Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olcha']Faktycznie Dorota Masłowska wypisz wymaluj :eviltong:

A Basco cudny. Miny robi przekochane :loveu:

A czy ty Lubisz Masłowska aby ? I jej wojenne zpędy polsko-ruskie ??? :cool1: :cool1: :cool1:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='an3czka']Moja... tiu, tiu, tiu...

Smakujesz wybornie...

Echhh...

:crazyeye: ja nie mogę!!!:roflt::roflt::roflt: ale miny!!! super, super!!! ale mi się humor poprawił:lol::lol::lol:

Posted

Vidge to się osobistości trafiły hę?:lol:

Dzięki Wam wszystkim, że nas odwiedzacie. W nagrodę jutro będzie nowa porcja zdjęć. Do tego czasu proszę wyczyścić monitory (żeby móc zapluć od nowa:lol: ).
X-man już śpi.
Ja lecę do Bruce'a, który czeka w sypialni:cool3:

To dla Was
:Rose:

Posted

Ale modeliny sliczne :loveu: :loveu:

hahaha Basco chyba juz mial dosc pieszczoch... Ta mina mowi wszystko... :lol: :lol:

We wtorek ide do fryzjera zrobić się na bóstwo, to może pojawię się na zdjęciu z Basco - jako tło oczywiście - może się i wymaluję czy co...:eviltong: , i mnie lepiej będzie widać

Oczywiście czekamy na foteczki Panci w nowej fryzurce :razz: :razz:

Taa bardzo pyszny sznureczek :-o znoowwu kochanemu Basculkowi :loveu: jesc nie dali :shake: :lol:

Dzięki Wam wszystkim, że nas odwiedzacie. W nagrodę jutro będzie nowa porcja zdjęć. Do tego czasu proszę wyczyścić monitory (żeby móc zapluć od nowa:lol: ).
X-man już śpi.

Ja lecę do Bruce'a, który czeka w sypialni:cool3:

To dla Was
:Rose:

Ja juz czekam na nagrode :loveu: :multi: :multi: , a monitor nie czyszcze :hmmmm: nie oplaca mi sie juz teraz poczekam do jutra :evil_lol:
Buziolki dla mojego slicznego Basco komika!!
Pozdrawiam Was ( Ciebie i Bruce'a of course :cool1: )

Posted

[quote name='mrowka']
Ale modeliny sliczne :loveu: :loveu:

Haha! Przeczytalam "Ale mordy śliczne":lol:
[quote name='mrowka']

hahaha Basco chyba juz mial dosc pieszczoch... Ta mina mowi wszystko... :lol: :lol:
A powiem Ci, że nawet nie. Zadziornie na męża patrzył.
[quote name='mrowka'] Oczywiście czekamy na foteczki Panci w nowej fryzurce :razz: :razz:
...a to się jeszcze zobaczy:evil_lol:
[quote name='mrowka']

Taa bardzo pyszny sznureczek :-o znoowwu kochanemu Basculkowi :loveu: jesc nie dali :shake: :lol:
Tak...
Jednym słowem bardzo biedny z niego pies:shake: :lol:

[quote name='mrowka']
Ja juz czekam na nagrode :loveu: :multi: :multi: , a monitor nie czyszcze :hmmmm: nie oplaca mi sie juz teraz poczekam do jutra :evil_lol:
Buziolki dla mojego slicznego Basco komika!!
Pozdrawiam Was ( Ciebie i Bruce'a of course :cool1: )
Też pozdrawiamy i...

WITAMY!!:multi: :multi: :multi:

Posted

a to tak to niech sobie pospi...i tak masz szcęscie..mój kolega małzonek wstaje co dzień o 7 i mi nie daje spac, wprowadziłam zakaz opuszczania łózka do 8 ale trudno wyegzekwować:)

Posted

No to my codziennie niby wstajemy o 8. Niby, bo dzwoni sobie budzik i ja wstaję (albo już wcześniej wstałam), a mąż kochany mówi "to ty pierwsza do łazienki a ja po tobie" . Efekt taki, że on wstaje później niż ja... Gdzie tu sprawiedliwość??:lol:

Posted

[quote name='an3czka']No to my codziennie niby wstajemy o 8. Niby, bo dzwoni sobie budzik i ja wstaję (albo już wcześniej wstałam), a mąż kochany mówi "to ty pierwsza do łazienki a ja po tobie" . Efekt taki, że on wstaje później niż ja... Gdzie tu sprawiedliwość??:lol:

nie ma sprawiedliwości na tym swiecie:)

Posted

[quote name='an3czka']No to my codziennie niby wstajemy o 8.

Ja też codziennie wstawałam o 8 - dopóki nie "urodziłam" Soni. Teraz wstaję ok. 10 :lol: Dziwny jest ten świat...... :eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
ooo jaki sliczny rozanielony wyspany psik:) a teraz na spacerek i zdjatka pstrykac:) czy u Was tez tak sypie snieg?:)

U nas sypał już nie sypie. Ale znowu zaczyna być mroźno, gdyby nie to ładne słoneczko wogóle bym nie wstawała :eviltong:

Basco kochany! :loveu:

Posted

:-(
Zdjęć ze spaceru nie ma...
Śnieg sypał, było brzydko i mokro...

Ale jak to fajnie mieć kobiecą intuicję:cool3:
Coś mi mówiło, żeby napstrykać mu ponadprogramowe zdjęcia...:cool3: