Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:coś w tym jest bo ja wprawdzi cykam ale foty mi wychodzą delikatnie piszac do doopy:oops:Tylko gdzie moim do Twoich

Idzze, idzze bajoku...:lol:

Basco też lubi paróweczki :razz:to tak jak Ozzulek ;)

Chyba jeszcze nigdy nie jadł. Pewnie je polubi:lol:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy raz tu weszłam. Suuuper psicho, a zdjęcie z uszkami na wietrze masakra.
Pozdrwaiam z Opola Ciebie i twego "malucha"

Posted

BeaC napisał(a):
Pierwszy raz tu weszłam. Suuuper psicho, a zdjęcie z uszkami na wietrze masakra.
Pozdrwaiam z Opola Ciebie i twego "malucha"

Dziękujemy bardzo i zapraszamy częściej:p

Posted

an3czka napisał(a):

Bigosku dwa dni miną szybciutko - wytrzyma:multi:
Przed chwilą wrócił z tarasu z mleczami zaplątanymi w kołnierz. Mój biedaczek kochany:loveu:.
Kupiłam mu dziś dwie paróweczki. Niech się maleństwo cieszy:loveu:

Basco kochany samcznego :loveu: :loveu: :eating: !!!!
Czyżby te paróweczki to Bobaski ? :razz:

Posted

*luthien* napisał(a):
śniła mi się dzisiaj twoja galeria:lol: Tyle, że zmieniłaś tytuł na "jajka dwa" :evil_lol:

No nie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Basco kochany samcznego :loveu: :loveu: :eating: !!!!
Czyżby te paróweczki to Bobaski ? :razz:

Yyyyy nie wiem, chyba zwykłe cielęce.
A co to są, te Bobaski?

Posted

haska_12 napisał(a):
Ojj Jaki słodziak :* A tak wogle to posiada rodowód :)?
:pkłania się czytanie ze zrozumieniem ;)W galerii wszystko jest napisane :razz:

Aniu , sorry ........musiałam .
Ciało Pedagogiczne na urlopie ;)

Posted

Paruweczki Bascuni smakowały?:cool3: Należy się biedaczkowi, sobota dopiero jutro... i będzie psinek wolny i zadowolony:multi:

Negro kocha parówki:loveu: wszystko dla nich zrobi:cool3: ale Bobaskowych nie mamy...:roll:

Posted

Aluś niezamaco:lol:
Niedawno była taka sytuacja, że właścicielkę pewnej galerii zaczęto wręcz opieprzać za to, że jej pies nie ma rodowodu.
Naturalnie jestem za rodowodami, ale uważam, że galeria powinna być miejscem, w którym panuje miła atmosfera. Niestety sporej części osób z misją naprawiania świata (:lol:) nie wystarczają dyskusje w odpowiednich działach, więc wciskają się ze swoimi "rewelacjami" gdzie tylko się da.
haska_12 jesli nie należysz do tego typu osóbek, to się cieszę i sorki, choć uważam, że pierwszy post w czyjejś galerii nie powinien byc pytaniem o rodowód;)

Posted

Dziewczyny powiem Wam, że ja tych Bobasków również nigdzie nie widziałam. Kupiłam Morlinki - też dla maluchów:evil_lol:

Natomiast od jakiegos czasu poszukuję parówek sojowych. Może wiecie, gdzie takie wynalazki można zakupić?:razz:

Zdjęcie mam... jedno:oops:

I bardzo ważna sprawa!

Szwy ściągnięte. W tym celu Basco w gabinecie musiał się położyć na boczku. Gdyby nie cudowne Chappi, nie byłoby o tym mowy:evil_lol:
Dziś ma się jeszcze nie ciumkać, ale od jutra już mu wszystko wolno, nawet pływać!:multi:

Posted

Nugatowa napisał(a):
O matyldo :shock:
Jakie zamieszanie na temat kiełbasek :oops: Aniu wybacz :lol:

Dobrze, dobrze. Przynajmniej część z nas dowiedziała się, że takie coś istnieje:lol:

Posted

OO Basco ma zdjete szwy :multi: :multi: :multi: :multi:
Niech zdrowieje! :cool3:
Aniu a prówki sojowe mozesz kupić na kijowskiej tam jest sklepik ze zdrową żywnością i duzo mają produktów z soji

Posted

Nugatowa napisał(a):
OO Basco ma zdjete szwy :multi: :multi: :multi: :multi:
Niech zdrowieje! :cool3:
Aniu a prówki sojowe mozesz kupić na kijowskiej tam jest sklepik ze zdrową żywnością i duzo mają produktów z soji

Oooo! Dzięki za info.
A coś dokładniej o lokalizacji możesz skrobnąć?:razz:

Posted

an3czka napisał(a):
Oooo! Dzięki za info.
A coś dokładniej o lokalizacji możesz skrobnąć?:razz:

Od Aleji musisz skręcić w Reymonta, lepiej by było w Czarnoowiejską ale może być zamknięta (przebudowywują aleje )z Reymonta prosto za ostanimi domami studenckimi skręcasz w prawo, po lewej stronie zaczyna się stadion TS Wisła, jak dojedziesz do głównej drogi to w lewo i zaraz na swiatłach w prawo i to jest ulica Kijowska. Cały czas nią prostoprzejeżdżasz 2 skrzyżowania ze światłami, i za drugim po lewej stronie znajduje sie sklep z zdrową żywnością. Łatwo go zauważyć bo ma duże zielone litery, przed bankiem Ślaskim :cool3: