Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']

Ło matko jakie cuda!!!!!! Aniu fotki obłędne a model......:loveu::loveu::loveu:
zazdrość ze mnie wypełza...żebym tylko się złośliwa nie zrobiła i wściekła....:mad:

Posted

[quote name='gochgoch']Ło matko jakie cuda!!!!!! Aniu fotki obłędne a model......:loveu::loveu::loveu:
zazdrość ze mnie wypełza...żebym tylko się złośliwa nie zrobiła i wściekła....:mad:

Gosiu, zazdrość to pierwszy stopiń do piekła:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Obejżałam jeszcze raz waszą galerię, i musze powiedzieć, że się bardzo wprawiłaś w robienie fot od czasu założenia galerii:-o
Z takich

na takie:

:-o :p

Posted

[quote name='bigos']Gosiu, zazdrość to pierwszy stopiń do piekła:diabloti::diabloti::diabloti:
ty myślisz, że ja nie wiem!!!!!!:placz::placz::placz:
mam nadzieję, że w piekle jest internet.......:mad:

Posted

Ja już nawet nie komentuję zdjęć Basco - wszystkie są po prostu PRZEPIĘKNE! Ancz3ko, zrób czasami jakieś nieudane, nieostre zdjęcie - będzie większe urozmaicenie :evil_lol:

Posted

Nugatowa dziękuję bardzo i również pozdrawiam!

Gochgoch niech zazdrość wpełznie z powrotem:evil_lol:
A model... no cóż. Weimary ze swoim repertuarem min faktycznie są świetne w tej roli:loveu:

Luthien być może jakąś tam wprawę osiągnęłam. Weź jednak pod uwagę, że pierwsze zdjęcie robione było słabszym aparatem, w pomieszczeniu sztucznie oświetlanym.
Teraz właściwie robię zdjęcia tylko w plenerze - lepsze światło, więcej możliwości:p

Gosiu dziękuje:p
Niech nic Cię nie zżera!

Behemot dzięki:p
Czy Ty wiesz, ile ja zdjęć odrzucam????
Chyba nie myślałaś, że ja wszystkie ostre robię?:razz:

Posted

Cześć Aniu!!!:multi:

Zdjęcia przepiękne, jesteś dla mnie wzorem:loveu: Niedługo kupuje aparacik i zobaczę czy chociaż kilka wyjdzie mi takich niesamowitych:loveu: Mam tylko malutki problem-nie mam weimara:evil_lol: Basco to faktycznie genialny model:p;)

Posted

[quote name='gochgoch']
ty myślisz, że ja nie wiem!!!!!!:placz::placz::placz:
mam nadzieję, że w piekle jest internet.......:mad:

Toller-Fox Myślę że jest :p - przecież Internet to narzędzie szatana, jak twierdzą moherkowe bereciki :diabloti: :p .

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:Śmierć mocherkom:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witam :)
obejrzalam calutka i galerie...:lying::cool3:
staram sie wymyslic jakis ladny komentarz, ale nic z tego, nie bede oryginalna..:lol:
fotki sa przewspaniale:loveu::mdleje::shiny:
gratulacje dla autorki i glaski dla modela:)

Posted

Witajcie, witajcie, witajcie!:multi:

Dobciu zawstydzasz mnie...:oops: Czekam w takim razie na owoce Twojej pracy:lol:

Alu...:oops: :oops: :oops:

Pati nie da się wysłać, bo kontakt może nastąpić jedynie poprzez formularz a nie mail:cool1:

Haniu wcale nie! Tu nie ma zazdrośnic!:bigcry:

Agga yhy:cool3:

Cola, Wig dzięki:p

Gosiu jestem!:lol:

Chciałam wytłumaczyc moją nieobecność...
REMONT, REMONT I JESZCZE RAZ REMONT:shake:

Posted

[quote name='an3czka']
Chciałam wytłumaczyc moją nieobecność...
REMONT, REMONT I JESZCZE RAZ REMONT:shake: :evil_lol:czekaj ani się obejżysz a znów będziesz pisać ...REMONT REMONT REMONT :evil_lol::evil_lol::evil_lol: