an3czka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:coś w tym jest bo ja wprawdzi cykam ale foty mi wychodzą delikatnie piszac do doopy:oops:Tylko gdzie moim do Twoich Idzze, idzze bajoku...:lol: Basco też lubi paróweczki :razz:to tak jak Ozzulek ;) Chyba jeszcze nigdy nie jadł. Pewnie je polubi:lol: Quote
BeaC Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Pierwszy raz tu weszłam. Suuuper psicho, a zdjęcie z uszkami na wietrze masakra. Pozdrwaiam z Opola Ciebie i twego "malucha" Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 BeaC napisał(a):Pierwszy raz tu weszłam. Suuuper psicho, a zdjęcie z uszkami na wietrze masakra. Pozdrwaiam z Opola Ciebie i twego "malucha" Dziękujemy bardzo i zapraszamy częściej:p Quote
Mi. Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 śniła mi się dzisiaj twoja galeria:lol: Tyle, że zmieniłaś tytuł na "jajka dwa" :evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a): Bigosku dwa dni miną szybciutko - wytrzyma:multi: Przed chwilą wrócił z tarasu z mleczami zaplątanymi w kołnierz. Mój biedaczek kochany:loveu:. Kupiłam mu dziś dwie paróweczki. Niech się maleństwo cieszy:loveu: Basco kochany samcznego :loveu: :loveu: :eating: !!!! Czyżby te paróweczki to Bobaski ? :razz: Quote
haska_12 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ojj Jaki słodziak :* A tak wogle to posiada rodowód :)? Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 *luthien* napisał(a):śniła mi się dzisiaj twoja galeria:lol: Tyle, że zmieniłaś tytuł na "jajka dwa" :evil_lol: No nie!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Nugatowa napisał(a):Basco kochany samcznego :loveu: :loveu: :eating: !!!! Czyżby te paróweczki to Bobaski ? :razz: Yyyyy nie wiem, chyba zwykłe cielęce. A co to są, te Bobaski? Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 haska_12 napisał(a):Ojj Jaki słodziak :* A tak wogle to posiada rodowód :)? No jest słodziak, jest:p A co tu kwestia rodowodu ma do rzeczy? Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 haska_12 napisał(a):Ojj Jaki słodziak :* A tak wogle to posiada rodowód :)?:pkłania się czytanie ze zrozumieniem ;)W galerii wszystko jest napisane :razz: Aniu , sorry ........musiałam . Ciało Pedagogiczne na urlopie ;) Quote
Nugatowa Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a):Yyyyy nie wiem, chyba zwykłe cielęce. A co to są, te Bobaski? A takie, ulubione Nugatowe :cool3: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nugatowa napisał(a): A takie, ulubione Nugatowe :cool3: :shake:a u nasz takich nie ma :shake: Quote
olcha Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Nugatowa napisał(a): A takie, ulubione Nugatowe :cool3: Ahahahaihiihihih :lol: U mnie też takich nie ma! :lol: Quote
bigos Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Ja też po raz pierwszy widzę taki "wynalazek":PROXY5: Quote
Kori Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Kiedy kolejne zdjęcia przystojniaka? :loveu: Bo kiełbaski to meni nei interesują :eviltong: Quote
Dobcia Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 Paruweczki Bascuni smakowały?:cool3: Należy się biedaczkowi, sobota dopiero jutro... i będzie psinek wolny i zadowolony:multi: Negro kocha parówki:loveu: wszystko dla nich zrobi:cool3: ale Bobaskowych nie mamy...:roll: Quote
BeaC Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ja znam bobaski, hehehe mam dzieci. A Leśka zjada wszystko łącznie z cebulą i fasolką szparagową. Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Aluś niezamaco:lol: Niedawno była taka sytuacja, że właścicielkę pewnej galerii zaczęto wręcz opieprzać za to, że jej pies nie ma rodowodu. Naturalnie jestem za rodowodami, ale uważam, że galeria powinna być miejscem, w którym panuje miła atmosfera. Niestety sporej części osób z misją naprawiania świata (:lol:) nie wystarczają dyskusje w odpowiednich działach, więc wciskają się ze swoimi "rewelacjami" gdzie tylko się da. haska_12 jesli nie należysz do tego typu osóbek, to się cieszę i sorki, choć uważam, że pierwszy post w czyjejś galerii nie powinien byc pytaniem o rodowód;) Quote
Nugatowa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 O matyldo :shock: Jakie zamieszanie na temat kiełbasek :oops: Aniu wybacz :lol: Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Dziewczyny powiem Wam, że ja tych Bobasków również nigdzie nie widziałam. Kupiłam Morlinki - też dla maluchów:evil_lol: Natomiast od jakiegos czasu poszukuję parówek sojowych. Może wiecie, gdzie takie wynalazki można zakupić?:razz: Zdjęcie mam... jedno:oops: I bardzo ważna sprawa! Szwy ściągnięte. W tym celu Basco w gabinecie musiał się położyć na boczku. Gdyby nie cudowne Chappi, nie byłoby o tym mowy:evil_lol: Dziś ma się jeszcze nie ciumkać, ale od jutra już mu wszystko wolno, nawet pływać!:multi: Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Nugatowa napisał(a):O matyldo :shock: Jakie zamieszanie na temat kiełbasek :oops: Aniu wybacz :lol: Dobrze, dobrze. Przynajmniej część z nas dowiedziała się, że takie coś istnieje:lol: Quote
Nugatowa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 OO Basco ma zdjete szwy :multi: :multi: :multi: :multi: Niech zdrowieje! :cool3: Aniu a prówki sojowe mozesz kupić na kijowskiej tam jest sklepik ze zdrową żywnością i duzo mają produktów z soji Quote
an3czka Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Nugatowa napisał(a):OO Basco ma zdjete szwy :multi: :multi: :multi: :multi: Niech zdrowieje! :cool3: Aniu a prówki sojowe mozesz kupić na kijowskiej tam jest sklepik ze zdrową żywnością i duzo mają produktów z soji Oooo! Dzięki za info. A coś dokładniej o lokalizacji możesz skrobnąć?:razz: Quote
Nugatowa Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 an3czka napisał(a):Oooo! Dzięki za info. A coś dokładniej o lokalizacji możesz skrobnąć?:razz: Od Aleji musisz skręcić w Reymonta, lepiej by było w Czarnoowiejską ale może być zamknięta (przebudowywują aleje )z Reymonta prosto za ostanimi domami studenckimi skręcasz w prawo, po lewej stronie zaczyna się stadion TS Wisła, jak dojedziesz do głównej drogi to w lewo i zaraz na swiatłach w prawo i to jest ulica Kijowska. Cały czas nią prostoprzejeżdżasz 2 skrzyżowania ze światłami, i za drugim po lewej stronie znajduje sie sklep z zdrową żywnością. Łatwo go zauważyć bo ma duże zielone litery, przed bankiem Ślaskim :cool3: Quote
Recommended Posts