Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

olcha napisał(a):
Jasne, że nie! Z pływaniem może poczekać i ze skakaniem, ale bieganie i szaleństwa jak najbardziej wskazane :cool3:

ja nie wiem, nie kastrowalam samca :lol:

Przy suczy lekarz zabronil skakania :shake:

• Replies 6.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
ja nie wiem, nie kastrowalam samca :lol:

Przy suczy lekarz zabronil skakania :shake:

Ale sucz to operacja przy otwartej jamie brzusznej 3 piętra szwów plus szew na kikucie macicy.

A u psa to rutynowy zabieg baaaaaardzo rzadko zdarzają się powikłania. Do tej pory zastanawiam się, czemu u psa zaszywa się worek mosznowy? Bo ani u kota, ani konia, ani knura się nie zaszywa :niewiem:

Posted

Anabelka śmieszne, ale też fajnie, że mają takie coś:lol:

Aga bardzo dobrze. Wszystko przebiega tak, jak powinno:p

PIKA jest dokładnie tak, jak napisała "spec" Olcha:cool3:. Pytałam nawet weta o szaleństa w mokrej trawie (u nas leje) i z tym tez ok. Trzeba tylko potem wytrzec szwy i przemyć np. Rivanolem.

Bigosie, bo twój piesek wie co dobre:eviltong:

Olcha mi wet powiedział, że i bez szwów by się zagoiło, ale trwałoby to dłużej, dlatego się szyje.

Ja nie wiem dziewczyny...
Poza tym, że dziś chciał zeżrec pewną suczkę (ale z nią to jest wojna od zawsze, więc nie zdzwiło nas to zachowanie), to ogólnie jest spokojniejszy. Nie miota się w aucie w drodze na spacer - wręcz się kładzie, nie znaczy terenu!!!:crazyeye:.

Posted

Ania - to wyobraźnia trochę działa ! ;) Na faktyczne zmiany w zachowaniu psa trzeba będzie jeszcze dłuższą chwile poczekać ...
A nawiasem, czytając jak to Basco zachowuje się w drodze na spacer w aucie - umarłam. WIDZĘ Gezesława !
I z przykrością muszę stwierdzić, że na przedspacerowe miotanie po aucie kastracja nie miała żadnego wpływu ... :p

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Ania - to wyobraźnia trochę działa ! ;) Na faktyczne zmiany w zachowaniu psa trzeba będzie jeszcze dłuższą chwile poczekać ...
A nawiasem, czytając jak to Basco zachowuje się w drodze na spacer w aucie - umarłam. WIDZĘ Gezesława !
I z przykrością muszę stwierdzić, że na przedspacerowe miotanie po aucie kastracja nie miała żadnego wpływu ... :p
Nieeee!
To co piszesz, nie może byc prawdą!
:bigcry: :bigcry: :bigcry:

Posted

Witaj Aniu...:mad: . mam nadzieję, że wiesz jaka jesteś podła :obrazic:

[quote name='an3czka']... ogólnie jest spokojniejszy. Nie miota się w aucie w drodze na spacer - wręcz się kładzie, nie znaczy terenu!!!:crazyeye:.

Ma depresję!:p , każdy facet by się załamał :evil_lol:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj Aniu...:mad: . mam nadzieję, że wiesz jaka jesteś podła :obrazic:
Wiem...
Błagam o wybaczenie:mdleje:

Ma depresję!:p , każdy facet by się załamał :evil_lol:

:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='an3czka']
Wiem...
Błagam o wybaczenie:mdleje:

:ak-shot: :evil: :chainsaw: :2gunfire: :boom: :x :snipersm: ........................:comp26: !!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

mmbbaj napisał(a):
:ak-shot: :evil: :chainsaw: :2gunfire: :boom: :x :snipersm: ........................:comp26: !!!!!!!!!!!!!!!!
ojoj, Gosia sie naprawde zdenerwowala :evil_lol:
Uwazaj Aniu ;)

Posted

[quote name='mmbbaj']:ak-shot: :evil: :chainsaw: :2gunfire: :boom: :x :snipersm: ........................:comp26: !!!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....spadam , bo tu biją :cool3:

Posted

mmbbaj napisał(a):
O! A tobie co? :crazyeye: Wszystkie podłe mam lać? :evil_lol:

My, podłe kobiety, solidaryzujemy się ze sobą. Jednak za wszystkie, wszystkie za jedną, więc jak lać podłe, to wszystkie jak leci :evil_lol:

Posted

Cieszę się, że u Basca już lepiej:lol:

Zdjęcia mówią same za siebie:loveu: :loveu: :loveu:

A poprawa przyjdzie, wcześniej, czy póżniej, i będzie się Basco z chłopczykami bawić, już niedługo:multi: :p

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

A co on takiego dziwnego w tym palcu widzi ??? :p

jak to co? Brakiem kultury jest zdziwiony :evil_lol: Przeciez palcem się nie pokazuje :evil_lol: