Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Jadę do Was :cool3: . Za niedługo muszę wyjść, i jak widzę to co jest za oknem (właśnie szlag mi trafił moje kwiatki na balkonie:angryy: z upału) to generalnie mam ochotę schować się do lodówki :razz: . Zawsze jestem trup kompletny w upał - wolę zimę, bo zawsze można coś jeszcze na siebie ubrać, ja zimno, a jak gorąco to dokąd można zdejmować? :cool3: A jak Baskulec znosi gorąco? Nigdy nie zapomnę tego zdjęcia co mi raz przesłałaś -Basco w ręczniku, i mina : :shock: Quote
Teklunia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 co? jak? nie ma slonca?!? u nas jest bezchmurne niebo, 31 stopni i upal jak co dzien...:razz: Quote
BeaC Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 sie ciesz że tylko 31 bo u nie 34. A pól nocy i do 11 lało. I co... i nic żar znowu Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 U nas coraz gorzej. Idę do roboty- trzymajcie kciuki żebym się nie roztopiła po drodze:shake: Quote
agbar Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 hehe ide na papierocha pod chmurke hihi poskakam po kaluzach hihihi:evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dealer napisał(a):hehe ide na papierocha pod chmurke hihi poskakam po kaluzach hihihi:evil_lol: a skąd je weźmiesz? Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ty paskudo :mad: ! Takie rzeczy pisać ugotowanym ludziom :x Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Bo U NICH SĄ kałuże- w rpzeciwieństwie do Krakowa...:p Quote
agbar Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 aga1215 napisał(a):a skąd je weźmiesz? z deszczu powstaly takie ladne, mokre i blyszczace hihihi...ale jestem wstretna:) Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Gosiaczku witaj i dziekuję!:multi: Dealerku marzy mi się Basco bawiący się z innym samcem:p Nugatowa nic mu nie utknęło:mad: :lol: Gosiu od Bajanka nie wiem czy faktycznie są milsi, czy ja mam szczęście i na takich trafiam:cool3: Alu było pływanko, było. Zdjęcia muszę obrobić i szybko powstawiam... Agga Basco lubi sobie dogadzać:evil_lol: Olekg nie wiem czy czysta, czy tylko dobrze wygląda:evil_lol: Gosia Tollerowa odwołaj to, co napisałaś o deszczu!!!:mad: Ja nie chcę! Wolę upał! Od tego jest lato!! Tak mało mamy dni w roku, w których możemy sie wyrozbierać:placz: Kwiatki olej. Za rok będziesz miała nowe, piekniejsze:eviltong: Basco upał znosi całkiem dobrze (juz nie robię mu okładów z mokrego ręcznika:lol:). Pierwszy spacer jest krótki, bo wysiadamy (szczególnie, że rozpoczynamy go przeważnie koło 11...) Basco szuka cienia, ale jak poczuje coś interesującego, to zapieprza jak szalony:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Rzuc mi...:lol: Boskie zdjecie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 KaRa_TC napisał(a): Rzuc mi...:lol: Rzucaliśmy mu non stop:lol: Boskie zdjecie:loveu: :loveu: :loveu: Miałam szczęście, że udało mi sie pstryknąć, bo długo tak nie stał:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Koma napisał(a):Super fotki :klacz: :klacz: :klacz: Koma dzięki:p Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Hurra, udało mi się uruchomić dogo z pracy z innego kompa!!!!:multi: A polujecie teraz z Basco? Quote
Mi. Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ach jakie to cudowne! Ja też chce umieć takie foty robić:placz: Quote
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :loveu:wyderka Aniu twoje foty sa fastastyczne;) Quote
an3czka Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Gosiu teraz nie ma sezonu polowań (za to jest sezon lęgowy i musimy uważać. Kiedys Basco wypłoszył bażancicę z małymi - jak dobrze, że nasz pies ładnie daje się odwołać, bo to takie maluchy, ledwo latające były). Zaczyna się jesienią:multi: Luthien, co Ty chcesz od swoich zdjęć?:roll: Alu on tak sam od siebie usiadł w wodzie i patrzył na TZa, który poszedł na chwilę do auta:lol: Quote
sunrise Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a): POTWOREK Z LOCH NESS :evil_lol: Aniu zdjęcia jak zwykle rewelacyjne. Zazdraszczam takich umiejętności... Quote
Dobcia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a): Wiedziałam, że wróci!!!I to w jakim stylu!!! [SIZE="1"]Lepiej głośno nie wspomne "co", żeby się nie zawstydziła i znów niezwiała...:evil_lol: Zdjęcia są super!!!:loveu: :loveu: :loveu: I jakie odświerzające klimaty w ten żar....:cool1: Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 an3czka napisał(a): Gosiu teraz nie ma sezonu polowań (za to jest sezon lęgowy i musimy uważać. Kiedys Basco wypłoszył bażancicę z małymi - jak dobrze, że nasz pies ładnie daje się odwołać, bo to takie maluchy, ledwo latające były). Zaczyna się jesienią:multi: Luthien, co Ty chcesz od swoich zdjęć?:roll: Alu on tak sam od siebie usiadł w wodzie i patrzył na TZa, który poszedł na chwilę do auta:lol: No to niech się lęgną, będzie więcej dla Basco na jesień :cool3: . Quote
Recommended Posts