aga1215 Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Gosiek'] :loveu::loveu::loveu: piękna foteczka pięknego psiaka :multi: dokładnie ta sama fotkamnie zachwyciła:multi: :multi: :multi: to jest kwintesencja psa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Aniu no w końcu piękne fotki:multi::multi::multi: Quote
wiq Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='an3czka'] pieknosci:loveu: matko, Coren kiedys powiedzial, ze zaluje jednie tego, ze nie moze zyc tak dlugo, aby miec psy wszystkich wymarzonych ras. no i teraz go rozumiem:lol: Quote
Kati Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Piekny pies, cudowne fotki :) Musze stwierdzic, ze wyzly waimarskie sa bardzo fotogeniczne. Quote
KaRa_ Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Basco jak zawsze slicznie pozuje nawet z wywieszonem jezorkiem:cool3: Quote
mmbbaj Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ufffff....jak gorąco :evil_lol: Aniu, że twoje fotki piękne, to już oczywiste :p , ale co wy na 6 stronce robicie? :crazyeye: Zaniedbujesz galeryjkę, ale się was naszukałam :nono: Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Witajcie!:multi: Gosiu to było jedyne, poza samochodem, zacienione miejsce. Alu i powinnam z tą parasolką biegać za pieskiem, żeby cień non stop miał:lol: Jojku było ostro! A dzisiaj nawet deszczyk popadał:p Na szczęście to nie koniec upałów:multi: Anetta on ma swoje zdanie na wiele tematów:razz: Dobciu dobrze mu, nie zaprzeczę:evil_lol: Kasiu najgorsze jest to, że w drodze do domu tona śliny z jęzora kapie... na siedzenie:cool1: Nugatowa on fale łapie:lol: Behemot, no faktycznie dziwna jakaś:evil_lol: Debe:cool3: :cool3: :cool3: Aga, Bigosku,Wig, Kati, Kara dzękuję:p Gosiu dzięki za wygrzebanie:buzi: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 an3czko a gdzie nowe fotki Basco? :cool3: Quote
mmbbaj Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='an3czka'] Na szczęście to nie koniec upałów:multi: :mdleje: :mdleje: :mdleje: ...............:grab: Quote
Behemot Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Stanowczo protestuję przeciwko niekończącej się fali upałów :zly7: Ten problem powinien wpłynąć do laski marszałkowskiej! Quote
mmbbaj Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='Behemot'] Stanowczo protestuję przeciwko niekończącej się fali upałów :zly7: Behemot jestem z tobą!:beerchug: [quote name='Behemot']Ten problem powinien wpłynąć do laski marszałkowskiej! :evil_lol: , ostatnio w sejmie odczytano wniosek o mszę w intencji "żeby spadł deszcz" :roflt: , nie żartuję! Sama tego nie widziałam, ale mąż mi opowiadał! Ponoć ten co odczytywał wniosek, myślał, że to żart :megagrin: Quote
Behemot Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='mmbbaj'] :evil_lol: , ostatnio w sejmie odczytano wniosek o mszę w intencji "żeby spadł deszcz" :roflt: , nie żartuję! Sama tego nie widziałam, ale mąż mi opowiadał! Ponoć ten co odczytywał wniosek, myślał, że to żart :megagrin: A dla mnie nie bylo w tym nic szczegolnie śmiesznego ;) przeciez wniosek ten nie padl w trakcie obrad sejmu, tylko wtedy, gdy odczytywano różne ogłoszenia . Skoro poseł Gadzinowski może sobie ogłaszać posiedzenie komisji ds. zacieśnienia przyjaźni polsko-chińśkiej, to dlaczego nie miałoby być ogłoszenia o mszy w intencji deszczu? :roll: Wszak msza odbyła się się sejmowej kaplicy, a nie na sali obrad... P.S. A następnego dnia rzeczywiście spadł deszcz :cool3: Quote
