an3czka Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Toller-Fox napisał(a):Foxikowe dzieci rosną ładnie- mają już miesiąc :loveu: . Tyle tylko że płaczemy, bo nie urodził się nam w NL ten chłopak co tak czekaliśmy :-( . Jak już mieć pecha, to mieć w pełni- były 2 sunie, i jeden niewystawowy... Ehh, naprawdę, w tym roku to jest porażka. Więc czekamy na kolejne mioty - tym razem po pracujących rodzicach i zarezerwowaliśmy w 2 hodowlach. Trochę już było późno na rezerwacje, więc jesteśmy 2 i 3 na liście- zobaczymy. W każdym razie nastawcie się na szczeniaka po pracujących na torze :razz: , bo Foxik był po NIE pracujących:cool3: O kurka. Najgorzej jak tak sie człowiek nastawi i czeka, a tu... A te Foxowe dzieciaczki, to wdały się w tatusia? Też takie super charakterki będą miały? Na Was nieustająco czekamy:multi:. Pracujacy, czyli polujący, czy chodzi o sporty? Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):NO PATRZ JĄ ! A ja myślałam, że łagodna jak przysłowiowa owca ! A tu co ??? ROZCZAROWANIE, na całego rozczarowanie ... Jak to pozory mylą... :-( :-( :-( No. A niech ją... Poradzę sobie sama!:evil_lol: Quote
Toller Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Jeden psiaczek jest kropka w kropkę Foxik - zupełnie Fox, z charakterku też :-) Drugi jest ciemniejszy, spokojniejszy ;) . Dziewczynki 2 Foxikowe córeczki wykapane, a pozostałe 3 mamusiowe. Co do Robinka, bo tak sie będzie zwał, jak się w końcu łaskawie urodzi:p - z jednej hodowli będą po obu rodzicach pracujących myśliwsko, z drugiej hodowli po mamusi która sportowa dziewczyna - agility, i 3 klasa w obedience :razz: . Rany boskie, tylko żeby wyszło- ja już naprawdę nie mam siły do tego czekania. Teraz na górąco zmieniamy plany urlopowe- mieliśmy jechać do NL w sierpniu, urlop zarezerwowany, hotel wynaleziony, i lipa... Z 2 miesiące pewnie sobie poczekamy na 1 miot, drugie krycie dopiero w sierpniu:shake: . Chyba że coś się jeszcze znajdzie po drodze, ale generalnie jest dooopa. Byliśmy dziś w Rożnowie, i ledwie się trzymałam widząc tą wielką wodę- w sam raz na Tollerka do pływania. Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Toller-Fox napisał(a):Jeden psiaczek jest kropka w kropkę Foxik - zupełnie Fox, z charakterku też :-) Drugi jest ciemniejszy, spokojniejszy ;) . Dziewczynki 2 Foxikowe córeczki wykapane, a pozostałe 3 mamusiowe. Co do Robinka, bo tak sie będzie zwał, jak się w końcu łaskawie urodzi:p - z jednej hodowli będą po obu rodzicach pracujących myśliwsko, z drugiej hodowli po mamusi która sportowa dziewczyna - agility, i 3 klasa w obedience :razz: . Rany boskie, tylko żeby wyszło- ja już naprawdę nie mam siły do tego czekania. Teraz na górąco zmieniamy plany urlopowe- mieliśmy jechać do NL w sierpniu, urlop zarezerwowany, hotel wynaleziony, i lipa... Z 2 miesiące pewnie sobie poczekamy na 1 miot, drugie krycie dopiero w sierpniu:shake: . Chyba że coś się jeszcze znajdzie po drodze, ale generalnie jest dooopa. Byliśmy dziś w Rożnowie, i ledwie się trzymałam widząc tą wielką wodę- w sam raz na Tollerka do pływania. Robinek? Bardzo ładnie:loveu: To jak traficie na tego po polujących, to co? Michał na staż się zapisze?:cool3: My nie urlopujemy sie w tym roku. Przeprowadzka nas pochłonęła, ale jakoś spacjalnie mi nie żal:p Wiem, że Wam strasznie łyso bez psiura, ale już niedługo:multi: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 an3czka napisał(a):No. A niech ją... Poradzę sobie sama!:evil_lol: OOOOOO, tak moja droga nie będzie ! To bylo w stylu Posła Kurskiego :angryy: Mooocno poszłaś! Odłoniłaś się. I to wcale nie dekolt swojemu mężowi - ale duszę czarną odsłoniłaś ! :eek2: :eek2: :eek2: Uciekam stąd szybciorem :painting: :painting: :painting: Quote
an3czka Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a):OOOOOO, tak moja droga nie będzie ! To bylo w stylu Posła Kurskiego :angryy: Mooocno poszłaś! Odłoniłaś się. I to wcale nie dekolt swojemu mężowi - ale duszę czarną odsłoniłaś ! :eek2: :eek2: :eek2: Uciekam stąd szybciorem :painting: :painting: :painting: Duszę czarną?! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smhair2: :smhair2: :smhair2: Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 an3czka napisał(a):Duszę czarną?! Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smhair2: :smhair2: :smhair2: No właśnie - i ona zabrała Ci Wenę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Umyj duszę w tym, no Vanishu - może wróci ! Biegnij, biegnij do łazienki ! Może to wystarczy ? :calus: Quote
Medorowa Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Aniu od kiedy zaczęliście ćwiczyć z Basulkiem agility:crazyeye: Super sprawa, mi też sie marzy:p :p A może jakieś foteczki z treningów:lol: Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Weno wróć do Ani , bo sie Ania rozgadała. Aniu ja też bardzo lubię .....samą fasolkę :p Quote
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Naobiecywała, naobiecywała - i poleciała ....:p Quote
agbar Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 dzien dobry Aniu, snilas mi sie dzis z Basculcem:) nasze psiaki ganialy jak dzikie a my sobie plotkowalysmy:) tylko nie przyjrzalam sie czy w moim snie Basco mial jajka hihi:) milego dnia Quote
an3czka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No właśnie - i ona zabrała Ci Wenę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Umyj duszę w tym, no Vanishu - może wróci ! Biegnij, biegnij do łazienki ! Może to wystarczy ? :calus: Jasny gwint! Vanish mi się skończył:-o Quote
an3czka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 madzia i medor napisał(a):Aniu od kiedy zaczęliście ćwiczyć z Basulkiem agility:crazyeye: Super sprawa, mi też sie marzy:p :p A może jakieś foteczki z treningów:lol: Zaczęliśmy w zeszłym sezonie, ale nie ćwiczymy regularnie:roll: Foteczek aktualnych nie mam, ale jakieś plączą się w galerii. Quote
an3czka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Weno wróć do Ani , bo sie Ania rozgadała. Aniu ja też bardzo lubię .....samą fasolkę :p Gdyby nie to, że jest taka... ciężka, jadłabym ją częściej:eviltong: Quote
an3czka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 dealer napisał(a):dzien dobry Aniu, snilas mi sie dzis z Basculcem:) nasze psiaki ganialy jak dzikie a my sobie plotkowalysmy:) tylko nie przyjrzalam sie czy w moim snie Basco mial jajka hihi:) milego dnia Ganiały powiadasz? Tak dla zabawy? Hmmmm...:lol: :lol: :lol: Quote
KaRa_ Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Wygląda jakby ten patyk mu z nosa wychodził:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 10, 2006 Author Posted July 10, 2006 KaRa_TC napisał(a): Wygląda jakby ten patyk mu z nosa wychodził:evil_lol: Hehehe, faktycznie:lol: Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 an3czka napisał(a): Aniu, ja tez tak chce! Do zimnej wody!!! Zabierz mnie tam :cool3: Quote
aga1215 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 An3czka napisał(a): pachnie :multi: ciekawe czym;) :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Teklunia napisał(a):Aniu, ja tez tak chce! Do zimnej wody!!! Zabierz mnie tam :cool3: Kasiu woda zimna nie była, wręcz przeciwnie:evil_lol:, ale bardzo przyjemnie się w niej nogi moczyło:p Quote
an3czka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 aga1215 napisał(a):pachnie :multi: ciekawe czym;) :evil_lol: Hmmmm:hmmmm: Patyczkiem?:lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 :multi::multi::multi:WENA wróciła do Ani:multi::multi::multi: ale fajne bąbelki z nochalka wychodzą :evil_lol: Quote
Recommended Posts