an3czka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Witam wszystkich w ten upalny dzień! Kara masz coś do mich modeli?:mad: Jo-jo weny dalej brak:cool1: Dealerku Basco miewa się dobrze. Z jąderek został flaczek, który z każdym dniem maleje:lol: Quote
mmbbaj Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Witam wszystkich w ten upalny dzień! Ja też cię witam Aniu :grab: podobno jutro ma być jeszcze upalniej :-? Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 mmbbaj napisał(a):Ja też cię witam Aniu :grab: podobno jutro ma być jeszcze upalniej :-? Oł noł!!!!:flaming: Quote
Nugatowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Witam Cię mroźnie Aniu :cool3: Cieszę się,że Basco Tabasco ;) wraca do fromy. Wcale Ci się nie dziwie, że nie masz weny do zdjęć w te tropiki :shake: :shake: . Jeszcze ten aparat na tej biednej szyji nosić :grab: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Nugatowa ja to nic, ale wyobraź sobie, że Basco non stop nosi plastikowy kołnierz (w domu), w którym jest gorąco. Główka się biedakowi grzeje strasznie:shake: W sobotę ściagamy szwy. Nie wiem czy będzie jeszcze musiał nosić ten kołnierz czy nie... Podziwiam biedaczka, że to wszystko wytrzymuje. Ładnie daje sobie go zakładać, nie protestuje wcale. Moja psinka kochana:loveu: Aluś żeby tak chociaż o 5 stopni temperatura w dół poszła, nie?:cool1: Quote
Nugatowa Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Nugatowa ja to nic, ale wyobraź sobie, że Basco non stop nosi plastikowy kołnierz (w domu), w którym jest gorąco. Główka się biedakowi grzeje strasznie:shake: W sobotę ściagamy szwy. Nie wiem czy będzie jeszcze musiał nosić ten kołnierz czy nie... Podziwiam biedaczka, że to wszystko wytrzymuje. Ładnie daje sobie go zakładać, nie protestuje wcale. Moja psinka kochana:loveu: Aluś żeby tak chociaż o 5 stopni temperatura w dół poszła, nie?:cool1: Fakt! Basco jeszcze w plastikonie :shake: :-( Bida moja kochana. Posyłam chłodne buziaki :buzi::buzi: Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Biedny Basco :shake:taki dyskomfort Ja już mam dość upału , a w niedzielę było tak miło , wietrznie :razz: Quote
Dobcia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Cześć Aniu:lol: Biedny Bascunio, ale jaki dzielny:loveu: Jak to dobrze mieć takiego cierpliwego psiaka:loveu: Zdjęcia bardzo zabawne:p Jak ja dawno zająca niewidziałam, ech...:roll: A tu aż dwa:cool3: :loveu: Quote
jo-jo Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a): Jo-jo weny dalej brak:cool1: O proszę pamiętasz o moim klasycznym pytaniu :evil_lol: A tak wogóle Dzień Dobry :multi: Quote
Agnieszka76 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Ania, a my naszemu pascalowi już dziś zdjeliśmy szwy- po tygodniu, zabieg był w zeszły czwartek.:multi: Wszytsko sie pięknie zagoiło, nie musi juz nosić kołnierza, jego życie znowu stało sie piękne:lol: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Nugatowa buziaki przekazane:multi: Alu też mam dość. Niestety nie zapowiada się zmiana pogody:cool1: Dobciu on jest wyjątkowo cierpliwy. Bardzo dzielnie to wszystko znosi:loveu: Jo-jo wyczułam Cię:eviltong: Aga, ale szybko!:-o Zazdroszczę Wam, super!:multi: Przed chwilą wrócilismy ze spacerku. Było bardzo przyjemnie. Ciepło, ale też świeżo, bo słońce nie grzało. Basco wybiegany i zadowolony, wcina właśnie drugą kość. Za chwilę "kaptur" wróci na głowę:cool1:. Byle do soboty! Quote
Patka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 u nas nadal BARDZO CIEPłO ... lilith zdycha na dywanie ... :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Patka napisał(a):u nas nadal BARDZO CIEPłO ... lilith zdycha na dywanie ... :evil_lol: Biedaczka...:-( Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Żeby nie było, że zupełnie nic nie pstrykam;) Quote
Dobcia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 an3czka napisał(a):Żeby nie było, że zupełnie nic nie pstrykam;) Nietoperek:loveu: Super ujęcie:loveu: Aniu, niby wene straciłaś?:-o Nie uwierze w to nigdy:lol: Quote
an3czka Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Dobcia napisał(a):Nietoperek:loveu: Super ujęcie:loveu: Aniu, niby wene straciłaś?:-o Nie uwierze w to nigdy:lol: Nio. Straciłam. Pstryknęłam kilka zdjęć i więcej mi się nie chciało:roll: Tak na marginesie, te zdjęcia są z wczoraj. Quote
Dobcia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Wczorajsze, czy nie, i tak im niczego niebrakuje:multi::cool3: Wena wróci, tylko trzeba poczekać... a może trzeba ją poszukać gdzieś?:roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Aniu super fotki "bezjajowego" :razz: Basculka :loveu: :loveu: Quote
bigos Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Trzymam za Basculca kciuki, co by do soboty wytrzymał z kołnierzem:happy1: Proszę go ode mnie podrapać za uszkiem:loveu: Quote
an3czka Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Dobciu dzięki:p Weny szukać nie będę. Znajdzie się w końcu sama;) Daguś dziękuję:evil_lol: Kara :lol: :lol: :lol: Bigosku dwa dni miną szybciutko - wytrzyma:multi: Przed chwilą wrócił z tarasu z mleczami zaplątanymi w kołnierz. Mój biedaczek kochany:loveu:. Kupiłam mu dziś dwie paróweczki. Niech się maleństwo cieszy:loveu: Quote
Alicja Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 an3czka napisał(a):Nio. Straciłam. Pstryknęłam kilka zdjęć i więcej mi się nie chciało:roll: Tak na marginesie, te zdjęcia są z wczoraj.:shake:coś w tym jest bo ja wprawdzi cykam ale foty mi wychodzą delikatnie piszac do doopy:oops:Tylko gdzie moim do Twoich Basco też lubi paróweczki :razz:to tak jak Ozzulek ;) Quote
Recommended Posts