmy preparat do czyszczenia i jeszcze jakieś lekarstwo. Kuracja jest tylko tygodniowa, potem raz na tydzień mam mu przemywać te uszyska.

Ja juz to przerabiałam:shake:

Posted

:pwitajcie :multi::multi::multi:
Wycałuj Basco .....uszyska :razz:skąd my to znamy ...ale to chyba teraz częsta przypadłośc po tych upałach / u nas narazie spokój/.

Posted

Dziewczyny wydaje mi się, że uszyskom najgorzej zrobiło noszenie kołnierza po kastracji. Basco w nim strasznie grzała sie główka. Do tego doszło Chappi jako "rozluźniacz" w stresowych sytuacjach. Dziś u weta Basco go dostał po raz osotani, niestety, bo to bardzo skuteczny "rozluźniacz":lol:

Posted

Ania wróciła :buzi: !!!!!!!!!
My mieliśmy takie problemy :-( ale to ma do siebie ze leczy sie długo ale raz i porządnie !
Bardzo się ciesze ze juz uporaliście sie z przeprowadzką powoli!

Posted

Cześć Aneczko:multi: :multi:

Zdecydowałam sie na zabieg, ale my będziemy usuwać tylko jedno jajeczko, to które "nie wyszło":p A przy okazji jeszcze kamień nazębny ,,zrobimy":eviltong: Wczoraj byłam juz się dowiadywać, najpierw będą badania serduszka, wątroby i takie tam , i zabieg planujemy jesienią :p .