Nugatowa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Wygląda jak z plasteliny :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Nugatowa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a): Basco może Pańcia w końcu Ci kupi maskę, płetwy i fajeckę :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 An3czka napisał(a): Basculec:loveu: ma wodną brodę - Aniu - chyba zbyt długo był w wodzie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Nugatowa napisał(a): Wygląda jak z plasteliny :evil_lol: :loveu: :loveu: Kurcze, może JEST Z PLASTELINY :diabloti: Quote
bigos Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ania nas zasypała nowymi, pięnymi foteczkami:loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 achhhhhhhhhhhhhh decha mnie zaparlo.....popodziwiam sobie w milczeniu.............................................. Quote
dbsst Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Aniu FANTASTYCZNE foty :loveu: :multi: dobrze pamiętam, że masz 300 nikonka obiektyw prawda ?? Quote
Tośka_m Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Tak się zamyślił, że aż się oślinił :evil_lol: Foty suuper, ale co Ci będę maślić :cool3: Quote
Gosiek Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 jaki rozczulający :loveu: Aniu - zdjecia rewelacyjne :cool1: Quote
anetta Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ALE FOTY :scared::mdleje: Ucho mu sie popsulo :evil_lol: http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/lipiec/12%20lipiec/Obraz015.jpg To jest wyjebiste :crazyeye: http://i17.photobucket.com/albums/b91/an3czka/spacer/lipiec/12%20lipiec/Obraz123.jpg Idealne na pulpit Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Sunrise on się rozglądał za kijkiem:evil_lol: To nie umiejętności, tylko aparat:p Dobciu ciiiii...:evil_lol: Woda w taki upał jest wyjątkowo przyjemna:loveu: Gosia Tollerowa :cool3: :cool3: :cool3: Nugatowa ależ on żywy!:lol: A sprzęt do nurkowania mu nie jest potrzebny. Radzi sobie bez niego świetnie:obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Aga usmiałam się z tej brody:roflt: Bigosiu dziękuję:p Dealerku :buzi: Debe dziękuję:p Ledwo odczytałam. Nie 300, tylko 200:cool1: Tosia możesz maślić. Ja to lubiam:cool3: :eviltong: Gosiaczku dziękuję:p Anetta dzięki!:p Quote
mmbbaj Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a):jak dobrze, że nasz pies ładnie daje się odwołać No! Tego ci mogę pozazdrościć! Też "pies-nos", a jaki posłuszny :p Aniu cudowne fotki! :loveu: Zauważ, że już nie piszę, że boskie ;) Quote
Teklunia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ania, przechodzisz samą siebie! Te dzisiejsze zdjecia sa niesamowite! Te kolory są jakies takie... zachwycajace, romantyczne, kontastowe, piekne!!! :loveu: Quote
sunrise Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a):Sunrise on się rozglądał za kijkiem:evil_lol: To nie umiejętności, tylko aparat:p :p taaaa... ty mi tu kochaniutka nie ściemniaj ;) aparat to se każdy może kupić ale weź tu człowieku poustawiaj tak wszystko żeby takie zdjęcia wyszły :roll: te kolory, to światło ...ech... ja już tu chyba więcej zaglądać nie będę co by się nie dołować :mdleje: Quote
Nugatowa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a): Nugatowa ależ on żywy!:lol: A sprzęt do nurkowania mu nie jest potrzebny. Radzi sobie bez niego świetnie:obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ależ Aniu :obrazic: :obrazic: miałam na myśli to, że Basco musi rozwijać swe niesmowite zdolności nurkowania :lol: Quote
Maga100 Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 spoglądam sobie na twoje zdjecia i stwierdzam, że piękne są :loveu: Quote
gochgoch Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 an3czka napisał(a):"Zające dwa":p an3czko nie mogłam się powstrzymać...mam nadzieję, że mi wybaczysz...:oops: Quote
an3czka Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 Gosiu pies pracujący musi być posłuszny, bo inaczej polowanie z jego udziałem byłoby niemożliwe. Basco pod tym względem jest super - nigdy nie było problemów z gonieniem, no chyba, że to lis...:oops:. Na szczęście rzadko go spotykamy. Dziękuję za komplement (zauważyłam, zauważyłam:lol:) Kasiu bardzo Ci dziękuję:oops: :oops: :oops: Sunrise mówię Ci, że to sprzęt. Ja tam nic nie ustawiam. Pstrykam jak leci!:evil_lol: I nawet nie mów, że nie będziesz zaglądać:mad: Emka, Mega dzięki:p Emka? Hmmmm... Skądś to znam:hmmmm: Gochgoch nie mam czego wybaczać - SUPER!! Tylko tytuł powinien brzmieć "zające trzy":lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 an3czka napisał(a): Debe dziękuję:p Ledwo odczytałam. Nie 300, tylko 200:cool1: heheheh taki był mój zamiar hahahha ale jestem perfidna ;) dzieki za poprawienie ;) mam słaba pamięć ehh te lata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 dbsst napisał(a):heheheh taki był mój zamiar hahahha ale jestem perfidna ;) dzieki za poprawienie ;) mam słaba pamięć ehh te lata :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Perfidna?:mad: :mad: :mad: Cóz moge powiedzieć - starość, nie radość:evil_lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 mam pytanie czy próbowałaś juz focic krople deszczu spadające ???? bo ja się zamierzam próbuje i mnie nić nie wychodzi :PROXY5: Quote
an3czka Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 dbsst napisał(a):mam pytanie czy próbowałaś juz focic krople deszczu spadające ???? bo ja się zamierzam próbuje i mnie nić nie wychodzi :PROXY5: Nie:shake: Nawet gdybym chciała, to lipa, bo u nas deszczu brak:lol: Quote
dbsst Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 an3czka napisał(a):Nie:shake: Nawet gdybym chciała, to lipa, bo u nas deszczu brak:lol: a u nas zaczeło padać ale nie wiem czy sie w ogóle brać za to kolejna nieudana próba buuuuuuuuuuuuuuuuuuurza buuuuuuuuuuuuurza :multi: Quote
Medorowa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Cześć Aneczko:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts