Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Foxikowe dzieci rosną ładnie- mają już miesiąc :loveu: . Tyle tylko że płaczemy, bo nie urodził się nam w NL ten chłopak co tak czekaliśmy :-( . Jak już mieć pecha, to mieć w pełni- były 2 sunie, i jeden niewystawowy... Ehh, naprawdę, w tym roku to jest porażka.
Więc czekamy na kolejne mioty - tym razem po pracujących rodzicach i zarezerwowaliśmy w 2 hodowlach. Trochę już było późno na rezerwacje, więc jesteśmy 2 i 3 na liście- zobaczymy. W każdym razie nastawcie się na szczeniaka po pracujących na torze :razz: , bo Foxik był po NIE pracujących:cool3:

O kurka. Najgorzej jak tak sie człowiek nastawi i czeka, a tu...
A te Foxowe dzieciaczki, to wdały się w tatusia? Też takie super charakterki będą miały?

Na Was nieustająco czekamy:multi:.

Pracujacy, czyli polujący, czy chodzi o sporty?

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
NO PATRZ JĄ ! A ja myślałam, że łagodna jak przysłowiowa owca ! A tu co ??? ROZCZAROWANIE, na całego rozczarowanie ...
Jak to pozory mylą... :-( :-( :-(

No.
A niech ją...
Poradzę sobie sama!:evil_lol:

Posted

Jeden psiaczek jest kropka w kropkę Foxik - zupełnie Fox, z charakterku też :-)
Drugi jest ciemniejszy, spokojniejszy ;) . Dziewczynki 2 Foxikowe córeczki wykapane, a pozostałe 3 mamusiowe.

Co do Robinka, bo tak sie będzie zwał, jak się w końcu łaskawie urodzi:p - z jednej hodowli będą po obu rodzicach pracujących myśliwsko, z drugiej hodowli po mamusi która sportowa dziewczyna - agility, i 3 klasa w obedience :razz: .
Rany boskie, tylko żeby wyszło- ja już naprawdę nie mam siły do tego czekania. Teraz na górąco zmieniamy plany urlopowe- mieliśmy jechać do NL w sierpniu, urlop zarezerwowany, hotel wynaleziony, i lipa...
Z 2 miesiące pewnie sobie poczekamy na 1 miot, drugie krycie dopiero w sierpniu:shake: . Chyba że coś się jeszcze znajdzie po drodze, ale generalnie jest dooopa. Byliśmy dziś w Rożnowie, i ledwie się trzymałam widząc tą wielką wodę- w sam raz na Tollerka do pływania.

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Jeden psiaczek jest kropka w kropkę Foxik - zupełnie Fox, z charakterku też :-)
Drugi jest ciemniejszy, spokojniejszy ;) . Dziewczynki 2 Foxikowe córeczki wykapane, a pozostałe 3 mamusiowe.

Co do Robinka, bo tak sie będzie zwał, jak się w końcu łaskawie urodzi:p - z jednej hodowli będą po obu rodzicach pracujących myśliwsko, z drugiej hodowli po mamusi która sportowa dziewczyna - agility, i 3 klasa w obedience :razz: .
Rany boskie, tylko żeby wyszło- ja już naprawdę nie mam siły do tego czekania. Teraz na górąco zmieniamy plany urlopowe- mieliśmy jechać do NL w sierpniu, urlop zarezerwowany, hotel wynaleziony, i lipa...
Z 2 miesiące pewnie sobie poczekamy na 1 miot, drugie krycie dopiero w sierpniu:shake: . Chyba że coś się jeszcze znajdzie po drodze, ale generalnie jest dooopa. Byliśmy dziś w Rożnowie, i ledwie się trzymałam widząc tą wielką wodę- w sam raz na Tollerka do pływania.

Robinek? Bardzo ładnie:loveu:
To jak traficie na tego po polujących, to co? Michał na staż się zapisze?:cool3:

My nie urlopujemy sie w tym roku. Przeprowadzka nas pochłonęła, ale jakoś spacjalnie mi nie żal:p

Wiem, że Wam strasznie łyso bez psiura, ale już niedługo:multi:

Posted

an3czka napisał(a):
No.
A niech ją...
Poradzę sobie sama!:evil_lol:

OOOOOO, tak moja droga nie będzie ! To bylo w stylu Posła Kurskiego :angryy:
Mooocno poszłaś! Odłoniłaś się. I to wcale nie dekolt swojemu mężowi - ale duszę czarną odsłoniłaś ! :eek2: :eek2: :eek2:
Uciekam stąd szybciorem :painting: :painting: :painting:

Posted

OOOOOO, tak moja droga nie będzie ! To bylo w stylu Posła Kurskiego :angryy:
Mooocno poszłaś! Odłoniłaś się. I to wcale nie dekolt swojemu mężowi - ale duszę czarną odsłoniłaś ! :eek2: :eek2: :eek2:
Uciekam stąd szybciorem :painting: :painting: :painting:

Duszę czarną?!
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smhair2: :smhair2: :smhair2:

Posted

an3czka napisał(a):
Duszę czarną?!
Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smhair2: :smhair2: :smhair2:

No właśnie - i ona zabrała Ci Wenę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Umyj duszę w tym, no Vanishu - może wróci ! Biegnij, biegnij do łazienki !

Może to wystarczy ? :calus:

Posted

dzien dobry Aniu, snilas mi sie dzis z Basculcem:) nasze psiaki ganialy jak dzikie a my sobie plotkowalysmy:) tylko nie przyjrzalam sie czy w moim snie Basco mial jajka hihi:)
milego dnia

Posted

No właśnie - i ona zabrała Ci Wenę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Umyj duszę w tym, no Vanishu - może wróci ! Biegnij, biegnij do łazienki !

Może to wystarczy ? :calus:

Jasny gwint! Vanish mi się skończył:-o

Posted

madzia i medor napisał(a):
Aniu od kiedy zaczęliście ćwiczyć z Basulkiem agility:crazyeye: Super sprawa, mi też sie marzy:p :p A może jakieś foteczki z treningów:lol:

Zaczęliśmy w zeszłym sezonie, ale nie ćwiczymy regularnie:roll:
Foteczek aktualnych nie mam, ale jakieś plączą się w galerii.

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Weno wróć do Ani , bo sie Ania rozgadała.

Aniu ja też bardzo lubię .....samą fasolkę :p

Gdyby nie to, że jest taka... ciężka, jadłabym ją częściej:eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
dzien dobry Aniu, snilas mi sie dzis z Basculcem:) nasze psiaki ganialy jak dzikie a my sobie plotkowalysmy:) tylko nie przyjrzalam sie czy w moim snie Basco mial jajka hihi:)
milego dnia

Ganiały powiadasz?
Tak dla zabawy?
Hmmmm...:lol: :lol: :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Aniu, ja tez tak chce! Do zimnej wody!!! Zabierz mnie tam :cool3:

Kasiu woda zimna nie była, wręcz przeciwnie:evil_lol:, ale bardzo przyjemnie się w niej nogi moczyło:p