Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='an3czka']Trudno. To już chyba tak jest, że mieszkając ze zwierzętami nie może być idealnie czysto:evil_lol:

No tak, tak ... Tak właśnie . My zaczynamy od poniedziału remont - właśnie ze względu na Gezesława zrezygnowaliśmy z kolorowych ścian. Białe łatwo samodzielnie odświeżyć ( odświerzyć ??? ) Żałuję, że nie mogę zrezygnować z lustrzanych drzwi szaf - są ciągle splute ... :shake: :shake: :shake:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='HankaRupczewska']No tak, tak ... Tak właśnie . My zaczynamy od poniedziału remont - właśnie ze względu na Gezesława zrezygnowaliśmy z kolorowych ścian. Białe łatwo samodzielnie odświeżyć ( odświerzyć ??? ) Żałuję, że nie mogę zrezygnować z lustrzanych drzwi szaf - są ciągle splute ... :shake: :shake: :shake:
Haniu my też mamy białe (prawie, bo przełamane delikatnie popielem, czy czymś takim).
Najbardziej z tego wszystkiego, co robi Basco w mieszkaniu wkurza mnie jego sposób picia wody.
Pije, pije, obraca się, rozgląda. Oczywiście woda ląduje na podłodze. Potem odchodzi od miski i leje mu się z dzioba. Tutaj mamy jakiś taki dywanik, więc jest ok, ale w nowym domciu będzie goła podłoga. Chyba nie wyrobię się z wycieraniem:shake:

Posted

[quote name='an3czka'] w nowym domciu będzie goła podłoga. Chyba nie wyrobię się z wycieraniem:shake:

Najlepiej podłogę, meble i ściany obić folią, co by się nie brudziło :evil_lol:
Ja czasami mam ochotę tak zrobić :cool3:

Posted

[quote name='an3czka'] Tutaj mamy jakiś taki dywanik, więc jest ok, ale w nowym domciu będzie goła podłoga.

Ha ! Jakieś takie dziwnie podobne rozwiązania mamy :lol: - albo gusta :lol:
U mnie też będą gołe podłogi . :p

Posted

:lol: [quote name='an3czka']Haniu my też mamy białe (prawie, bo przełamane delikatnie popielem, czy czymś takim).
Najbardziej z tego wszystkiego, co robi Basco w mieszkaniu wkurza mnie jego sposób picia wody.
Pije, pije, obraca się, rozgląda. Oczywiście woda ląduje na podłodze. Potem odchodzi od miski i leje mu się z dzioba. Tutaj mamy jakiś taki dywanik, więc jest ok, ale w nowym domciu będzie goła podłoga. Chyba nie wyrobię się z wycieraniem:shake:

Witaj Aniu :multi:
Mielismy ten sam problem, aże mamy parkiet sprowadzany z Francji bardzo się o niego troszczymy:cool3: Nugat potrafi przenosić w faflach hektolitry wody . Mama lekarz więc do domu przyniosłą ze szpitala takie "korytko" gdzie przetrzymuje sie leki wyglada estetycznie a w nim stoją miski więc pies nie możliwości wynosić w faflach wody:evil_lol: Jakby co to z chęcią mogę je wWam to złątwić

Posted

Nugatowa napisał(a):
:lol:

Mama lekarz więc do domu przyniosłą ze szpitala takie "korytko" gdzie przetrzymuje sie leki wyglada estetycznie

Jakie to korytko ??? :-o :-o :-o

Posted

Nugatowa napisał(a):
:lol:

Witaj Aniu :multi:
Mielismy ten sam problem, aże mamy parkiet sprowadzany z Francji bardzo się o niego troszczymy:cool3: Nugat potrafi przenosić w faflach hektolitry wody . Mama lekarz więc do domu przyniosłą ze szpitala takie "korytko" gdzie przetrzymuje sie leki wyglada estetycznie a w nim stoją miski więc pies nie możliwości wynosić w faflach wody:evil_lol: Jakby co to z chęcią mogę je wWam to złątwić

a jak i w faflach i na brodzie przenosi ? :angryy: :angryy: :angryy:
ufoć to "korytko" :modla:

