Nugatowa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Cześć :multi: :multi: A nam podłaczyli jakis komin wentylacyjny z ciepłym powietrzem :tard: :tard: :tard: Naszczęscie jutro juz go nie będzie :knuje: !!! Aniu wczoraj Was wypatrywlismy na kryspinowie, Nugat aportował jeża, aż muszę powiedzieć ze byłam niezwykle zdumiona! Quote
dbsst Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 czy zdajesz sobie sprawę że dziś po raz 3 przejrzałam CAŁĄ Twoją galerie to chyb ao czyms świadczy :cool1: Quote
Teklunia Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 dbsst napisał(a):czy zdajesz sobie sprawę że dziś po raz 3 przejrzałam CAŁĄ Twoją galerie to chyb ao czyms świadczy :cool1:że masz kiepską pamięć do zdjęć? :evil_lol: ;) Quote
AgaiPhara Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Jak już uzyskałam dgmaniacką tożsamość, mogę w końcu powiedzieć, co mi po głowie od huhu-czasu chodzi.. Marzy mi się :loveu: kalendarz z Basco.. :loveu: z każdym dniem innym.. Quote
dbsst Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Teklunia napisał(a):że masz kiepską pamięć do zdjęć? :evil_lol: ;) hahahhahaha prawie ale jednak nie to ;) :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 dbsst napisał(a):czy zdajesz sobie sprawę że dziś po raz 3 przejrzałam CAŁĄ Twoją galerie Dobra jesteś :crazyeye: Ja to zrobiłam tylko raz :oops: Dobry Wieczór Aniu :multi: Quote
an3czka Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Witam wszystkich!!!!! Jojku a u nas chyba dziś będzie upał. Nie ma jeszcze 8, a słońce już jest bardzo ostre:multi: Nugatowa TZ z Basco był w Kryspinowie. Jak to aportował jeża? Nie pokaleczył się? Debe jesteś wielka!:multi: :multi: :multi: AgaiPhara witam w galerii:multi: Kalendarz? Hmmmm... Zobaczę, co da się zrobić;) Quote
an3czka Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Wczorajsze zdjęcia... Po kąpieli trzeba psa wytrzeć... Babulinka:loveu: Quote
KaRa_ Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Ratuje butelke:lol: Chyba zielsko mu nie smakuje:lol: Quote
BeaC Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Może się będę powtarzać ale twoje zdjęcia sa suuuuuuper:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Hanna R. Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='an3czka'] Z zasady nie cytuję ciupasem wszystkiego - ale tym razem nie mogłam wybrać ... Aniu - daję słowo, moja zazdrość ( budująca ) sięgnęła zenitu ... :p :p :p Quote
Teklunia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='an3czka'] byla babulenka, rodu bogatego! :d :D :D [quote name='an3czka'] Aniu, poklony za to zdjecie! :mdleje: Urzeklo mnie! Quote
agabass Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 nic tylko się zakochać co za super dog :loveu: Quote
sunrise Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='an3czka'] a mnie z całej serii najbardziej urzekło to zdjęcie :loveu: jest PRZEPIĘKNE . a zazdrość moja jak u Hani - wielka albo i jeszcze większa :angryy: ech! Quote
dbsst Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Mistrz Ania'] Aniu wiem, że jestem wielka przytyłam ostatnio :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: a tak serio to Ty esteś wielka zdjęcia REWELACJA i sie dziwć że galerie wertuje jak goopia :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
mmbbaj Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='an3czka'] CUDNE!!! Absolutna rewelacja!!!!!!!!!!!!! I przepiękne w kolorycie :loveu: [quote name='an3czka'] :lol: Jemu się chyba super zasypia....:loveu: Quote
an3czka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Kara Basco zawsze chętnie ratuje butelki. A trawka (zielsko) mu bardzo smakowała:evil_lol: BeaC powtarzaj się, powtarzaj:evil_lol: Mega100 wszystko od światła zależy:p Haniu dziękuję:p Cieszę się, że to zazdrość budująca:eviltong: Kasiu dzięki. Już od jakiegoś czasu polowałam z aparatem na Basco buszującego w zbożu, ale albo światło nie takie, albo buszować nie chciał:evil_lol: Agabass ja już się dawno zakochałam:multi: Sunrise a na tym zdjęciu... Basco robił kupkę:evil_lol: Debe:oops: Zawstydzasz mnie...:oops: Dzięki! Gosiu dziękuję:p Basco faktycznie uwielbia wycieranie ręcznikiem i mruży oczy, ale do zasypiania mu daleko. Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Basco Ratownik - ratuje tonącą butelkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Babulinka:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Piękniś:cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
an3czka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='bigos'] Basco Ratownik - ratuje tonącą butelkę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Myślę, że świetnie by się nadawał do "Słonecznego patrolu":evil_lol: Babulinka:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Słodziutka co?:loveu: Piękniś:cool3::cool3::cool3::cool3: Yhy:cool3: Quote
bigos Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='an3czka']Myślę, że świetnie by się nadawał do "Słonecznego patrolu":evil_lol: Mógłby być konkurencją dla Davida Hoselhoffa:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: Quote
an3czka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='bigos']Mógłby być konkurencją dla Davida Hoselhoffa:evil_lol::evil_lol::cool3::cool3::cool3: Pomyślałam o Pameli:lol: :lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 powiększam grono zazdrośniczek :oops: [quote name='An3czka'] czeka nagroda? [quote name='An3czka'] Quote
an3czka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 [quote name='aga1215']powiększam grono zazdrośniczek :oops: Aga... czeka nagroda? Nie:evil_lol: Hehehehehe:lol: Quote
Recommended Posts