gochgoch Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 ja tam wole zamiast tych rozmów sejmowych, żebya n3czka zakończyła remonty i zabrała się za robienie zdjęć!!!!:mad::mad: Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Marysiu zdjęcia się jeszcze nie zrobiły:eviltong: Gosia, Behemot a feeee tak mówić:nono: Tylko dwa, trzy miesiące w roku możemy się wyrozbierać, poopalać a Wy narzekacie??? Ja Wam wypomnę te słowa w zimie, jak bedziecie marudzić, że zimno, że śnieg, że psom łapy marzną. Zobaczycie:mad: Alkil ciągle mu dynda, aż się naciągnął:lol: Gochgoch przyznam bez bicia, że ostatnio nie chce mi się focić:roll: Alu miała być w tym tygodniu, ale chyba poczekamy jeszcze parę dni. Malowanie jeszcze musi się zakończyć, trzeba zainstalować WC, umywalkę, baterie. Naturalnie nie mamy jeszcze mebli, poza kuchnią, ale to szczegół:lol: Quote
Alicja Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Aniu najwspanialsze mieszkanie jest bez mebli ......potem to jakoś tak ciasno się robi:razz: Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aniu najwspanialsze mieszkanie jest bez mebli ......potem to jakoś tak ciasno się robi:razz: Nam już się wydaje mniejsze niż było:roll: W sobotę pojawił się parkiet w kolorze wenge. Niestety ciemne kolory pomniejszają, ale co ja na to poradzę - uwielbiam!:loveu: Quote
Dobcia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Cześć Aniu! Naprawde spadł deszcz... niezauważyłam:cool1::p Ale chłodniej jest:loveu: Basco będzie ślicznie wyglądać na ciemnym parkiecie, pewno dla niego takie tło, co?:cool3::evil_lol: A meble... co tam, kuchnia najważniejsza!;) Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Dobcia']Cześć Aniu! Naprawde spadł deszcz... niezauważyłam:cool1::p Ale chłodniej jest:loveu: Basco będzie ślicznie wyglądać na ciemnym parkiecie, pewno dla niego takie tło, co?:cool3::evil_lol: A meble... co tam, kuchnia najważniejsza!;) Dobciu padał, padał, ale juz po nim śladu nie ma. Przyznam, że wybierając kolor parkietu nie myślałam o Basco, choć faktycznie fajnie bedzie na nim wyglądał:cool3:. Natomiast długo myślałam jak rozwiązać problem ścian, do których Basco lubi się przytulać brudząc je okropnie. W związku z tym kupilismy farbę lateksową, zmywalną:multi: Quote
Dobcia Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Może podświadomie myślałaś?:cool3: Mnie na ścianach kafelki się podobają, no ale to raczej w kuchni.... i błazeria z jasnego drewna, co wygląda super przy ciemnej podłodze;) Przy psie czasem się sprawdzą, a czasem nie... A farba to jednak najprostrzy pomysł, zawsze jak Bascowi się kolor niespodoba, można szybko zmienić na nowy:evil_lol:;) Quote
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='an3czka'] Natomiast długo myślałam jak rozwiązać problem ścian, do których Basco lubi się przytulać brudząc je okropnie. W związku z tym kupilismy farbę lateksową, zmywalną:multi: Dzień dobry ! Nie chcę Was martwić - ale po kilkunastu myciach i ona ( ta farba ) wygląda TAK SOBIE ... :shake: Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='Dobcia']Może podświadomie myślałaś?:cool3: Mnie na ścianach kafelki się podobają, no ale to raczej w kuchni.... i błazeria z jasnego drewna, co wygląda super przy ciemnej podłodze;) Przy psie czasem się sprawdzą, a czasem nie... A farba to jednak najprostrzy pomysł, zawsze jak Bascowi się kolor niespodoba, można szybko zmienić na nowy:evil_lol:;) Podłogę drewnianą mamy łączoną z płytkami, dlatego dodanie innego rodzaju drewna, w innym kolorze mogłoby być lekko przytłaczające, szczególnie że nie mamy dużego mieszkania. "Zwykłe" ściany w naszym przypadku są nejlepszym rozwiązaniem:p Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Dzień dobry ! Nie chcę Was martwić - ale po kilkunastu myciach i ona ( ta farba ) wygląda TAK SOBIE ... :shake: Trudno. To już chyba tak jest, że mieszkając ze zwierzętami nie może być idealnie czysto:evil_lol: Quote
Recommended Posts