Hanna R. Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='olcha']Faktycznie Dorota Masłowska wypisz wymaluj :eviltong: A Basco cudny. Miny robi przekochane :loveu: A czy ty Lubisz Masłowska aby ? I jej wojenne zpędy polsko-ruskie ??? :cool1: :cool1: :cool1: Quote
olcha Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Szczerze się przyznam, że nie miałam okazji przeczytać więc mogę nie odpowiadać :cool3: Quote
mmbbaj Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka']Moja... tiu, tiu, tiu... Smakujesz wybornie... Echhh... :crazyeye: ja nie mogę!!!:roflt::roflt::roflt: ale miny!!! super, super!!! ale mi się humor poprawił:lol::lol::lol: Quote
Vidge Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Olcha przeczytaj,może Ci się przyśni:evil_lol: A swoją drogą to niezłe trio tu mamy,Masłowska,Willis i X-man:lol: Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Author Posted February 3, 2006 Vidge to się osobistości trafiły hę?:lol: Dzięki Wam wszystkim, że nas odwiedzacie. W nagrodę jutro będzie nowa porcja zdjęć. Do tego czasu proszę wyczyścić monitory (żeby móc zapluć od nowa:lol: ). X-man już śpi. Ja lecę do Bruce'a, który czeka w sypialni:cool3: To dla Was :Rose: Quote
mrowka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ale modeliny sliczne :loveu: :loveu: hahaha Basco chyba juz mial dosc pieszczoch... Ta mina mowi wszystko... :lol: :lol: We wtorek ide do fryzjera zrobić się na bóstwo, to może pojawię się na zdjęciu z Basco - jako tło oczywiście - może się i wymaluję czy co...:eviltong: , i mnie lepiej będzie widać Oczywiście czekamy na foteczki Panci w nowej fryzurce :razz: :razz: Taa bardzo pyszny sznureczek :-o znoowwu kochanemu Basculkowi :loveu: jesc nie dali :shake: :lol: Dzięki Wam wszystkim, że nas odwiedzacie. W nagrodę jutro będzie nowa porcja zdjęć. Do tego czasu proszę wyczyścić monitory (żeby móc zapluć od nowa:lol: ). X-man już śpi. Ja lecę do Bruce'a, który czeka w sypialni:cool3: To dla Was :Rose: Ja juz czekam na nagrode :loveu: :multi: :multi: , a monitor nie czyszcze :hmmmm: nie oplaca mi sie juz teraz poczekam do jutra :evil_lol: Buziolki dla mojego slicznego Basco komika!! Pozdrawiam Was ( Ciebie i Bruce'a of course :cool1: ) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='mrowka'] Ale modeliny sliczne :loveu: :loveu: Haha! Przeczytalam "Ale mordy śliczne":lol: [quote name='mrowka'] hahaha Basco chyba juz mial dosc pieszczoch... Ta mina mowi wszystko... :lol: :lol: A powiem Ci, że nawet nie. Zadziornie na męża patrzył. [quote name='mrowka'] Oczywiście czekamy na foteczki Panci w nowej fryzurce :razz: :razz: ...a to się jeszcze zobaczy:evil_lol: [quote name='mrowka'] Taa bardzo pyszny sznureczek :-o znoowwu kochanemu Basculkowi :loveu: jesc nie dali :shake: :lol: Tak... Jednym słowem bardzo biedny z niego pies:shake: :lol: [quote name='mrowka'] Ja juz czekam na nagrode :loveu: :multi: :multi: , a monitor nie czyszcze :hmmmm: nie oplaca mi sie juz teraz poczekam do jutra :evil_lol: Buziolki dla mojego slicznego Basco komika!! Pozdrawiam Was ( Ciebie i Bruce'a of course :cool1: ) Też pozdrawiamy i... WITAMY!!:multi: :multi: :multi: Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dziń doberek:) co tam słychac u najwselszego psa? jakies nowe foteczki będą zaraz rozumiem?:) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Cześć! No niestety Basco chrapie, więc na razie lipa z fotek:shake: Myślę, że coś się "urodzi" po południu:lol: Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 jeszcze spi????? co mu dosypujecie do jedzenia;):evil_lol: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Nic nie dosypujemy:lol: Pan śpi, to i pies śpi:lol: Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 hmm Pan ,spi?? to niech wstaje !!!rano jest juz:) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 Obudzę go o 11. Codziennie wstaje o 8 ( w niedzielę o 6:shake: ), więc niech sobie chociaż w sobotę pośpi.:p Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 a to tak to niech sobie pospi...i tak masz szcęscie..mój kolega małzonek wstaje co dzień o 7 i mi nie daje spac, wprowadziłam zakaz opuszczania łózka do 8 ale trudno wyegzekwować:) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 No to my codziennie niby wstajemy o 8. Niby, bo dzwoni sobie budzik i ja wstaję (albo już wcześniej wstałam), a mąż kochany mówi "to ty pierwsza do łazienki a ja po tobie" . Efekt taki, że on wstaje później niż ja... Gdzie tu sprawiedliwość??:lol: Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']No to my codziennie niby wstajemy o 8. Niby, bo dzwoni sobie budzik i ja wstaję (albo już wcześniej wstałam), a mąż kochany mówi "to ty pierwsza do łazienki a ja po tobie" . Efekt taki, że on wstaje później niż ja... Gdzie tu sprawiedliwość??:lol: nie ma sprawiedliwości na tym swiecie:) Quote
agbar Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ooo jaki sliczny rozanielony wyspany psik:) a teraz na spacerek i zdjatka pstrykac:) czy u Was tez tak sypie snieg?:) Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jejku jakie on ma śliczne oczyska:loveu: No nie? Hihihi Uciekamy! Do później!:loveu: Quote
Behemot Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']No to my codziennie niby wstajemy o 8. Ja też codziennie wstawałam o 8 - dopóki nie "urodziłam" Soni. Teraz wstaję ok. 10 :lol: Dziwny jest ten świat...... :eviltong: Quote
olcha Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 dealer napisał(a):ooo jaki sliczny rozanielony wyspany psik:) a teraz na spacerek i zdjatka pstrykac:) czy u Was tez tak sypie snieg?:) U nas sypał już nie sypie. Ale znowu zaczyna być mroźno, gdyby nie to ładne słoneczko wogóle bym nie wstawała :eviltong: Basco kochany! :loveu: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Author Posted February 4, 2006 :-( Zdjęć ze spaceru nie ma... Śnieg sypał, było brzydko i mokro... Ale jak to fajnie mieć kobiecą intuicję:cool3: Coś mi mówiło, żeby napstrykać mu ponadprogramowe zdjęcia...:cool3: Quote
Recommended Posts