mmbbaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 an3czka napisał(a): Ooooo! A nikt nie miał pretensji, że pies w tej samej wodzie? Bo nam ostatnio, nad rzeką, facet, który moczył w wodzie swoje dupsko, powiedział, że nie planował kąpieli z psem :diabloti: i, że to "zawsze" było kąpielisko dla dzieci :angryy: A to zwykła rzeka, dookoła łąki, na których wypasają krowy i oczywiście żadne oznakowane kąpielisko! I na dodatek była rodzina z dziećmi i z dwoma yoreczkami, które też się kąpały tylko były mniej widoczne niż Bajan :evil_lol: I tej rodzinie jakoś Bajan nie przeszkadzał :roll: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Ooooo! A nikt nie miał pretensji, że pies w tej samej wodzie? Bo nam ostatnio, nad rzeką, facet, który moczył w wodzie swoje dupsko, powiedział, że nie planował kąpieli z psem :diabloti: i, że to "zawsze" było kąpielisko dla dzieci :angryy: A to zwykła rzeka, dookoła łąki, na których wypasają krowy i oczywiście żadne oznakowane kąpielisko! I na dodatek była rodzina z dziećmi i z dwoma yoreczkami, które też się kąpały tylko były mniej widoczne niż Bajan :evil_lol: I tej rodzinie jakoś Bajan nie przeszkadzał :roll::pja zawsze tzymam się zasady ,że jeśli to nie jest oznaczone kąpielisko tylko dzikie , bądź jeszcze częściej z zaznaczonym zakazem pływania to mam karte przetargową w ręku , bo po prostu nikt nie kąpie się tam legalnie i nikt o nikogo nie może mieć pretensji:p Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:WENA wróciła do Ani:multi::multi::multi: ale fajne bąbelki z nochalka wychodzą :evil_lol: Alu on cały łeb pod wode wkładał! Niestety światło już nie było najlepsze i zdjęcia maźnięte powychodziły:cool1: Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 mmbbaj napisał(a):Ooooo! A nikt nie miał pretensji, że pies w tej samej wodzie? Bo nam ostatnio, nad rzeką, facet, który moczył w wodzie swoje dupsko, powiedział, że nie planował kąpieli z psem :diabloti: i, że to "zawsze" było kąpielisko dla dzieci :angryy: A to zwykła rzeka, dookoła łąki, na których wypasają krowy i oczywiście żadne oznakowane kąpielisko! I na dodatek była rodzina z dziećmi i z dwoma yoreczkami, które też się kąpały tylko były mniej widoczne niż Bajan :evil_lol: I tej rodzinie jakoś Bajan nie przeszkadzał :roll: Nikt nie miąl pretensji, wręcz ludzie sie cieszyli. Basco nie dość, że patyki aportował, to skakał, chlapał, nurkował, itp.:lol: Tam jest dużo psów. Zawsze mamy problem, żeby znaleźć miejsce bez psa w poblizu:evil_lol: Choć normalnie pobiera się tam opłaty za korzystanie z plaży, jak byk stoja czerwone tabliczki "zakaz kąpieli". Gdyby ktoś sie czepnął, to powiedziałabym to samo, co Ala, że mój pies kąpie się tam legalnie w przeciwieństwie do ludzi:evil_lol: Quote
Toller Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Rożnów też jest fajny na pływanko :roll: . Ale prawda jest taka, że najfajnie pływać sobie razem z psem- pamiętam jak z Fo xem pływałam w Wiśle koło Ustronia - woda JESZCZE czysta, a pływanko wpaniałe :mdrmed: Quote
moth Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 an3czka napisał(a): Tam jest dużo psów. Zawsze mamy problem, żeby znaleźć miejsce bez psa w poblizu:evil_lol: Choć normalnie pobiera się tam opłaty za korzystanie z plaży, jak byk stoja czerwone tabliczki "zakaz kąpieli". To Wy do Przylasku jeździcie? :razz: Quote
bigos Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ale bąbelki:cool3::cool3::cool3: A Basco to przystojniak i już!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Toller-Fox napisał(a):Rożnów też jest fajny na pływanko :roll: . Ale prawda jest taka, że najfajnie pływać sobie razem z psem- pamiętam jak z Fo xem pływałam w Wiśle koło Ustronia - woda JESZCZE czysta, a pływanko wpaniałe :mdrmed: Wczoraj bardzo żałowałam, że kostiumu nie wzięłam. Woda była boska!:multi: Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 moth napisał(a):To Wy do Przylasku jeździcie? :razz: Ostatnio rzadko. Bliżej nam do Kryspinowa:p Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 bigos napisał(a): Ale bąbelki:cool3::cool3::cool3: A Basco to przystojniak i już!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Jasne, że przystojniak :-D Quote
BeaC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 nie... no to zdjęcie jest super... prąd go popieścił czy co ?????:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 BeaC napisał(a): nie... no to zdjęcie jest super... prąd go popieścił czy co ?????:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny: Nie. Skakał za kijkiem :-D Quote
Gosiek Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Cześć Aniu nadrobiłam wszystkie zaległości :cool3: zdjecia.. no cóż.. zdjecia są jak zwykle już wspaniałe a Basculek śliczny. No i cieszę sie że zabieg odbył się prawidłowo :multi: Quote
agbar Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 an3czka napisał(a):Ganiały powiadasz? Tak dla zabawy? Hmmmm...:lol: :lol: :lol: hihi tak dla zabawy, morderstwa w moim snie nie zanotowalam:) Quote
Nugatowa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 an3czka napisał(a):Zdjęcia z dzisiaj:p Basco czy utkneło Ci coś w nochalku?, że używasz takiej wykałaczki :crazyeye: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
mmbbaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 dealer napisał(a):hihi tak dla zabawy, morderstwa w moim snie nie zanotowalam:) Pewno się za wcześnie obudziłaś :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 an3czka napisał(a):Nikt nie miąl pretensji, wręcz ludzie sie cieszyli. No, ja zawsze mówię, że na południu ludzie milsi :loveu: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 mmbbaj napisał(a):No, ja zawsze mówię, że na południu ludzie milsi :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to zapraszamy na południe;) Aniu a dziś była kompiółka :razz: Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ja też chcę jacuzzi, a nie do pracyyyyyyyyyy.....:shake: Quote
olekg89 Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ale czysta woda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
agbar Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 dzien doberek a u mnie padaaaaaaaaaaaaaa huraaaaaaaaaaaaa :) Quote
Toller Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 POważnie pada? Może do nas też dojdzie- ja już się dziś w nocy krańcowo ugotowałam :placz: Quote
Recommended Posts