KaRa_ Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Ale śliczna kózka:loveu: :loveu: :loveu: Zakochana para :evil_lol: To się nazywa buziak:lol: Quote
jo-jo Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='an3czka'] Po pierwsze primo: Basco wygląda tu jak zakochany, razem świetnie wyglądają :loveu: A po drugie primo: To spóźnione życzenia: Z okazji imienin już pewnie dostałaś życzenia ... wszystkiego najlepszego od innych - ja więc życzę Ci tego samego ale... :Rose:2 razy więcej!:Rose: A po trzecie primo: Dzień Dobry :multi: Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Kara kózka jest śliczna i malutka:loveu:. Są jeszcze dwie, ale uciekają przed aparatem (a tak na serio, to przed Basco, bo jak tylko podjeżdżamy, ten drzeć się zaczyna:cool1:). Nika i Basco są zakochani, faktycznie. Fajna z nich parka:p Buziak z otwartym dziobem, to standard. Czasami też zdarza się buziak ząbkowy:eggface: Aga oko patrzy czujnie:cool3: Ala hahaha:lol: Jojku witaj i dziękuję bardzo za życzenia!!!:multi: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Aniu, NO CUDNE SĄ !!! :loveu: :loveu: :loveu: Czy byliscie w Przylasku ??? Quote
KaRa_ Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='an3czka']Kara kózka jest śliczna i malutka:loveu:. Są jeszcze dwie, ale uciekają przed aparatem (a tak na serio, to przed Basco, bo jak tylko podjeżdżamy, ten drzeć się zaczyna:cool1:). Nika i Basco są zakochani, faktycznie. Fajna z nich parka:p Buziak z otwartym dziobem, to standard. Czasami też zdarza się buziak ząbkowy:eggface: Ten buziak ząbkowy czasem musi lekko bolec co?:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aniu, NO CUDNE SĄ !!! :loveu: :loveu: :loveu: Czy byliscie w Przylasku ??? Dziękuję Haniu:p Tym razem wpadliśmy nad Rudawę (Basco pierwszy raz pływał w rzece i trochę był zdziwiony, że mu kijki odpływają:evil_lol:) Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='KaRa_TC']Ten buziak ząbkowy czasem musi lekko bolec co?:evil_lol: A nawet nie. Kiedyś był bardziej nedelikatny. Teraz właściwie tylko dotyka kiełkami, ale bezboleśnie:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='an3czka']Dziękuję Haniu:p Tym razem wpadliśmy nad Rudawę (Basco pierwszy raz pływał w rzece i trochę był zdziwiony, że mu kijki odpływają:evil_lol:) Aha . A już myślałam, że tak bystrze :cool3: po kozie rozpoznałam ... :lol: Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Aha . A już myślałam, że tak bystrze :cool3: po kozie rozpoznałam ... :lol: A nie, nie. Zdjęcia z Koza są robione w Przylasku, nie pomyliłaś się. Te wczorajsze, z Niką są znad Rudawy. Quote
Nugatowa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 [quote name='an3czka'] I na koniec takie...:p Mmmmmmmm jaki soczysty buziak :evil_lol: :loveu: Widać ze w tym związku dominująca jest kobieta :cool3: :evil_lol: ( w psim związku :) ) Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 [quote name='Nugatowa'] Widać ze w tym związku dominująca jest kobieta :cool3: :evil_lol: ( w psim związku :) ) A z tym, to różnie bywa. Basco na bardzo dużo Nice pozwala, ale bywało, że sie wkurzał, gdy przesadziła:evil_lol: Quote
Teklunia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 czesc Aniu :) i tak szczesciara z Ciebie, bo ja od 2 dni nie moglam sie na Dogo dostac:roll: nie trafialam na te sporadyczne chwile kiedy sie pojawiala... [quote name='an3czka'] boskie!!! :multi: klaskanie tyłeczkami :lol: [quote name='an3czka'] slicne :loveu::loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Witaj Aniu!:lol: Jak miło na dogo w końcu się dostać:cool1: :lol: Jak on cudnie zlewa się z tłem...ech...:loveu: [quote name='an3czka'] Wszystkie zdjęcia są boskie, a od koziczek tak wiejsko się zrobiło:p :loveu: Quote
Medorowa Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ,,A masz z półobrotu":razz: :razz: Cześć Aniu:multi: Zdjęcia są jak zwykle - niesamowite:-o Quote
an3czka Posted July 30, 2006 Author Posted July 30, 2006 Witajcie!:multi: Kasiu Dogo niestety nawala. Dawniej tak nie było...:shake: Fajne to klaskanie cio?:cool3: Dobciu jak to światło płata figle. Naturalny kolor Basco, to szarawy:p Następnym razem postaram sie więcej kózek ufocić. Madziu dziękuję:p Quote
mmbbaj Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 an3czka napisał(a): I na koniec takie...:p Aniu, te wszystkie zdjęcia są takie piękne, że ja nie umiem wybrać :placz: Naprawdę, cuda :loveu: I masz nisamowity refleks :crazyeye: Quote
gochgoch Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 ło mateczko jakie potwory!!!!!!!jak można kochac coś takiego!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
an3czka Posted July 31, 2006 Author Posted July 31, 2006 Patka napisał(a):ale cudne dupcie :loveu: Uwielbiam je:loveu: Quote
Recommended Posts