an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 mmbbaj napisał(a):Aniu, te wszystkie zdjęcia są takie piękne, że ja nie umiem wybrać :placz: Naprawdę, cuda :loveu: I masz nisamowity refleks :crazyeye: Gosiu dziękuje bardzo:calus: Nie wiem czy mam refleks. Ja po prostu pstrykam jedno za drugim:lol: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):To jest śliczne :p Dziękuję. TZ mi zrobił:eviltong: :lol: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 PIKA napisał(a):jaki pokolorowany :lol: Wcale, że nie:obrazic: :lol: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 gochgoch napisał(a): ło mateczko jakie potwory!!!!!!!jak można kochac coś takiego!!!!!!!!!!:diabloti: Gochu...:mad: :mad: :mad: :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 jo-jo napisał(a):Dzień DObry Aniu! Żyjesz?:shake: Witaj Jojku. Żyję. Niestety czeka mnie przymusowa przerwa od Dogo... Dziś kończy mi się umowa z firmą świadczącą usługi TV i internetowe i zostanę na kilka dni bez niczego. Buuuuu:bigcry: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 an3czka napisał(a):Witaj Jojku. Żyję. Niestety czeka mnie przymusowa przerwa od Dogo... Dziś kończy mi się umowa z firmą świadczącą usługi TV i internetowe i zostanę na kilka dni bez niczego. Buuuuu:bigcry: No nieeeee ! To może jeszcze jakieś zdjęcia na pożegnanie ??? :-( Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No nieeeee ! To może jeszcze jakieś zdjęcia na pożegnanie ??? :-( Haniu nie mam:shake: Dzisiaj pogoda do d..., więc pewnie nie zrobię nowych:roll: Quote
Behemot Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Potwierdzają się moje przypuszczenia: WEIMARY NIE SĄ NORMALNE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 an3czka napisał(a):Witaj Jojku. Żyję. Niestety czeka mnie przymusowa przerwa od Dogo... Dziś kończy mi się umowa z firmą świadczącą usługi TV i internetowe i zostanę na kilka dni bez niczego. Buuuuu:bigcry::placz::placz::placz:ale obiecaj ze wrócisz szybciorkiem:cool3: Mi przez te upały to wcale sie foty nie udają :shake: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Behemot napisał(a): Potwierdzają się moje przypuszczenia: WEIMARY NIE SĄ NORMALNE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :mad: :mad: :mad: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::placz::placz::placz:ale obiecaj ze wrócisz szybciorkiem:cool3: Mi przez te upały to wcale sie foty nie udają :shake: Wszystko zależy od tego, jak szybko mi internet zainstalują. Oby szybko:roll: Quote
malawaszka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Behemot napisał(a): Potwierdzają się moje przypuszczenia: WEIMARY NIE SĄ NORMALNE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahhaa no z każdym dniem oglądania fotek Gezesa i Basco jestem tego samego zdania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oszołomki :loveu: Quote
jo-jo Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 an3czka napisał(a):Witaj Jojku. Żyję. Niestety czeka mnie przymusowa przerwa od Dogo... Dziś kończy mi się umowa z firmą świadczącą usługi TV i internetowe i zostanę na kilka dni bez niczego. Buuuuu:bigcry: Aniu ile to będzie trwało? :shake: Już zaczynamy tęsknić :placz: Quote
Honey Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Behemot napisał(a): Potwierdzają się moje przypuszczenia: WEIMARY NIE SĄ NORMALNE :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Wasiu dla Ciebie też szykuję:mad: :mad: :mad: Honey chyba też się załapie:razz: Jo-jo nie wiem... Przeprowadzimy się w tym tygodniu. Nie wiem kiedy dokładnie, bo malarz nam się opieprza:angryy: ...No i jak się już przeprowadzimy, to będziemy chcieli jak najszybciej zostać podpięci:roll: Quote
agabass Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 boskie fotki ile w nich szaleństwa i czułości :lol: Quote
Hanna R. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 malawaszka napisał(a):hahahhaa no z każdym dniem oglądania fotek Gezesa i Basco jestem tego samego zdania :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oszołomki :loveu: Aniu, czy obrażają nasze pieski ? Czy mnie się tylko wydaje :???: :???: :???: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 agabass napisał(a):boskie fotki ile w nich szaleństwa i czułości :lol: Dzięki:multi: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Aniu, czy obrażają nasze pieski ? Czy mnie się tylko wydaje :???: :???: :???: Haniu ja już pałę na Nie szykuję:mad: :evil_lol: Quote
bigos Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Aniu - brawo - to jest świetne:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 bigos napisał(a):Aniu - brawo - to jest świetne:loveu::loveu::loveu: Dzięki! Haha. Mój mężuś kochany wziął mnie ze sobą do pracy i mam internet!!!:multi: Quote
Honey Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 an3czka napisał(a):Dzięki! Haha. Mój mężuś kochany wziął mnie ze sobą do pracy i mam internet!!!:multi: Szczesciara :) Cos mi przemknelo, ze sie przeprowadzacie. A dokad, jak mozna spytac ? PS. Basculec to teraz musi byc naprawde szczesliwy... nic mu sie nie majta jak biega :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ( oprocz uszu oczywiscie :razz: ) Quote
jo-jo Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 an3czka napisał(a):Dzięki! Haha. Mój mężuś kochany wziął mnie ze sobą do pracy i mam internet!!!:multi: Ale masz fajnego męża :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Cześć Aniu, kope lat :lol: :lol: ale zawsze chętnie i miło wchodzi mi się do Twojej galerii i podziwia nowe dzieła w roli głównej z Basculkiem :loveu: Pozdrawiam Was serdecznie :cool3: Quote
gonek Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Myślę że to do encyklopedii się nadaje, obrazek 1 Wyżeł weimarski krótkowłosy pies i suka (przód) obrazek 2 Wyżeł weimarski krótkowłosy pies i suka (tył) Świetne :D Ps. Pewnie ludzie by się dłużej zastanawiali nad kupnem weimka po takich ilustracjach :evil_lol: Quote
Recommended Posts