Posted

Behemot ja postanowiłam, że będę sprzątać, czyścić i pucować:eviltong:
Folia nie będzie potrzebna:eviltong:

Haniu bo goła, wypucowana, bez kłaków wygląda najładniej:loveu:

Nugatowa dawaj fotkę korytka:cool3:

Posted

Ble, ble... fuj!!!! Jakie wstrętne!!! Takiego świństwa jeszcze niejadłem!!!:evil_lol:

[quote name='an3czka']

Ten pacior jest juz dużo lepszy... mniam:loveu:

[quote name='an3czka']

Jaki fajny, długaśny, ubrudzony jęzor:loveu:

[quote name='an3czka']

A co psiórowi na mordeczke założyli??:mad:

[quote name='an3czka']

Zdjęcia suuuper!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='an3czka']W sobotę pojawił się parkiet w kolorze wenge.
Niestety ciemne kolory pomniejszają, ale co ja na to poradzę - uwielbiam!:loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: cudny musi być :loveu: poookażżżż :modla: ja też chcę taki, tylko kurna na takim to każdy paproszek widać :placz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Cześć Aneczko:multi: :multi: :multi:
Ach te jego miny:crazyeye:

Tu wygląda, jakby co spożył - a nawet więcej ! Przeobrzył !!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A toooo ...:p

Od razu widać, że spożywali u Bascervillów ... I biednemu Bascowi tak zostało ... :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='Dobcia']Ble, ble... fuj!!!! Jakie wstrętne!!! Takiego świństwa jeszcze niejadłem!!!:evil_lol:

Ten pacior jest juz dużo lepszy... mniam:loveu:

Hehe, a to ten sam kijek:cool3:

Jaki fajny, długaśny, ubrudzony jęzor:loveu:

Ale buziaka byś takim nie chciała dostać:lol:

A co psiórowi na mordeczke założyli??:mad:

A halti. Bo po co z pieskiem walczyć, gdy "coś" zobaczy, skoro mozna lekko główkę w bok i po sprawie:evil_lol:

Zdjęcia suuuper!!!:loveu::loveu::loveu:

Dzięki!

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tu wygląda, jakby co spożył - a nawet więcej ! Przeobrzył !!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Od razu widać, że spożywali u Bascervillów ... I biednemu Bascowi tak zostało ... :cool3: :cool3: :cool3:

:hmmmm: zauważam dziwne podobieństwo Basculca i Gezia, zwłaszcza w wyrażaniu emocje wszelkiego autoramentu :hmmmm: :crazyeye:
Czy Wy, Hanie przypadkiem nie robicie fotek temu samemu pieskowi? ;) :evil_lol:

Posted

Nugatowa hahahahahaha:lol:

Wasiu nieźle wygląda nie zaprzeczę:cool3:
Kto by tam myślał o paproszkach!
Mam zamiar każdego dnia z odkurzaczem szaleć:roll: :lol:

Alu zwinęły mu sie w rurki z kremem:eviltong:
Może dziś w drodze na spacer cosik pstryknę:p

Debe cześć!!!!:multi:

Madziu cześć!
Miny robi nieustannie:lol:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Tu wygląda, jakby co spożył - a nawet więcej ! Przeobrzył !!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Haniu my niczego nie spożywamy!:mad: :lol:
Basco też, choć przyznam, że ciągle coś podskubuje:roll: :evil_lol:

Posted

[quote name='aga1215']:hmmmm: zauważam dziwne podobieństwo Basculca i Gezia, zwłaszcza w wyrażaniu emocje wszelkiego autoramentu :hmmmm: :crazyeye:
Czy Wy, Hanie przypadkiem nie robicie fotek temu samemu pieskowi? ;) :evil_lol:
Aga przyłapałaś nas!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: