agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 czy to zdjęcia z rana czy pan Pies tak cały dzień w łóżku sie wyleguje?:) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Z rana! Napstrykałam przed wyjściem na spacer:cool3: A Pan pies znowu śpi...:lol: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Aaaa niech będzie! Poznacie teraz moją sadystyczną stronę... Oto nauka noszenia kagańca krok po kroku...;) Sadyzm nad sadyzmy: Popatrz piesku. To jest PA-SZTE-TO-WA (To pierwszy raz Basco z pasztetową...) Aaa! Możesz tylko polizać. Całej nie dostaniesz!:lol: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ukochaną pasztetową smarujemy kaganiec... (od wewnątrz oczywiście...) O! U lala! Może sama liznę?:lol: :cool3: No Basco jedziemy z koksem! Upsss wszystko zjedzone. Trzeba dać jeszcze! Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 no nie moge jakie oplywowe krztalty :D :evil_lol: :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Ukochaną pasztetową smarujemy kaganiec... (od wewnątrz oczywiście...) O! U lala! Może sama liznę?:lol: :cool3: No Basco jedziemy z koksem! Upsss wszystko zjedzone. Trzeba dać jeszcze! Dodałabym jeszcze ze autorka pomysłu z PSZTETOWĄ jestem JA SAMA:razz: Brawa prosze:razz: :razz: Nie ma to jak wrodzona skromność:oops: My stosujemy to sama poasztetowa Dudy z pieczarkami :razz: No i jak patent sie sprawdził??????:cool1: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ogłaszam, że pomysłodawczynią "pasztetowa+kaganiec=super sprawa" jeeeeeeeeest NUGATOWA!!!:lol: (Nugatowa teraz ok?:evil_lol: ) Ja mam pasztetową bez pieczarek, ale jest chyba baaaardzo smakowita. W sklepie mierzyliśmy "na boczek":cool3: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst'] no nie moge jakie oplywowe krztalty :D :evil_lol: :evil_lol: Mówisz o butelce czy Basco?:p :eviltong: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Mówisz o butelce czy Basco?:p :eviltong: butelka oplywowa moze byla ale KIEDYS po spotkaniu z potffornie potffornymi zebiskami nie ma juz swojej fogurt ;) :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 dbsst napisał(a):butelka oplywowa moze byla ale KIEDYS po spotkaniu z potffornie potffornymi zebiskami nie ma juz swojej fogurt ;) :evil_lol: :evil_lol: No, a jej los podzielą nieługo też inne, czekającą już w kolejce...:razz: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 an3czka napisał(a):No, a jej los podzielą nieługo też inne, czekającą już w kolejce...:razz: bidulki jedne ida na smierc pewna ;) u nas dzis zginela butelka kujawskiego oleku :shake: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst'] u nas dzis zginela butelka kujawskiego oleku :shake: Może poszła w obroty?:lol: Quote
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Jee Basculku wkoncu Cie widze :multi: :multi: :loveu: :loveu: hahaha prosze mialam czysty monitor, a teraz wole nie pisaac jaki mam :lol: Boziuu jaki on jest kochany, i te jego miny! haha :iloveyou: Nawet Bruce sie zalapal na zdjatka :cool3: :cool3: :evil_lol: :bigcool: :loveu: :bigcool: ;) Co to Ci kochany probuja zalozyc :shake: niedobra Pani niedobra :shake: Przeciez Ty jestes taki cuudowny, ze nie potrzebujesz kaganca :mad: ;) Buuziolek w zimny nochalek :multi: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ta... pani jest głupia i zła! Znęca się nad biednym kochanym Basiuniem...:lol: A Bruce się nie załapał, bo to nie jego sesja! HA!!:eviltong: Quote
mrowka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Ta... pani jest głupia i zła! Znęca się nad biednym kochanym Basiuniem...:lol: A Bruce się nie załapał, bo to nie jego sesja! HA!!:eviltong: No okropna, trzeba ja wykarcic!! :mad: :evil_lol: :evil_lol: EE jak nei jak tak? Ja tam widze głowke i ocka Bruce :oops: :razz: :razz: :razz: Oczywiscie najpierw zobaczylam mojego Basculka kochanego :loveu: ;) Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Może poszła w obroty?:lol: oj poszla az nalepki lataly ;) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Bruce gdzieś tam w tle jest i niech tak zostanie! W tej galerii faceci ze sobą nie będą konkurować o Wasze względy:razz: :p DeBe żeby tylko nalepki!! Cała butelka zostaje rozłożona na czynniki pierwsze. Ja tylko chodzę i zbieram...:watpliwy: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Bruce gdzieś tam w tle jest i niech tak zostanie! W tej galerii faceci ze sobą nie będą konkurować o Wasze względy:razz: :p DeBe żeby tylko nalepki!! Cała butelka zostaje rozłożona na czynniki pierwsze. Ja tylko chodzę i zbieram...:watpliwy: tylko garba nie odstan od tego zbierabnia boshe jak Ty sie poswiecasz dla dobra rozbiurki ;) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']tylko garba nie odstan od tego zbierabnia boshe jak Ty sie poswiecasz dla dobra rozbiurki ;) Od razu garba...:razz: Ja przy okazji gimnastykę mam nie? Skłon i wyprost, skłon i wyprost...:lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 :evil_lol: [quote name='an3czka']Od razu garba...:razz: Ja przy okazji gimnastykę mam nie? Skłon i wyprost, skłon i wyprost...:lol: jak w wojsku :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Eeee dobrze jest. Trochę samodyscypliny potrzeba!:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Eeee dobrze jest. Trochę samodyscypliny potrzeba!:evil_lol: hahahaha :evil_lol: tak sobie tlumacz ;) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Ależ ja w to wierzę szczerze...:evil_lol: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Ależ ja w to wierzę szczerze...:evil_lol: mowisz oh trzeba Ci systko wytlumaczyc ;) :evil_lol: Quote
Recommended Posts