mmbbaj Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka'] :lol::lol::lol:...no i skąd ja znam te cyrki z butelką?...skąd ja je znam? :hmmmm: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='mmbbaj']:lol::lol::lol:...no i skąd ja znam te cyrki z butelką?...skąd ja je znam? :hmmmm: Te typy tak mają:lol: Quote
Nugatowa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ogłaszam, że pomysłodawczynią "pasztetowa+kaganiec=super sprawa" jeeeeeeeeest NUGATOWA!!!:lol: (Nugatowa teraz ok?:evil_lol: ) Ja mam pasztetową bez pieczarek, ale jest chyba baaaardzo smakowita. W sklepie mierzyliśmy "na boczek":cool3: O tak tak czuje sie dowartościowana:oops: :oops: a co do butelek ja mamm gorzej bo nugat kocha wylizywać jogurty potem latam ze scierka i zamzuje pobojowisko jogurtowe Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Nugatowa'] O tak tak czuje sie dowartościowana:oops: :oops: Ciesze sie ze mam tak dobre pomysły które p[omagaja w wychowaniu BASCO :cool1: Hola hola! Żeś mi jeden dobry pomysł na razie sprzedała:lol: Quote
Nugatowa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Nie miałam na myśli tylko Ciebie:evil_lol: :evil_lol: Moj tata ma wiele pomysłów w koncu hodował rude paskudy:eviltong: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='Nugatowa']Nie miałam na myśli tylko Ciebie:evil_lol: :evil_lol: Moj tata ma wiele pomysłów w koncu hodował rude paskudy:eviltong: Haha! Wydało się. To pomysły Twojego taty!! Nie twoje!:cool3: :eviltong: Quote
Nugatowa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :eviltong: :eviltong: O nie nie to był mój pomysł moj tata ma dobre pomysły zdrowotne ps: pokazywałam Tacie Bascowine i powiedziałze wygalda jak ksieciunio z reszta jak i nugal :p Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Bo to w końcu "łyżwy" są nie?:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 a no są:cool3: :cool3: Njabardziej arystokratyczne psy jakie znam:loveu: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 DO-BRA-NOC!!:sleep2: Papa. Do jutra! Quote
Nugatowa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 o tak tak a wąłsnie co z waszymi planami o jamniczce:D Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Dzien dobry!:cool3: Nugatowa plany są:lol: Quote
Vidge Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 A co wy tyle gadacie?!:mad: Jakiś materiał dowodowy by się przydał,pół posta foto,pół słowo pisane:lol: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 E tam materiał dowodowy:eviltong: Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzień dobry, dzień dobry!! :multi: :calus: Miłego dnia życzę, i udanego fotografowania :razz: :lol: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Ja dziś nie pstrykam...:shake: Może TZ coś "urodzi"... Się zobaczy!:razz: Quote
Nugatowa Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Dzieńdoberek;) ;) Ja juz przed siódma latałam :) z Nugaliuszem:razz::diabloti: Quote
an3czka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Ja wstałam punkt 6. Jestem lepsza hihi:bigcool: Quote
Recommended Posts