agabass Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a):"Zające dwa":p poprostu baba - zupełnie jak rodzeństwo :lol: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 AlKil napisał(a): Ten zajączek jest bardziej skoczny i radosny od drugiego!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: I ma kłapciate uszy!:loveu: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 agabass napisał(a):poprostu baba - zupełnie jak rodzeństwo :lol: Ty też widzisz podobieństwo?:lol: Quote
aga1215 Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a):"Zające dwa":p Aniu - foty przedniej urody:loveu: :loveu: :loveu: ,ale to już chyba mówiłam??? Zastanawia mnie tylko, jak i gdzie Ty tą pierwszą fotke zrobiłaś???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 aga1215 napisał(a):Aniu - foty przedniej urody:loveu: :loveu: :loveu: ,ale to już chyba mówiłam??? Zastanawia mnie tylko, jak i gdzie Ty tą pierwszą fotke zrobiłaś???:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Hahaha:cool3: :cool3: :cool3: Basco wypłoszył tego zajączka, który zaczął uciekać w naszą stronę. Zachowałam zimną krew i pstryknęłam:lol: Zwróciłaś uwagę, co zając ma na uszach? To chyba jakaś gałązka. Musiał ją skosić w trakcie ucieczki:evil_lol: Dodam szybko, że Basco od razu został odwołany i zając żyje, i ma się dobrze:p Quote
mmbbaj Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a): Przepraszam za nieobecność, ale ostatnio czasu brakuje. Przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami... A ja ci tej przeprowadzki zazdroszczę!:p Nasze ostatnie prawie 7 lat to dwie przeprowadzki i już mi trochę kolejnej brakuje :evil_lol: A fotki robisz Aniu boskie! Też zazdroszczę :mdleje: Quote
Teklunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a):"Zające dwa":p normalnie identyczni! :cool3: an3czka napisał(a):Tekluniu to ja też: Ładny avatarek Kasiu:eviltong: Hurra :multi: jestes jedyną osobą, która zauważyła :D Quote
Nanami Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 A ja bym powiedziała, ze to kangury dwa :evil_lol: A na fotce na tle nieba, to prawie jak dog niemiecki błekitny :cool3: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 mmbbaj napisał(a):A ja ci tej przeprowadzki zazdroszczę!:p Nasze ostatnie prawie 7 lat to dwie przeprowadzki i już mi trochę kolejnej brakuje :evil_lol: A fotki robisz Aniu boskie! Też zazdroszczę :mdleje: A ja nie znosze przeprowadzek!!:angryy: Boskie?:cool3: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Wiedźma napisał(a): REWELACJA! Dziękuję:p Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Teklunia napisał(a):normalnie identyczni! :cool3: Identyczni, to może nie, ale podobni bardzo:lol: Hurra :multi: jestes jedyną osobą, która zauważyła :D :cool3: :cool3: :cool3: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Nanami napisał(a):A ja bym powiedziała, ze to kangury dwa :evil_lol: A na fotce na tle nieba, to prawie jak dog niemiecki błekitny :cool3: Zające czy kangury - jeden pieron. To i to skacze:evil_lol: Quote
olcha Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a):Olcha Tyś wet czy co?:razz: Jeszcze nie, narazie tech. wet. :oops: Hihihii jak sobie uszy przystroił w pośpiechu :lol: Quote
Nugatowa Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a):"Zające dwa":p Hooop.....prosto do koszyczka z pisankami :evil_lol: :evil_lol: ! Ania, gdzie się przeprowadzacie ??:multi: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 olcha napisał(a):Jeszcze nie, narazie tech. wet. :oops: To Ty "szpecjalistka" jesteś:cool3: Hihihii jak sobie uszy przystroił w pośpiechu :lol: Hehehe:lol: :lol: :lol: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Nugatowa napisał(a):Hooop.....prosto do koszyczka z pisankami :evil_lol: :evil_lol: ! Ania, gdzie się przeprowadzacie ??:multi: Do Borku Fał. Jeszcze bliżej do miejsca spacerowego:multi: Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Basco jak zawsze rewelka :p ale ta jest swietna Aniu jak twoja opalenizna :razz: Quote
agbar Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 dzien dobry ja wiem ze sie powtarzam ale co mozna powiedziec w obliczu prawdziwej sztuki czyli twoich zdjec Aniu?:) rewelacyjne!! Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Basco jak zawsze rewelka :p ale ta jest swietna Aniu jak twoja opalenizna :razz: Alu już kilka warstw skóry zlazło i złazi dalej. Na biodrach mam strupy i staram sie tego nie ruszać. Najważniejsze, że już mnie nic nie boli:multi: Quote
an3czka Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 dealer napisał(a):dzien dobry ja wiem ze sie powtarzam ale co mozna powiedziec w obliczu prawdziwej sztuki czyli twoich zdjec Aniu?:) rewelacyjne!! Dealerku... Dziękuję:buzi: Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a):"Zające dwa":p Hmm te dwa zające to jakoś podobne do siebie :evil_lol: Bry Wieczór Aniu :multi: Quote
jo-jo Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 an3czka napisał(a): Jo-jo jakoś nie mam nastroju na codzienne pstrykanie fot. Wenę chyba straciłam:cool1: Hmm myśle że nie długo ją odzyskasz ;) Quote
Recommended Posts