Dobcia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wszystkiego co było Twoim marzeniem Co jest i będzie w przyszłośći Niech nie uleci z cichym westchnieniem lecz niech sie spełni w przyszłości. A mieszkanko super się szykuje!:lol: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Wszystkiego Najlepsiejszego z okazji imienin od Ozzulkowej Rodzinki Aniu tarasik extra , a kuchnia super:multi::multi::multi:no reszta też wygląda imponujaco ;) Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Aniu kochana ! Mam nadzieję, że nie jestem ostatnią osobą, która składa Ci naj, naj, najlepsze życzenia imieninowe. :loveu: Nie zmieniaj się ! No, możesz ewentualnie zwiększyć ilość zdjęć w swojej ABSOLUTNIE fantastycznej artystycznie galerii :p :p :p Quote
anetta Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Haniu, nie jestes :p Aniu, wszystkiego naj najlepszego i aby wam sie zylo w tym mieszkaniu :loveu: bardzo dobrze :lilangel::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Ekstra foty :mdleje: Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Kochana Aniu, na początek najlepsze zyczenia! Zyj nam sto lat!!! A teraz bede nadrabiac zaleglosci... Uff, juz sie boje ile stron przegadalyscie przez tych kilka dni ;) Quote
Teklunia Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 no i nadrobilam :) [quote name='an3czka'] potwór z Loch Ness :lol: MIeszkanko swietne... Wyglada na bardzo duze! Ile macie metrów? A taras - mmm :p Aha - i lubie białe kuchnie...i wszelkie takie jasne :) Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 No, no, ale masz chateczke:crazyeye: :cool3: :lol: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :Rose: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Dealerku dziękuję! Ja też nie wiem jak je robię. Same wychodzą:p Seksualny inaczej zachowuje się bez zmian:cool1: PIKA nie wiem czy pamięta, czy nie. Mogę go spytać :-D Honey dobre:lol: :lol: :lol: Dziękuję za życzenia!:p Dobciu, Alu dziękuję bardzo:buzi: Cieszę się, że Wam się mój domecek podoba:p Haniu dziękuję:multi: :multi: :multi: Zaraz zwiększę ilość zdjęć w galerii:bigcool: Anetta, Kasia dziękiiiiiiiiiiiii!:calus: Nie ma dużo do nadrabiania... Kasiu nie jest duże. Jakieś 50 metrów (nie pamiętam dokładnie...) Ja też lubię białe... Generalnie wolę chłodne kolory. Szarości, brązy mmmm... W swoim domu nie mogłabym mieć kremowego, pomarańczowego i żółtego:lol: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='madzia i medor']No, no, ale masz chateczke:crazyeye: :cool3: :lol: Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :Rose: Dzięki, dzięki, dzięki!:multi: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Imieninowe różyczki:p A tu inny kwiatecek A tu już Basco - Tabasco:lol: Quote
PIKA Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Matko ale dalam ciala :oops: Aniu wszystkiego najlepszego Quote
Hanna R. Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='an3czka'] No piękne ! W Twoich ulubionych kolorach ! :razz: :razz: :razz: Quote
Alicja Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ;)nurkował z rureczką Kuchnią jestem zachwycona z tego względu ze lubię proste meble kuchenne , jasne , bez gzymsików cokolików zdobień i lampeczkach w stylu jupiterek na wysięgniku:razz:twoja jest jasna , fnkcjonalna , nowoczesna a zarazem zachęcająca do wejscia;)/ ciężko mi to tak jakoś napisać , sklecić / Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='PIKA']Matko ale dalam ciala :oops: Aniu wszystkiego najlepszego Nie zorientowałam się:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='HankaRupczewska']No piękne ! W Twoich ulubionych kolorach ! :razz: :razz: :razz: Yhy :-D :-D :-D Quote
Medorowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ,,Pomocy! Coś za mną płynie!!!";) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 [quote name='madzia i medor'],,Pomocy! Coś za mną płynie!!!";) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A zgadłaś! Nagle na wodzie pojawiła się połówka butelki po Pepsi:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Basco przyprawia mnie o wenę:cool3: : OO Pańcia dała bombkę choinkową :loveu: :bigcool: Co jak co ale bombka to jednak szkło trzeba uwazać :look3: :saint1: Czy teraz dobrze ją trzymam? :PROXY5: Pani mi pokaże jak to sie robi.....:knuje: Boże kobieto :shocked!: ostrożnie! czy ty rzeczywiście umiesz aprotować bombkę ????????:hmmmm: Hej ty Pańcia:cool3: tak to sie robi :grins: Quote
aga1215 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='an3czka'] no nie, ten ogon, ach......:loveu: Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 Nugatowa świetnie Ci to wychodzi!:multi: :lol: :lol: :lol: Kara to woda:lol: Aga fajny co?:loveu: Quote
Teklunia Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Aniu, wodne zdjecia są powalające! Ale to nic nowego :cool3: [quote name='an3czka'] zgubil chyba sztuczną szczękę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosiek Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Aniu, bardzo przepraszam za spóźnienie nie potrafię pisać tak pięknie jak Marysia.. ale mam dla Ciebie lilijki z mojego ogródka zdjęcia.. no cóż ja mogę powiedzieć :loveu: - wszystko juz powiedziałam przy poprzednich i zdania nie zmieniam Quote
Recommended Posts