Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

an3czka napisał(a):

Ooooo! A nikt nie miał pretensji, że pies w tej samej wodzie? Bo nam ostatnio, nad rzeką, facet, który moczył w wodzie swoje dupsko, powiedział, że nie planował kąpieli z psem :diabloti: i, że to "zawsze" było kąpielisko dla dzieci :angryy: A to zwykła rzeka, dookoła łąki, na których wypasają krowy i oczywiście żadne oznakowane kąpielisko! I na dodatek była rodzina z dziećmi i z dwoma yoreczkami, które też się kąpały tylko były mniej widoczne niż Bajan :evil_lol: I tej rodzinie jakoś Bajan nie przeszkadzał :roll:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mmbbaj napisał(a):
Ooooo! A nikt nie miał pretensji, że pies w tej samej wodzie? Bo nam ostatnio, nad rzeką, facet, który moczył w wodzie swoje dupsko, powiedział, że nie planował kąpieli z psem :diabloti: i, że to "zawsze" było kąpielisko dla dzieci :angryy: A to zwykła rzeka, dookoła łąki, na których wypasają krowy i oczywiście żadne oznakowane kąpielisko! I na dodatek była rodzina z dziećmi i z dwoma yoreczkami, które też się kąpały tylko były mniej widoczne niż Bajan :evil_lol: I tej rodzinie jakoś Bajan nie przeszkadzał :roll:
:pja zawsze tzymam się zasady ,że jeśli to nie jest oznaczone kąpielisko tylko dzikie , bądź jeszcze częściej z zaznaczonym zakazem pływania to mam karte przetargową w ręku , bo po prostu nikt nie kąpie się tam legalnie i nikt o nikogo nie może mieć pretensji:p

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:multi::multi::multi:WENA wróciła do Ani:multi::multi::multi:

ale fajne bąbelki z nochalka wychodzą :evil_lol:

Alu on cały łeb pod wode wkładał! Niestety światło już nie było najlepsze i zdjęcia maźnięte powychodziły:cool1:

Posted

mmbbaj napisał(a):

Nikt nie miąl pretensji, wręcz ludzie sie cieszyli. Basco nie dość, że patyki aportował, to skakał, chlapał, nurkował, itp.:lol:
Tam jest dużo psów. Zawsze mamy problem, żeby znaleźć miejsce bez psa w poblizu:evil_lol:
Choć normalnie pobiera się tam opłaty za korzystanie z plaży, jak byk stoja czerwone tabliczki "zakaz kąpieli".
Gdyby ktoś sie czepnął, to powiedziałabym to samo, co Ala, że mój pies kąpie się tam legalnie w przeciwieństwie do ludzi:evil_lol:

Posted

Rożnów też jest fajny na pływanko :roll: .
Ale prawda jest taka, że najfajnie pływać sobie razem z psem- pamiętam jak z Fo xem pływałam w Wiśle koło Ustronia - woda JESZCZE czysta, a pływanko wpaniałe :mdrmed:

Posted

an3czka napisał(a):

Tam jest dużo psów. Zawsze mamy problem, żeby znaleźć miejsce bez psa w poblizu:evil_lol:
Choć normalnie pobiera się tam opłaty za korzystanie z plaży, jak byk stoja czerwone tabliczki "zakaz kąpieli".

To Wy do Przylasku jeździcie? :razz:

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Rożnów też jest fajny na pływanko :roll: .
Ale prawda jest taka, że najfajnie pływać sobie razem z psem- pamiętam jak z Fo xem pływałam w Wiśle koło Ustronia - woda JESZCZE czysta, a pływanko wpaniałe :mdrmed:

Wczoraj bardzo żałowałam, że kostiumu nie wzięłam. Woda była boska!:multi:

Posted

BeaC napisał(a):

nie... no to zdjęcie jest super... prąd go popieścił czy co ?????:shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny::shiny:
Nie. Skakał za kijkiem :-D

Posted

Cześć Aniu

nadrobiłam wszystkie zaległości :cool3:
zdjecia.. no cóż.. zdjecia są jak zwykle już wspaniałe a Basculek śliczny. No i cieszę sie że zabieg odbył się prawidłowo :multi:

Posted

an3czka napisał(a):
Ganiały powiadasz?
Tak dla zabawy?
Hmmmm...:lol: :lol: :lol:

hihi tak dla zabawy, morderstwa w moim snie nie zanotowalam:)

Posted

an3czka napisał(a):
Zdjęcia z dzisiaj:p

Basco czy utkneło Ci coś w nochalku?, że używasz takiej wykałaczki :crazyeye:

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Posted

mmbbaj napisał(a):
No, ja zawsze mówię, że na południu ludzie milsi :loveu:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no to zapraszamy na południe;)

Aniu a dziś była kompiółka :razz: